Problém s popolnočnými šatami na svadbu

Ahojte baby, poradte mi prosim co by ste robili na mojom mieste. Vcera som bola aj s mamou na skuske svadobnych aj popolnocnych siat (obe v tom istom salone), mala som ich vybrate uz minuly rok, ale este sme boli na skuske kvoli upravam. Svadobne su v poriadku, ale tie popolnocne, ked som si ich dala na seba tak som myslela, ze sa rovno rozplacem. Ked som si ich skusala a vyberala minuly rok tak jediny problem, ktory som na nich videla bolo, ze su na zips a ten nedopnem, preto sme sa dohodli, ze sa zips vymeni za snurovacku a tym padom ich v pohode zapnem. No ale ta sa bude davat az mozno tyzden pred svadbou, ak by si ich chcel pozicat este niekto iny a chcel by ich so zipsom. Tym padom, ze som ich mala na sebe take nezapnute to vyzeralo hrozne, pripadala som si v nich ako keby som mala minimalne 500 kg a zdesila som sa, ze aj ked tam tu snurovacku daju, ci proste budu sediet tak ako maju a ci mi nebudu male. :-( Ono tyzden pred svadbou ked zistim, ze nesedia tak uz toho vela nenavymyslam. Navyse su uz zaplatene, teda pozicovne je zaplatene a ked mame poviem, ze ich nechcem tak veru radost mat nebude. Viem, ze sa teraz mozno opytate, ze preco som si ich teda minuly rok vybrala. To je presne ta otazka, s ktorou si od vcera bucham hlavu o stenu. Ja som bola vtedy v takej euforii, aj mama, ze sa nam zdalo, ze su proste super a ze ked sa vymeni snurovacka tak nebude ziaden problem. Ovsem vcera som sa na to pozrela trosku s odstupom a myslim, ze to nebolo spravne rozhodnutie. Ono ked su uz zaplatene, tak mozem este zrusit "rezervaciu", neviete? Ak nie, no tak bud si ich dam a budem dufat, ze to nebude az taka katastrofa, alebo si ich nedam a skusim este teraz pozriet nejake ine saty (do svadby mame este dost casu). Co by ste mi poradili? Dakujem za vsetky rady / napady.
Odpovedať
@katy987 v salonoch obvykle ponukaju moznost, ze ked uz mas u nich zarezervovane saty, rezervu ti nevratia, ale mozes ich vymenit za nejake ine od nich, co sa ti zapacia. Skus im vysvetlit tvoje obavy ohladom velkosti a spytat sa, ci by sa to nedalo ;-)
Odpovedať
My ti podadime tazko. Opytaj sa v salone ci sa nedaju vymenit za ine z tych co ponukaju a problem vyrieseny ;)
Odpovedať
Hmm tu ti naozaj asi len tazko poradime. treba sa skusit dohodnut s predavackami v salone co by sa s tym dalo spravit. Mozno by sa nasli ine saty, ktore by ti za tie tvoje vymenili a tym padom by si im nemusela zbytocne nechavat zalohu a odist bez siet. Co najskorby som tam zasla a sak mozno budu prijemne a nieco spolu predsa len vymyslite
Odpovedať
@methexis @gabik21 @dajla dakujem baby, spravim to tak, skusim sa dohodnut v salone, ci by sa dali ine saty namiesto tych, co som si vybrala pozicat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?