Prosim o radu.. pomooc..

ahojte potrebovala by som surne pomoct.. kupila som si tieto saty na svadbu nejak som si neuvedomila ze by to nebolo vhodne kedze su biele.. poradte mi prosim ci sa hodia tieto saty na svadbu.. beru sa nasi priatelia niesu vobec konzervativni ale predsa sa obavam ci su vhodne.. ak ano ake topanky a uces by ste k nim zladili mam dlhe tnavo hnede vlasy po pas a aj ofinu na bok.. mam k nim aj ruzovu kabelku podlhovastu do ruky so striebornymi kamienkami ako na satach
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Nie su vhodne :)
Odpovedať
Profilova fotka
ee prepáč, ale ja by som do bielej nešla (pre istotu) :)
Odpovedať
Urcite nie :-( Bielu by mala mat len nevesta :-)
Odpovedať
@123zuzana aj ja hlasujem za nie...bohuzial :-| ale nehodi sa to...v bielom jedine nevesta a popripade male deticky, ale druzicka urcite nie.. a ak si uz nahodou vydata, tak uplne ze absolutne vobec nie su vhodne - a to ako z pohladu farby, tak aj z pohladu dlzky
Odpovedať
Profilova fotka
@123zuzana Sorry, ale mňa by strašne sklamalo ak by niekto došiel na moju svadbu v bielom... Ja to aj hosťom prízvukujem nech bielu prenechajú MNE :)
Odpovedať
určite nie :)
Odpovedať
@nelnel dufam, ze to budu vsetci respektovat, mna takto ,,prekvapila,, svokrova priatelka, ta sa cela obliekla do bieleho a ja som s nou ale pred svadbou hovorila, ze aby neprisla v bielom, asi ma chcela vyprovokovat, kedze svokor si ju nikdy nevezme.Ale musim sa priznat, ze sa mi podarilo cely vecer si to nevsimat ;) Nechapem baby, ktorym vobec napadne si nieco biele kupovat.Ze by provokacia a zavist? ;-)
Odpovedať
urcite nieeeeeeeeeeeeeee
Odpovedať
Profilova fotka
ne mne by sa to tiez veru nepacilo :-) ale cakam ,kedy sa dvihne vlna nevesticiek, ktorym je to jedno a budu ta podporovat, ze je to ok :-) kazdopadne ak na nich tak velmi trvas, tak by som sa isla poradit priamo s nevestou a opytala sa na jej UPRIMNY nazor, ci jej to bude vadit, lebo tak kazda sme ina, nikdy nevies :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@123zuzana prepač ale toto nie...nech su ludia benevolentni akokolvek, kup si ine radšej, v bielom by mala byť len nevesta...
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinka188 asi aj jedno aj druhé :D vadí im, že nie vždy musia byť stredobodom pozornosti :D
Odpovedať
Profilova fotka
mne by to absolútne nevadilo,keby na moju svadbu prišiel niekto v takýchto šatách prečo nie a ak priatelia nie sú konzervatívni pokojne by som si dala. veď nie su princeznovské a ja nie som toho názoru že len nevesta môže byť v bielom. Bola som na svadbe a družičky boli v bielom i iné ženy, keď nevyzerali ako nevesta bolo všetko ok, A ešte už keď si si ich kúpila daj si ich, zbytočne vyhodené peniaze a ak si ešte stále istá spýtaj sa nevesty čo nato povie a možno budeš prekvapená keď povie: bez problémov si ich daj.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nelnel @matkakri @diamontko @macka00 @lucinka188 @daniela.ho @dusanbelan @vlcik1 @simcaaa123 @mis_h konecne ludia so spravnym usudkom a hehe tiez cakam kedy sa dvihne vlna dievcat a zien co nas tu vsetky zvozia ze sme zakomplexovane atd, pozname to z inych diskusii x-) @123zuzana zamna tiez nie, urcite ich vyuzijes na inu prilezitost...:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si tiez myslim ze nie su vhodne na svadbu.
Odpovedať
Profilova fotka
Nie, toto si nedávaj na svadbu. Určite ich využijes na nejaký ples alebo oslavu
Odpovedať
ak mozem povedat, ked som sa ja vydavala mali tam aj biele kostymceky, aj satocky, ale boli tak doplnene asi ako tvoje a mne to osobne nevadilo, vôbec nech si kazdy oblecie co uzna za vhodne je to na kazdom co chce a hlavne v com sa dobre citi kamaratke bola na svadbu tiez moja znama a mala biele saty a na nom modre take nasite a uplne to bolo v pohode takze ak sa dohodnes s nevestou myslim, ze by to nebol problem no chapem druhe nevesty, ale mna aj tak nikto nezakril prerotze som mala doslova netradicne romanticke svadobne saty a tak sme sa s manzelom bavili, ze mi to bolo jedno hlavne, aby nik nemal bikiny, ak to nebude vadit neveste tak myslim, ze ok, ale ak ano tak zvol ine, ja som si na tomto nedala vôbec ze musim mat iba ja biele saty vôbec hlavne, aby si bola nevesta spokojna aby sa vsetci bavili moj nazor mne sa osobne pacia tieto saty a keby som sla na svadbu tak by som si ich kludne dala nech ma zvozi kto chce ale s nevestou by som sa dohodla, ci jej to vadi ked mam poveda t uprimne mojej svadgrinej to neuveritelne vadilo, ked sa vydavala , ze mam podobny uces ako ona pritom to bola uplna nahodu uplna nahoda len som mala ine doplnky a chodila som okolo hosti, ale to ze ju si ako nevestu nejako neviem nevismali a fotograt fotil hocikoho len nie ju tak to sa nad tym mala zamysleit ;-)
Odpovedať
@uzanka16 ahoj jasne suhlasim s tebou nech si kazdy da ako chce, hlavne, aby sa bavili na mojej svadbe to bolo tak kamoska si dala kremove saty vyzerala monzo ako nevesta a vôbec mi to nevadilo pre mna su to tie najmenej dolezite veci hlavne, aby sa nik neopil, aby sa nepobili a aby nevesta sa nezblaznila, my sme sa s manzelom bavili ja som mala netradicne saty ako naozaj musim uznat ale romanticke a bolo by mi jedno co si kto oblecie, kamoska prisla tehotna a ju viac trapilo, ako ma obdarit som jej povedala ako prides tak len neprid v bikinach, aby si neochorela a hlavne sa bav to je dôleizte
Odpovedať
dakujem vam za nazory.. bohuzial su uz kupene ale skusim ich predat a kupit nejake ine.. ak nie tak len zvolim ruzove doplnky samozrejme sa poradim s nevestou ci by jej to nevadilo..
Odpovedať
Profilova fotka
tak napriklad mne by vobec nevadilo, keby ma na mojej svadbe niekto nieco biele...je to ich vec, a co ak sa niektora nevesta rozhodne, ze nebude mat biele saty ale farebne, to potom zakaze ostatnym nech nemaju tu farbu co bude mat ona? :) ale tak ja sa vzdy musim odlisovat, nemam rada tradicne veci.
Odpovedať
Profilova fotka
@123zuzana jednému nerozumiem... To si si vážne nevšimla, že tie šaty sú biele??? Najprv kúpiš a potom chceš radu? Ako sorry, ale muselo ťa napadnúť, že biela ako hosť na svadbu sa proste nehodí :)
Odpovedať
@nelnel ja som si to vsimla ze su biele ale maju tan ruzovy pas cez pas tak som si myslela ze su v pohode niesu ani dlhe tak z nevestou by si ma nemal nikto poliest.. az potom som k nim hladala uces a topanky tak som narazila na clanok kde pisu ze biele radsej nie..
Odpovedať
@123zuzana Ahoj Zuzka :-) Mne by tie saty na mojej vlastnej svadbe vobec nevadili :-) Nemam v umysle niekoho ziadat, ci oznamovat, ze biela farba je vyhradena mne.. Pokojne si ich daj a najma, ak su uz doma :-) No ale ak chces mat dusu na mieste, spytaj sa priamo dotycnej nevesty :-)
Odpovedať
@123zuzana mne osobne by to nevadilo, podla mna dievčatá čo tu píšu že je to nevhodné su zakomplexované...nech si každý oblečie čo chce a čo sa mu páči...kludne si ich daj...ked si dáš ružové doplnky, určite nebudeš vyzerať ako nevesta. :)
Odpovedať
@luciamic už sa stalo, viď @evka64 :-D ja komplexy nemám, ale biela farba by mi určite vadila. Neide o to, že bude vyzerať ako nevesta, ide o princíp. Zo všetkých možných farieb si už ženy musia na svadbu obliecť práve bielu? To už nemôžu vydržať jeden večer v niečom inom a musia mať ako (možno jediné) presne tú farbu, ktorú má nevesta? Už keď si má každý nosiť čo chce, tak si oblečme aj na pohreb niečo žlté alebo zelené... :-|
Odpovedať
@123zuzana nic ine len poradit sa s nevestou ;). ja som myslela, ze by mi biela farba nevadila, potom mi kamoska opisala ake saty ma doma, tak tie by mi asi vadili, sme sa dohodli, ze vezme inej farby. ale druha zase chcela vziat saty biele, ktore by mi absolutne nevadili. len neboli az take vhodne na svadbu (teda podla ostatnych), takze tiez bude brat ine. tak ci tak kazda sme ina, niektorym nevestam velmi zalezi na tom, aby nikto nebol v bielom a mohlo by im to velmi pokazit den, tak urcite je prvorade spytat sa nevesty a respektovat jej nazor. napr. konkretne tieto saty si viem predstavit, ze by bola ochotna dat si na seba aj nejaka modernejsia nevesta, lebo su takeho stylu, napr. podla mna vhodne pre hosta nie su. ale chapem, ze si to clovek nevsimne, ja som tiez neriesila ci ako sa ostatni oblecu, kym sa ma nezacali pytat co na seba mozu dat :D. takze urcite sa spytaj
Odpovedať
Veľmi to záleží od nevesty. Ja osobne by som pre istotu do toho nešla. Predsa len, biela je pre nevestu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sú fakt krásne ale ee :)
Odpovedať
vo vseobecnosti sa biela na svadby nenosi aby vynikla nevesta je to predsa jej den, a aj pre nevesty su v sucastnosti kratke saty, a s roznymi farebnymi aplikaciami, takze ja by som ich na tvojom mieste nebrala, vyznelo by to asi ako keby si sla na ples a na nom stretla taku istu zenu s rovnakymi satami..
Odpovedať
@123zuzana Akože Zuzka, ak nevesta nebude mať biele šaty a nebude jej to vadiť, tak prečo nie... ja napr. nemám biele šaty a moja segra má, tiež dosť podobné tvojím ale ladí do lososovej farby... a sú krátke, ako kto si ťa pomýli s nevestou? Treba sa nevesty pýtať a ostatní ti môžu byť ukradnutí
Odpovedať
môj názor je tiež že určite nie...je kopec iných farieb, z ktorých sa dá vyberať...a nechápem ako to niekomu nevadí...myslím že v kútiku si každá praje aby v ten Deň bola v bielom len nevesta...mňa by ani nenapadlo riešiť akýkoľvek odtieň bielej....to môj skromný názor...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?