Popolnočné šaty - akú farbu?

Ahojte baby, chcela by som sa poradiť ohľadom popolnočných šiat - pôvodne som vôbec nemala v pláne sa prezliekať, ale podaktorí ľudia z rodiny to berú ako nehoráznosť (týka sa to úplne tej najbližšej rodiny), tak som sa rozhodla, že sa nebudem tieto posledné týždne s nimi hádať a stresovať ešte aj kvôli tomu, neriešim to, proste sa prezlečiem, nech je kľud. Len by som chcela vedieť, či sú nejaké špecifické farby, ktoré by mala mať nevesta po polnoci, vylučujem červenú. Rozmýšľala som, že si pozriem niečo tmavé...čo myslíte?
Odpovedať
Ahoj, môžem sa mýliť, ale ja si myslím, že na to nie je pravidlo, akú farbu by mali mať popolnočné šaty. Treba si nájsť niečo, čo sa mi hodí, v čom dobre vyzerám a cítim sa jedinečne ako kráľovná večera :-D (Ja som mala zrovna tú červenú, ktorú si vylúčila.) Osobne by som si na svadbu určite nebrala čiernu, ale zase ak niekto veľmi chce...
Odpovedať
@kataruska321 ďakujem za názor, možno nakoniec pôjdem aj do tej červenej, pozerám akurát na nete, čo je zhruba v ponuke, tak ja s mojou postavou na výber veľmi nemám :-D skôr som ale mala v pláne tmavomodorú alebo tmavozelenú, chcela som názory od nezainteresovaných ľudí :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som tiez myslela na tmavomodre...ta farba vyzera velmi elegantne :-) ale najlepsia kamoska ma predbehla, tak jej nechcem ukradnut napad😊 nakoniec budem mat asi v smaragdovo-zelene... a co sa tyka samotneho prezliekania, tak som urcite za..kratsie lahsie saty budu uz po celom dni pohodlnejsie ako svadobne 😉
Odpovedať
Profilova fotka
Mi mame naplanovane farby na svadbu navy modru a jemnu ruzovu... Tak som zladila po polnocne oblecenie tiez s tymito farbami a po polnoci sa prezliekam do jednoduchych lahkych jemne ruzovych kratkych siat a navy modre tenisky Converse (netradicne, ale je to moj styl) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pet224 Ahoj :) ja sa síce budem vydávať o 2 roky, ale už teraz viem, že popolnočky budem mať biele. Ved nevestou som celý svadobný deň/večer na svadbe :-)
Odpovedať
A takyto problem mam aj ja rozmýšľam že si neham aj ja svadobne šaty aj po polnoci lebo moc penazi dam za ne a po polnoci vyzliecť??? Moc sa mi nechce
Odpovedať
no, čaute, tak nedá mi zas reagovať, kam som sa odvtedy posunula :-) popolnočné šaty budú nakoniec predsalen červené, a tak, ako som bola v tom, že najradšej by som ostala vo svadobných, ma to prešlo po poslednej skúške, skonštatovala som, že sa budem tešiť, keď si ich dám dole :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@pet224 takze si zistila ze svadobne saty su nie az take pohodlne hej? :D
Odpovedať
@marika194 presne tak! :-D prvý krát to bol asi ošiaľ, teraz už predstava, že v nich mám byť aj do tej polnoci, mi veľmi nevonia :-D
Odpovedať
pridam sa : ) ja mam malu svadbu, a myslela som ze ostanem celu noc v svadobnych. ale pre istotu som si kupila aj ine. budem ich mat pri sebe a ked budem mat potrebu sa prezliect, tak sa prezleciem. chcela som povodne biele. ale nasla som si saty, ktore sa mi pacili a su cervene :)
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja som nato vobec ani len nepomyslela ze by som mala byt cely vecer v svadobnych teda celu noc, to by som nedala :-) ale este popolnocne nemam kupene tak snad nejake pekne zozeniem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bellusa vsak pozeram ze mas svadbu v nobembri tak dovtedy snad nejake pekne najdes :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@pet224 a tak zozenies nejake popolnocne saty a budes sa moct pekne zabavat, urcite su pohodlnejsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a nemali by byt uz popolnocne saty znovu biele, ze?
Odpovedať
Profilova fotka
citam toto tu a hlava mi nebere preco sa sukate do svadobnych siat, co vam nie su pohodlne...
Odpovedať
@petersdottir ze by preto, ze su pekne? :p to je snad kazdeho vec. ja inak planujem mat na prezlecenie nejake lahke, jednoduche, ale biele..
Odpovedať
@petersdottir mne sú šaty nepohodlné väčšinou všetky, vieš, napríklad preto. potom napr. preto, že nevlastním konfekčnú veľkosť a vyberať si veľmi nemôžem, zohnať šaty na obvod pŕs 108 a pás 75 nie je také ľahké, ako nejakú štandardnú 36-tku, ktorú majú v každom salóne, oki? a tiež mi hlava nebere mrte vecí. vypínam na toto upozornenia.
Odpovedať
Profilova fotka
@bubbble vidim, ze obidve mate dobry den :-D som nevedela, ze sa saty vyberaju len podla toho, ze su pekne, co tam po tom, ze sa v nich necitim dobre, samozrejme to je kazdeho vec, tak ako kazdy moze mat vlastny nazor, ze ano ;-) @pet224 no to, ze su ti nepohodlne vsetky, to som fakt nevedela, a chces teraz zato omluvu ci co? take it easy, nadych, vydych...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som už bola na svadbe, kde sa nevesta neprezliekala - bolo to netradičné, ale je to každého osobná vec si myslím :) tradičná je červená, ja budem mať určite červeno - bielu kombináciu, ale tu už si myslím, že sa fantázii medzi nekladú (asi by to nemuseli byť čierne - hoci, ja som sa pohrávala aj s touto myšlienkou) :)
Odpovedať
@zuzu108 to by si bolo do polnoci white a po polnoci black :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
@betusaaa tak vieš - ja v čiernej vyzerám neskutočne dobre a navyše je elegantná a moja obľúbená... :) len mi pár ľudí povedalo, že to sa skrátka na nevestu nehodí :D
Odpovedať
@petersdottir nechcem od teba žiadnu "omluvu", ani nič a hlavne nie tvoje názory, pretože ma nezaujíma, čo tebe hlava "nebere" a čo si myslíš o tom, o čom sa tu bavíme. ja som sa tu pýtala báb na farbu popolnočných šiat a potom prišla debata o tom, že svadobné šaty sú nepohodlné, a čo akože teraz??? ti to môže byť srdečne jedno, či ja sa budem v šatách trápiť alebo nebudem, ee?? kto chce, vyjadrí sa, ako máš možnosť vidieť, slušne a k veci, kto nechce, nech si myslí svoje, ja tiež nechodím vypisovať k niektorým príspevkom, čo si myslím. a ak to potrebuješ, tvoj problém, ale vyhýbaj sa tým mojim, lebo toto neznášam, tému som založila JA PRE SEBA, budem sa vyjadrovať k tomu, čo sa mi páči a čo nie!!! toto je stránka o radách a vzájomnej pomoci, nie facebook. sorry ale fakt mi je srdečne jedno, čo si myslíš, keď to prezentuješ takto. neviem, komu si tu pomohla a kto vlastne si mysliš, že si.
Odpovedať
Profilova fotka
@pet224 Ty mas asi nejaky fakt vazny problem ked mas potrebu takto reagovat :-) Zda sa, ze si nepochopila niekolko veci: 1) to, ze mne to srdecne jedno je ci sa trapis alebo nie :-p 2) to, ze aj ked si tuto temu zalozila TY PRE SEBA, neznamena to, ze sa nemoze vyjadrit kto chce a povedat, co chce. Ako si aj sama podotkla, tak kto chce, sa vyjadri - slusne a k veci - vyjadrila som sa k veci a vyjadrila som sa slusne - mas pocit, ze som ta tam niekde oznacovala nevhodnymi osloveniami alebo ti nadavala? Neopodstatnene urazanie sa s naslednymi neadekvatnymi reakciami svedci skor o probleme v tvojom prijimaci ako o mojom vysielaci. 3) podla teba to, ze ty si zalozila tuto temu ti dava pravo vyjadrovat sa k tomu, co sa ti paci a co nie, pricom ale ides obmedzovat prispievatela (teda mna), lebo hovori nieco, co sa ti nepaci pripomienkou 'vyhybaj sa 'mojim temam'? :) Sme na verejnom fore ;-) Neviem, ze ci mas len obecne zly den, alebo je to problem dlhodobejsieho charakteru, ako by si asi sama povedala - moze mi to byt jedno, a ja len pritakam - je mi to jedno. Po tvojich milych slovach nemam potrebu s tebou nadalej konverzovat, prajem ti pekny den a dufam, ze sa v 'tvojich' temach vsetci vyjadruju len tak ako si predstavujes :-)
Odpovedať
@petersdottir wow, presne o toto mi išlo, psychoanalýza len preto, že mi lezú na nervy komentáre tvojim podobné a že to dám najavo - podobným spôsobom, ako ty! a vieš, čo, áno, potrebovala som odvčera niekoho poriadne, ale poriadne zotrieť, takže si mi vhodne prišla do rany!!!! vďaka za to, lebo som si vybúrila nervy presne tak, ako som potrebovala a uľavilo sa mi, našla som niekoho, kto potrebuje prezentovať a pretláčať svoje debilné a ničnehovoriace názory za každú cenu, takže máš, čo si chcela, vôbec mi to nie je ľúto, koho ty vôbec zaujímaš??? aj o tomto sú verejné fóra ;-) odbavuj sa svojími dôležitými názormi niekde inde, neriešim tu politiku, spoločnosť, riešila som tu obyčajnú farbu popolnočných šiat, a do toho prídeš ty a ideš dávať dole (koho vlastne???) svojími povýšeneckými názormi, neviem, kto tu vlastne má problém. analyzuj doma ;-) a že ty nemáš potrebu konverzovať so mnou, je mi tiež srdečne ukradnuté, o žiadnu konverzáciu som sa ti neprosila. takže tiež prajem pekný deň, dúfam, že ostatných potešíš, keď ich obšťastníš svojími veľavravnými príspevkami :-* pretože všetci čakajú len na teba ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?