Popolnočné šaty - dlhé vs. krátke??

Profilova fotka
Ahojte :-) Čo myslíte, čo je lepšie? Mať popolnočné šaty dlhé alebo krátke - nad kolená? Svadobné som hneď vedela aké majú byť, ale z popolnočných mám dilemu... Nechcem určite korzetové - to je jediné čo viem 8-) :-N Dajte nejaké typy na popolnočky :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa tu už raz presne toto pýtala a všetky baby mi povedali to isté - popolnočné šaty môžu byť úplne akékoľvek, hlavne aby si sa v nich ty cítila dobre ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne ako hovorí @its1mishell :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som si to užila "naplno! " a dala by som bud dlhe, alebo krátke ale s velkou suknou.. a biele :D
Odpovedať
@zuzinaaaa skús pozrieť moje albumy(nie je tam toho síce veľa), ale možno sa ti dačo zapáči, alebo potom aj priamo cez salon, z ktorého mám foto v albume, ja som už našla tie pravé ... :-) pôvodne som chcela biele dlhé popolnočné šaty, ale z praktického hľadiska som vybrala inú farbu, nakoľko mne veľmi biela nejde, keďže mám bledú pokožku a už by som ich nevyužila...
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s nizabel moje popolnocky su tiez biele a v predu kratke a vzadu dlhe...su ale korzetove...mozes pozriet mam ich vo fotoblogu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat popolnocky v mojom milovanom Ackovom strihu tesne po kolena (kuk album). Najlepsie sa v nom citim, a tie saty boli proste velka laska na prvy pohla :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@nizabel @monic1804 @fiona531 Ďakujem kočky, ja som tiež chcela vždy biele aj popolnočky, ale teraz som rozmýšlala či nevsadiť na ružovú a pripojiť sa tak k mojim družičkám, ktoré budú povinne v ružovom :) A inak neviem moc ani aký strih zvoliť... Bežne mi idú skôr obtiahnuté, krátke šaty.. Ale to si ako popolnočky dávať nechcem nakoľko mi to príde "oničom". Potom som chcela, že krátke s tylovou sukňou, ale to si budem musieť ísť najskôr vyskúšať, že ako v tom vyzerám :D A dlhé tiež nevylučujem, len ja mám celkom problém s mojími 157 cm .... No ono sa ťažko radí, keď ja sama neviem čo chcem ... Ale ešte popozerám také, ako píše fiona531 - vpredu krátke a vzadu dlhé!
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzinaaaa treba skusat a skusat ja som dnes vyskusala vsetko mozne aj kratke s tylovou suknou, (take som vzdy chcela) a prave tie boli najvacsia katastrofa :-D :-D :-D a nakoniec sa tie prave nasli :-) drzim palce a hlavne si to hladanie tych pravych treba uzivat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fiona531 To máš pravdu!! Treba skúšať... Ja som ešte nič neskúšala, aj svadobky som si dala ušiť... Len ja ani neviem kam mám ísť :D 5 rokov som žila v Brne, teraz som došla do BA a poznám tu len tie nákupné centrá a Obchodnú :D Nevadí, zajtra vyrážam, ešte neviem kam, ale pôjdem skúšať... Aby som aspoň vedela aký zvoliť typ a potom už nájdem aj na e-shopoch ;) Prajem KRÁSNY VEČER a ďakujem :)
Odpovedať
@zuzinaaaa po skusenosti zo svadby by som ti radila ze kratke, aj ked dlhe lepsie posobia a tusim aj podla etikety mali byt. Ale v svadobnych satach sa mi zle tancovalo, sa mi ulavilo, ked som sa prezliekla do kroja, ktory bol kratky a sa fsjne tancovalo a potom dlhe popolnocky, to som si zase musela pridrzat suknu, no nervy som mala, na vlastnej svadbe som sa nemohla poriadne vyblaznit na parkete :-D. Treba popozerat na nete, poskusat, pobehat obchody, nejake ti urcite padnu do oka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cervenaruza123 ďakujem za koment, presne pre tento tanečný dôvod by som volila krátke! No musím ísť poskúšať.... @fiona531 a aké šaty u Teba nakoniec vyhrali, hmm ? :) Akú si zvolila farbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzinaaaa u mn vyhrali biele vpredu kratke vzadu dlhe poyri moj fotoalbum tam ich mam odfotene :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@fiona531 Ooo pozrela som! KRÁSNE!! Vybrala si perfektne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzinaaaa dakujem to ma tesi :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinadeville Tvoje popolnočky sú parádne!! Ja mám tiež rada sukne strihané do A - budem mať také aj svadobky, ale krátku sukňu do A no to by som mala do polky lýtok zas :D Ak by som, ale našla niečo čo je ukončené jednoduchým lemom dali by sa skrátiť... len neviem ako to vo finále ukáže.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?