Šaty ako hosť na svadbe

Ahoj baby. Chcela by som poradiť či si môžem podľa vás na letnú svadbu obliecť tieto šaty a či je podľa Vás v poriadku ak by som si dala do vlasov aj taký zdobený hrebienok s kvetinami alebo zdobenejšie dlhé náušnice bez náhrdelníku. Tiež ak môžete poradťe mi, aké topánky (veľkostne)... Ďakujem pekne predom za všetky odpovede :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@deniska1998 jasné, sú krásne. Hrebienok by mohol byť a volila by som skôr náušnice, lebo to zdobenie v páse je dosť výrazné. Topánky neviem ako to myslíš - veľkostne - hodia sa k nim každopádne skôr sandále buď strieborné alebo bledučko ružové, možno aj telové. :)
Odpovedať
Toto sú tie šperky. Mám ich ešte zo stužkovej tak rozmýšľam či by som aspoň jeden mohla využiť... :-S
Odpovedať
@beatricek a myslela som ohľadom veľkosti opätku, nechcem pôsobiť vulgárne :-|
Odpovedať
Profilova fotka
opatok si daj taký, jaký ti bude pohodlný a v jakom vydržíš celú svadbu podľa možnosti, myslím si, že to je to najmenej, čo by malo pôsobiť vugárne, zvyčajne je to šatami a tie máš krásne aj doplnky :-)
Odpovedať
Ďakujem pekne za rady dievčatá ste veľmi zlaté :-) :-)
Odpovedať
@deniska1998 Ten hrebienok do vlasov je skor pre nevestu, dala by som iba nausnice.
Odpovedať
Saty su peknucke vhodne na takuto udalost. Ja by som k nim volila asi sandalky na opatku. Ak bude teda svadba teraz v lete.
Odpovedať
Budes v nich kocka. Mohla si dat fotku, ked ich mas oblecene :D Co ta na to????
Odpovedať
no este zalezi, aky bude styl svadby. saty su krasne, vo vseobecnosti su na svadbu absolutne vhodne, len niekedy, ked je taka menej formalna svadba, by si v nich mohla vytrcat a mohlo by ti to byt neprijemne... co sa tyka sperkov, nausnice su super, ale hrebienok je uz dost velky, skor by som dala nejaky jemny kvietkovy hrebienok...
Odpovedať
a preco by si take nemohla mat? ved su uplne idealne. su letne a nebude ti v ich aspon teplo, ked su na ramienka a kratke
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?