Kde kúpim šaty na redový tanec v Košiciach?

Ahojte, poradte prosím kde kupit šaty na redový v Košiciach? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@evka64 A ake saty chces? :) Niektore nevesty chcu kroj, niektore iba obycajne cervene saty. Ak chces kroj, tak si vyhladaj niektory z ludovych suborov v Kosiciach, je ich tu viac :) oni zvyknu poziciavat, neviem velmi ceny, ale kamaratka mala napriklad za 30eur. Ja chcem napriklad obycajne cervene saty, resp. kratku ale sirsiu suknu a cerveny top, a na suknu si zaviazem zasterku, aj tak sa zvykne :) je to na tebe.
Odpovedať
@minax kroj určite nie, len krátke červené šaty...len neviem kde ich v KE kúpim...nedávno som prešla celé mesto a nič nemali, čo by ma očarilo :(
Odpovedať
Profilova fotka
@evka64 aha, tak to ti neviem poradit, ja som este nezhanala..ale tak pockala by som kym pridu do obchodov jarne kolekcie, a tak az isla hladat, teraz dost tazko najdes..podla mna budu mat pekne aj v klasickych obchodoch, nie len so spolocenskymi satami :) pripadne objednat z internetu..drzim palce :)
Odpovedať
@minax dakujem...no ved mám čas...)
Odpovedať
ja som mala požičané zo svad. salonu aphrodite, ale je to zopár rokov dozadu :)
Odpovedať
@natinecka požičiavať zas nechcem, preplácať zbytočne...pokukám net, možno niečo pekné nájdem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@evka64 ak by ste mali zaujem radi Vam saty usijeme na mieru, sme z Kosic takze pocas sitia by ste mohli chodit na skusky ak nam date mail posleme Vam fotky nasich prac, a mame nejake saty aj hotove,zalezi len na Vasej predstave a co sa tyka ceny vzdy sa vieme dohodnut :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?