Popolnočky z internetových obchodov

Prosim Vas kupoval niekto uz saty z NewYorkDress.com znacky Mac Duggal? Mate s nimi nejaku skusenost a vobec aj s tym webom?
Odpovedať
Profilova fotka
@barborka1206 ahoj ..viem ,ze to nie je odpoveď na tvoju otázku ,ale zrejme hľadať popolnocne saticky...chcela by som ti ponúknuť tie moje,sú úplne nové...nepouzite modré na viazanie s vleckou...ak chceš bližšie info či foto napis mi...:)
Odpovedať
@morandia ahoooj, dakujem za ponuku - pokojne mi posli foto :)
Odpovedať
Profilova fotka
@barborka1206 ahoj......ponúkam ich aj v bazariku...predávam ich z jediného dôvodu a to ze som sa rozhodla pre bohatšie svadobné saty..čiže tie modré co mali byť ako popolnocne a tie co som mala mať ako svadobné budú ako popolnocne...čiže modré predávam...ako píšem sú úplne nové raz skúsené ,v salóne...sú dosť dlhé keďže neboli skrátené podľa výšky topánok-podpatku...su na viazania a majú krásnu modrú farbu...ten pas a kamienok s kvetinkami sú bielej farby len steny v salóne sú ružové tak to tak sfarbuje..sú este v salóne llebo doma ich nemám kam dať a nechcem aby sa poškodili alebo pokrcili..viem ti ich dať podľa tvojej vysky upraviť ...skrátiť troška ak to je potrebné ...zadarmo samozrejme...
Odpovedať
Ahoooj, dakujem za foto, prepac, ze som sa dlho neozvala, nejak som sem zavitala....nakoniec si davam sit popolnocky, tak dufam, ze to dobre dopadne. ...a verim, ze aj Ty tie Tvoje dobre predas :)
Odpovedať
Profilova fotka
@barborka1206 ahoj,nevadi a dakujem ;-)
Odpovedať
@barborka1206 - šatičky sú na tej stránke na zjedenie, normálne slintám .... len tie ceny .... zabité ....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?