Kde nájdem spoločenské šaty v Košiciach a Prešove?

Dievčence potrebujem poradiť, zháňam popolnočné šaty, ale nie obyčajné, také čo fakt upútajú a na žiadnu inú príležitosť sa nebudú hodiť. Prešla som každý jeden obchod aj svadobné salóny na hlavnej + som pochodila OC. Nič, absolútne nič. Zistila som jedine to že čo v nejakom obchode predávajú šaty za 120€ tak na ALI si ich viem kúpiť za 50€ (z Ali si ich neobjednám lebo už viem ako vyzerajú na živo - nechápem ako si za to môžu pýtať toľko peňazí. Cena nezodpovedá kvalite ani zďaleka. Neviete mi poradiť možno nejaký zašitý obchodík? Prípadne možno aj v Prešove. Na nete som našla jednu stránku kde im pošlete mieri, vyberiete si obrázok šiat a ušijú Vám, ale po mojich skúsenostiach pochybujem že to bude podla obrázku. Už naozaj neviem kde mám ísť. Ďakujem za rady :)
Odpovedať
Salon Princess ma krasne saty na pozicanie, asi najkrajsie spolocenske co som videla v celom meste. Inak su to vsade klasika saty skor pre hosti ako nevesty
Odpovedať
Na mlynskej ulici v KE hned na začiatku je maly obchodik so spoločenskymi šatami-su z Poľska, maju veľmi dobre ceny....ja som si kupovala šaty na hlavnej ako ideš k velkej aide a po pravej strane tam je maly obchodik, ma velke vyklady...skus popozerat....
Odpovedať
Ja mam z Presova z Princessu. Aj svadobne, aj popolnocne aj vsetky spolocenske ktore mi treba. A uprimne, To ze dam 12OE za saty, ma absolutne netrapi, lebo su krasne, perfektne sa v tom citim, uzasne site, fakt ako spomina Gabik, asi najkrajsie ake som videla. A hlavne su KVALITNEEE!!! Ja som si raz kupila z ALI a cakala som co to bude.. A rovno som ich hodila do kosa.. Neforemne, skarede, nekvalitne, sustave... Na obrazku bude vsetko vyzerat pekne, bez ohladu ci si na nejakej slovenskej stranke, na ALI alebo si pozeras saty od Pniny Tornai.. Ale Košicky Princes 0bodov.
Odpovedať
@natinecka tam som bola pozrieť a prave tam sa mi šaty zdali ako z ali. nechcem nikoho urazit ale take "lacne" mi tam prisli saty, teda skor pouzity material bol taky. A tiez mi neprisli ako saty pre nevestu ale skor pre hosti :( Ale ďakujem v každom pripade za radu ;)
Odpovedať
@patha12345 asi to skusim v tom Prešove. Do princessu v Ke som pravdu povediac už ani nešla, pretože davnejšie som tam bola kvôli svadobným šatám, a ochotu personalu bola neeeeskutocne uzasna, pracovnicky sa tam tvarili ze jeeeezis dalšia nevesta?? takze tam uz urcite nikdy nepachnem. Ale do toho Prešova skocim. Tiez mi v podstate nezalezi na cene, len nech nie su take obycajne :)
Odpovedať
Ke princes a vlastne vsetky salony tu maju taky pristup. Mne tam zenska povedala, ze nemaju pre mna saty(to mam 42velkost) a ze uz mam odist, lebo ide ina nevesta.. Ja mam od nich tieto popolnocne, len ich treba upravit troska.
Odpovedať
@patha12345 no to je teda dobra drzost povedať niečo také. Ale aj napriek tomu si ostala a "dosiahla svoje". saty su inak pekne, som prekvapena ze sa ti dovolili odfotit vobec :D pozeram ze su dlhé, budú ti ich skracovať?
Odpovedať
Neviem teda, ktoru Hlavnu si presla, ci KE alebo PO, ale v KE v maggie maju krasne spolocenske saty, plno novych, co som ani na stranke nevidela.
Odpovedať
To mi povedali v ke, ja som si vybrala nakoniec v po ;-) tam nemala teta problem, ze sa fotim. Uplne v pohode.. To v KE bola taka hlupa zenska. Aj dlzkovo skracovat, aj ramienka napnu, aby sedeli aj inde ;-)
Odpovedať
@nika2727 mrkni aj na bazar tuna, mozno ta nieco zaujme :)
Odpovedať
prešovský princess len odporúčam, ako viaceré píšete v KE ochota minimálna, v prešove pre mňa urobili aj nemožné
Odpovedať
ja som bola vo februári skúšať šaty v košickom Princess salóne a nemôžem povedať krivé slovo.. slečna mi ochotne nosila šaty, poradila čo by sa mi hodilo, mohla som sa aj odfotiť.. vyskúšala som tam asi 5-6 šiat, boli sme tam skoro hodinu a žiaden problém ani otrávený výraz tváre som nebadala
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tak to si natrafila dobre.. Ale je tam jedna stara zenska... A bud je to majitelka alebo majitelova mama, nepamatam uz.. A s nou..... Nic.. Cele zle
Odpovedať
Profilova fotka
@nika2727 a take by si nechcela ? Su snehovo biele, na zips ,maju vlecku ,ktora sa da vypnut, vystuzene,nemusis mat podprsenku na mojej svadbe mali obovsky uspech, vasci ako svadobne :) pridam k nim spodnicku, obal na saty, spodnicku mozes a nemusis pouzit
Odpovedať
Profilova fotka
Takto vyzeraju fotene doma a na svadbe
Odpovedať
@morandia pekné pekné šaty alebo bohužiaľ alebo teda pre moje štastie som si medzitým už našla jedne šaty :/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?