Retro popolnočné šaty-ktoré?

ahojte nevestičky :D svadbu budeme mať v štýle vintage a neviem sa rozhodnúť medzi dvoma šatami-ako popolnočné. jedny sú krátke-volila by som ku nim ešte červenú spodnicu a druhé sú dlhé, trošku elegantnejšie, ktoré sa vám páčia viac? k obidvom by som ako doplnok volila čevené rukavičky...prosím poraďte ktoré?
Odpovedať
Profilova fotka
@16zuzka07 tie prve su super :)
Odpovedať
ako popolnočky by som si dala tie prvé, sú super a viac vintage a hlavne už bude taká uvoľnenejšia atmoška...tie druhé mám vo svojej skrini, majú takú menšiu vlečku, dosť mi po nej stúpali na plese :)
Odpovedať
Rozhodne prve! ;-) Ale pozor pri objednávaní. Mne sa tiež páčili tieto, ale nemali moju veľkosť, tak som si objednala inú farebnú kombináciu, ružovú s bielymi bodkami. Objednala som si najmenšie číslo (bežne nosím XS/S) a aj tak sú hrozne veľké, musím ich dať zúžiť. Takže urćite si objednaj menšie, ako nosíš. Držím palce, inak sú fakt krásne.
Odpovedať
Prve
Odpovedať
urcite prve :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahoj, kde si zohnala tie prvé šaty, krátke, presne niečo také chceme, len s tmavomodrými bodkami. Ďakujeeem :)
Odpovedať
@samira292017 Sestra mala take bodkovane retro saty na jednej akcii....su z CR, ale spolupracuju tu s jednou slovenskou svadobnou agenturou, tak by som ti mohla zaslat link pripadne , ak by si chcela.... :-) Zuzka: rozhodne tie prve :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?