Odkiaľ popolnočné šaty pre tehotné nevesty Bratislava

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť, kde zohnať-internetová stránka, kamenný obchod BA, MA, SE, pekné popolnočné šaty pre tehotné nevesty? Na svadbe budem v 22tt. Ďakujem ;)
Odpovedať
Mne sa velmi pacia saty v Bory Mall. Predajna sa tusim vola Michell alebo tak nejako. Aj v Peak and Clopenbour v Auparku mavaju pekne spoločenske saty. Len teda neviem či by som to neriesila az pred svadbou, aby si sa nakoniec do nich zmastila :)
Odpovedať
Vidis, peek and cloppenburg, ani ma nenapadlo...no mam necelých 6 týždňov do svadby a určite ich budem potrebovať u krajčírky upraviť, keďže som nízka, tak mozno za 3 tyzdne uz by som ich rada mala doma, pre klud mojej duse ;-) snad tolko nepriberiem za 3 tyzdne
Odpovedať
Profilova fotka
odporúčam ti upravovať popolnočné šaty tak 1-2 týždne pred svadbou
Odpovedať
Profilova fotka
@kikulka25 ak by ste mali zaujem mame saty aj popolnocne, aka farba by sa Vam pacila ? Budeme v BA v priebehu nasledujucuch 2 tzydnov takze nieje problem aby ste sa zastavili odskusali a my Vam to upravime :)
Odpovedať
skus pozriet v tom obchode peek tam maju pekne saty alebo aj ten Michell, myslim si ze tam urcite najdes nejake pekne saty a potom uz len krajcirka ti ich upravi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?