Kolko dobredu zarezervovať šaty ???

Profilova fotka
Ahojte kočeny mám dilemu mám vybraté šaty ale zdá sa mi to byť ešte skoro rok dopredu ale nechcem nechať nič na náhodu ako ste to riešili vy ???
Odpovedať
Profilova fotka
ja v novembri a v juni som mala svadbu a kupovala som si ich ., odporuca sa rezervovat skor cize pol roka ale aj skor lebo niekto ti ich moze vyfucat ak beries zo salonu skus sa opytat kedy je to naidealnejsie a ci by si nemohla potom ich vymenit za nejake ine ak by ta ocarili kedze kolekcie sa menia a prihazdaju nove. Mojej buducej svagrine to umoznili ona bola 3 meaice pred svadbou.
Odpovedať
Ja som si rezervovala saty pol roka vopred, ale uz vtedy mi hovorili, ze som prisla neskoro v niektorych salonoch... takze rok dopredu je podla mna v poriadku, len si davaj pozor na postavu, aby si ani moc neschudla ani nepribrala, aby ti boli stale dobre :) a ine potom uz nepozeraj, lebo zalohu ti nikto nevrati..
Odpovedať
Ja som rezervovala pol roka do predu, ale to iba pre to, ze nezijem na Sk. Inak by som urcite pockala. Pozri oni sa zase vsetky zeny s tvojou postavou nevydavaju v ten isty den ako ty. Ak kupujes tak to ti mozu odkupit, ale nebudes tu aspon nariekat, ze ti prepadne zaloha. V salone ti samozrejme odporucia kupit co najskor, lebo potrebuju obracat peniaze.
Odpovedať
Ahoj moje su uz od marca v salone vybrate z katalogu ak by sa mi do septembra lubili ine vymenim zalohu mam ale zaplatenu
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam rezervovane šaty v salone od mája a svadbu mam v septembri a mam aj vyplatenú zálohu.
Odpovedať
Profilova fotka
V salónoch je optimálne šaty rezervovať aspoň 8 mesiacov dopredu, lebo neskôr už môžu niekde hovoriť, že je neskoro... Rok dopredu je v pohode... Kamarátka si zajednala šaty rok a pol dopredu a v pohode :-)
Odpovedať
ja som si v marci vybrala v salone saty, ale nerezervovala som si ich a v aprili, ked uz som sa rozhodla ze ich chcem a idem ich rezervovat, uz boli rezervovane inou zienkou, takze som si musela vybrat ine...
Odpovedať
ja som si vybrala saty pred Vianocami a niektore uz boli na moj termin rezervovane.. vela zalezi na tom, z akeho mesta a salonu chces saty, niektore su dost vytazene a oblubene.. takze ak istotne vies, ze saty, ktore teraz chces budes chciet aj potom, tak nevahaj a zarezervuj si ich.. vobec nie je skoro :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?