Máte šaty z www.ladybirdshop.sk?

Ahoj. Vybrala som si šaty z tejto stránky, no skôr, ako ich objednám by som chcela nejaké referencie, aké naozaj sú. Neobjednávali ste niektorá? Ako ste spokojné?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Ako som si tak pozerala fotky, vyzera to, ze vsetko su to saty z Ciny. Teda minimalne tieto saty http://www.ladybirdshop.sk/ladybird-s... mam vyhliadnute na ebayi za 70€. Aj tu istu fotku nehanebne pouzivaju :D http://www.ebay.com/itm/171148210953?...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám tiež ten pocit, že sú to tie isté foto ako z ebay ... ja mám tiež vybraté a dokonca som čítala aj dobré recenzie na tie šatičky (ebay) a v prepočte sú o 100€ lacnejšie ako na tejto sk stránke. Je to skôr asi o tom, či si to nevesta dokáže odkomunikovať so zahraničným predajcom a preto tá stránka asi využíva aj túto možnosť pre nevesty menej jazykovo zdatné a za prijateľnú cenu... každopádne ani toto nieje zlá voľba si myslím :)
Odpovedať
Šaty, ktoré nemajú žiadnu značku sú vyrábané tuctovo a na to sú šikovní dodávatelia z Ćíny.. Ja osobne by som si nikdy neobjednávala svadobne šaty z ebay.. Celkovo zo žiadnej internetovej stránky.. :-S Moje šaty sú zo salónu Nicole, tie materiály sú neskutočne úžasné a najmä kvalitné ;-) Ale keď si sa už rozhodla, že objednáš z ebay tak držím palce, aby sa ti páčili aj naživo a aby boli také pekné, ako sú na tých fotkách. 8-) 8-)
Odpovedať
podla mna to je sice rovnaka fotka ale ebay siju napodobeniny len..preto je to take lacne ale konecny vysledok podla mna je viditelny a porovnatelny
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?