Kto mi vie obednať tieto šaty cez ebay?

Profilova fotka
ahojte baby...prosim, vedeli by ste mi poradit??? hladam taketo, alebo velmi podobne saty... predava ich aj lovelydres, ma ich vo svojom schope, ale za 45 euro...ja som ich nasla na ebay za 19,90 USD (co je asi 15,30 eura) to je teda, co??? nasla som tak vela peknych siat... prosim, vedela by mi niekto z vas tie satky objednat z ebay??? najlepsie okolie partizanskeho...ale ked nie PE, nevadi...dakujeeeeeeeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Poštovne je free shipping?
Odpovedať
Profilova fotka
@lara2010 to vazne netusim... :D skus pozriet http://www.ebay.com/itm/Women-Fashion...
Odpovedať
Profilova fotka
Na SVK by ta to vyslo postovne US $11.99 + cena siat. Ked chces objednavat z ebay musis mat paypall. je to sluzba ktora posiela peniaze za objednany tovar predajcovi priamo z tvojho uctu. Sluzba je na zaciatku spoplatena myslim ze 5€ alebo 5$ po registracii ti ich poslu spat. Ked sa registrujes na paypall.com zadavas stvorcislie zo svojej bankomatovej karty. Sluzba PP je bezpecna.teda ja a ani moji znami nemali ziaden problem ze by sa im strhavali samovolne peniaze. Ked mas trosku problem z anglictinou je dobre pouzivat translator alebo G chrome mas moznost si zvolit prekladanie do slovenciny. ak nieco neni jasne kludne sa pytaj. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
https://www.facebook.com/photo.php?fb... netreba cez ebay...predava ich aj tato Slovenka :)
Odpovedať
cau, ja som zaregistrovana na ebay, ak ich chces, ja ti ich objednam, ja som z Nitry, ale predajca ti ich moze poslat aj na tvoju adresu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Treba ešte riadne pokukať na ebay tie šaty,nájdeš ich určite aj lacnejšie alebo možno o niečo drahšie ale s poštovným zadarmo:-D
Odpovedať
baby ta konverzacia je z marca :P
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?