Salón na požičanie spoločenských šiat - východ SR

Profilova fotka
Ahojte dievčatá, mám otázočku. Neviete poradiť nejaký svadobný salón kde by som si mohla požičať spoločenské šaty, prípadne aj svadobné? Najlepšie okolie Spišská Nová Ves, Prešov, prípadne Košice. Ďakujem :-)
Odpovedať
v KE odporucam salon Emin svet na svadobne saty, maju aj krasne spolocenske ale jedine na predaj..na pozicanie spolocenskych skus salon Exkllussiv, oboje osobna skusenost a velka spokojnost :)
Odpovedať
@bodulka243 Ja odporucam salon Maggie, maju svadobne aj spolocenske saty. Na stranke si vies pozriet celu ponuku a teraz maju aj vypredaj.
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 @fokuska ďakujem
Odpovedať
a nechces si saty pozriet aj tu, ja som pozerala teraz album a popravde, po 5 minutach v bazare, by som si asi ani nevedela vybrat. take su tu krasne a dokonca je tu ponuka aj novych siat, takze ak chces nove najdes tu aj take
Odpovedať
Profilova fotka
Isto chceš požičiavať? Teraz už máš také ceny za požičanie ako za kúpenie a môžeš ich potom zase predať a aspoň časť investície do nich sa ti vráti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinashe Požičať šaty si chcel z toho dôvodu, že ich mám doma kopec.. a vydáva sa mi sestra, tak sme rozmýšľali, že si šaty požičiame. Uvidíme :-) No a sestra by si chcela svadobné požičať. Takže aj z toho dôvodu hľadám nejaké salóny. Ale ďakujem zatiaľ
Odpovedať
@bodulka243 tiež odporúčam salón Maggie v Košiciach, majú nádherné šaty a výborný prístup
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@tinashe šaty preda možno ak jedno percento dievčat, ostatným zavádzajú v skrini... Plus žiadna krajčírka ti neušje šaty za 500-600€ ktoré sa kvalitou a profesionalitou môžu rovnať s originálnou značkou ... Ale to je už vec nazoru :)
Odpovedať
@majka870 Ja som predala 2 ks svadobnych siat :P a poznam vela ludi co predali, niektori dost skoro, ini si museli pockat, ale podarilo sa. Samozrejme, isla som pod cenu, ale lepsie predat za polovicu akoby mi mali visiet v skrini s vedomim, ze si ich uz nikdy neobleciem ;)
Odpovedať
@fokuska Mne sa podarilo tie moje svadobné šaty predať za tú istú cenu, ako som ich tu na bazáre kúpila...Do mesiaca.
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm ja by som sa skúsila poobzerať aj tu na bazáre. ako jedná sa mi o to, že v niektorých salónoch nevedia, čo si za požiačanie vypýtať. to čo majú tam nájdeš podľa mňa aj tu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj vrelo odporúčam Salon Oksana je to na Ukrajine Veľké Slemence ma prijateľné ceny. Milá prijmná žienka
Odpovedať
Profilova fotka
Baby a ja by som sa rovno spýtala, nech zbytočne nezakladám novú diskusiu - v akom salóne v KE by som vedela požičať kabátik/kožúšok/pelerínu pre moju mamku a za koľko cca? - šaty má kúpené a svadbu máme teraz v decembri :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?