Pomóóóc, čo si obliecť na svadbu?

Dievčatá pls poradte, čo je vhodné obliest si na svadbu kolegyni, pozvala ma aj s partnerom na druhu veceru..a neviem co je vhodné si obliect, nemyslím si, že nieco extra slávnostné...len také offisovské, ci? a co môj partner? Ďakujeeeem
Odpovedať
tak ja som mala úzku čiernu sukňu a krémový top po odsúhlasení nevestou aby nebolo zle a zlaté doplnky ... a drahý mal košeľu ... viazanku takú aby ladil k mojim doplnkom a tesiláky .. hotovo :)
Odpovedať
chlap by mal mat podla etikety aj ked idete len na druhu veceru obleceny oblek....inak nejake male cierne pre zenu....
Odpovedať
Profilova fotka
@niki415 u nas sme tiez chodili kamaratom na svadbu aj po 20h a vzdy boli chlapci v obleku...
Odpovedať
vylucene su rifle-i ked som to uz videla ze si dali kamarati na svadbu ale podla mna to nie je vhodne. chlap urcite v obleku, kosela+kravata a sako. idete predsa medzi svadobnych hosti ktori su tam obleceni slavnostne. teda mali by byt :-D a tebe nejake saty (nie dlhe ani biele ani take letne ako k vode :-p ) - proste nejake pekne koktejlky a podla mna nemusia byt cierne :-)
Odpovedať
@niki415 ahoj, partner urcite oblek, ty nejake maje koktailky....
Odpovedať
Chlap určite oblek, košela a kravata, aj keby idete na 3 ráno. Nie je to žiaden bežný deň, tak sa treba tomu prispôsobiť. No a pre ženu, ako bolo spomenuté vyššie, malé čierne. To ale neznamená, že majú byť čierne. Malé čierne sú kokteilky, šaty tesne pod alebo nad kolená v tmavej alebo jemnej pastelovej farbe. Najčastejšie sú teda čierne, ale môžu byť sivé, tmavomodré, smaragdovozelené, ale aj červené, béžové, fialové. Záleží čo sa ti páči a hodí. Je to niečo, čo má mať každá žena v šatníku, lebo ich využiješ takmer na každú formálnu príležitosť. Jednoduché, elegantné a nadčasové šaty, nič vulgárne a k tomu stačia jednoduché lodičky/sandálky, malá kabelka a jemné šperky. Najlepšie perličky alebo drobné kamienky. Náušnice, náramok, nejaký prsteň. V žiadnom prípade nie hodinky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?