Kde kúpim spoločenské šaty v Bratislave?

Ahojte baby, prosím Vás, kde v BA KÚPIM! spoločenské šaty?? Ďakujem :)
Odpovedať
La Femme, Laurinska 8
Odpovedať
@selphie ďakujem veľmi pekne :)
Odpovedať
@suzi33 fuha, v BA mas predsa kooopec obchodov - hlavne v centre... na vajnorskej je tiez velika predajna siat, potom mas predsa polus, aupark, a ine NC...zalezi v podstate na 2 parametroch - ake chces a kolko si za ne ochotna dat. ja som si kedysi kupovala saty v hoteli Miva v Petrzalke, a bola som velmi spokojna. ci tam este vsak predavaju, neviem....
Odpovedať
Profilova fotka
@suzi33 no u nás mas veela možnosti :)) ako písala @lienka.7 nakupne centra polus, aupark, avion, eurovea, plus centrum v meste tam je toho viac, tak isto predavaju spolocenské saty aj v carrefoure v petrzalke. Je toho dost.
Odpovedať
@suzi33 ja by som doporucila kvalitne saty zo siete Peek&Clopenburgh-tieto najdes v Avione, Auparku, v Eurovei. Na Obchodnej (v spodnej casti) priamo pri zastavke elektriciek mas obchod so spolocenskymi satami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 Ano, je toho vela, ale spolocenskych siat v tychto nakupnych centrach je ako safranu... Suhlasim s @claire767 a peek&cloppenburg, tam je asi najvacsi vyber. Inde neviem. Na Obchodnej ulici v meste su nejake saty, ale pride mi to ako cina miesana s polskom za zavratne sumy. A uz mi nenapada nic, kedze som nakoniec hladanie vzdala a popolnocky som si kupila v ZARE.
Odpovedať
Profilova fotka
@suzi33 napríklad aj u nás. Príď sa pozrieť, máme skutočne špičkové spoločenské šaty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, ja som dnes prebehla cele to cetrum a nic som nenasla :( akoze som cisto zufala...fakt 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielles Skúste u nás. Ponúkame cca 100 modelov spoločenských šiat :-)
Odpovedať
Stara Vajnorska , Golden City, velkoobchod Adam- v nedelu mozna kupit bez ZIVNO.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@agala viete mi aj prezradit otvaracie hodiny? Ďakujem :)
Odpovedať
@grisha v nedelu 10-13 (?) nie som ista.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@grisha chcela by som sa spytat, kde ste nakoniec zohnali spolocenske saty, dakujem za info!!! ;-)
Odpovedať
@pumpkin77 nakoniec som si objednala http://www.mybestshop.sk/index.php/my... a dala som si ich upravit :-) Pobehala som dost vela obchodov a nic mi nesedelo, ked som konecne nasla velkost , tak mi nesedel strih ( som krpata a stupla :-) ) Nakoniec som sa vzdala, zariskovala a zvolila eshop. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som svoje promocne i popolnocne zohnala na Obchodnej - mozno na niektorych posobila lacno, ale ja som ich vychytila v akcii, takze nakoniec boli lacne a s kvalitou som bola spokojna. V niektorych Ti urobia aj krajcirske upravy zadarmo, prip. za drobny poplatok. Drzim palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@grisha @wikina123 dakujem velmi pekne za info. ja potrebujem skusat saty. z eshopov objednavam tak akurat gap, kde poznam, ako sedi oblecko. skusim pozriet na obchodnu. ;-) ;-)
Odpovedať
kludne sa mozete zastavit v Studiu BigDay
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Tiež mám viaceré šaty na predaj, tak kuk čo predávam. Samozrejme bazár šiat na tomto webe je skvelý, máš si z čoho vyberať. Mnoho šiat je nových alebo raz použitých :) Nájdeš skvelé šaty a ušetríš :)
Odpovedať
Dobrý deň pozývame Vás ku nám do štúdia šiat v DNV. Máme množstvo kombinácii aj čísiel na predaj :) Do dvoch týždňov čakáme na dodávku tovaru aj spoločenských šiat vačších čísel az do 3XL
Odpovedať
@evinaba nemyslim ze by u nas boli tie ceny vyrazne nizsie... tu si skus pozriet aspon orientacne : :-) http://www.aftershockplc.com/all-occa...
Odpovedať
Profilova fotka
Spoločenské šaty v Bratislave nájdete i v salóne Weda v Bratislave, vrátane značky Enzoani, väčšina ponuky je dostupná i na esaty.sk. Spoločenské šaty radi ušijeme i na mieru.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?