Popolnočné šaty plus size - inšpirácia

Profilova fotka
Ahojte, som už zúfalá z hľadania popolnočiek. Jedny som si kúpila v salóne, ale rozmyslela som si ich. V ďaľšom salóne som za jedny zaplatila zálohu, ale ani tie nie sú take top. Hoďte mi sem prosím inšpiráciu, aké ste mali vy, alebo aké mať budete. Ide o popolnočky pre bacuľky :) ja nosím 46. ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Neskusala si pozerat na asose? Tam maju krasne saty a maju skoro zo vsetkych siat verziu aj pre baculky a ani ceny nie su take strasne :)
Odpovedať
@sylwinka31 tam majú síce pekné šaty ale keby som mala takú veľkosť ako má ona, tak by som neriskovala objednanie šiat z internetu. Radšej by som behala po obchodoch a tam hľadala!
Odpovedať
Profilova fotka
@rikia No mam kamaratku, ktora ma este vacsiu velkost a v pohode si objednava z internetu oblecenie. Ked je velkost taka ako ma byt a su tam aj tabulkami s presnymi mierami tak preco nie?
Odpovedať
@sylwinka31 len veľa krát sa stane, že tá veľkosť jednoducho nepasuje. Ale tak je fajn, keď má tvoja kamarátka s tým skúsenosti a keď jej objednané veci vždy sadnú. Osobne som si len raz objednala takto cez net tričko a povedala som, že nikdy viac! Bola to handra neforemná, takže som to tričko vôbec nenosila :-S :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@sylwinka31 @rikia a u mna je presne problem, ze mi cela veci nesadne.. aj ked je pravda, ze hladala som vselikde :) Pacia sa mi tieto, ale za prve stoja 180€ a za druhe maju len L. proste tento typ na moju velkost nikde :(
Odpovedať
Profilova fotka
@rikia No to uz je potom ale aj o tom odkial si tie veci objednavas :-) @mackaa12 Tie su velmi pekne ale ta cena mi tiez pride moc :-| A nerozmyslala si nad tym, ze by si si teda dala nejake usit ak mas specificky typ postavy?
Odpovedať
@mackaa12 no musím uznať, že si si veľmi pekné šaty vyhliadla! No teraz ma napadla ešte jedna vec, nechceš si dať niečo podobné ušiť? Možno by to bolo pre teba výhodnejšie, hm? @sylwinka31 presne, záleží to hlavne od toho že z kade objednávaš!
Odpovedať
Mám takéto, ak by bol záujem, napíš správu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Milion moznosti na Asose!
Odpovedať
Profilova fotka
@mackaa12 A preco sa ti tie tvoje nepacia?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som na wish videla,ked som hladala mamke saty
Odpovedať
Profilova fotka
@mackaa12 daj si usit a budu presne na teba :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?