Kde kúpim jasnožlté popolnočky?

Profilova fotka
Ahojte kočky, prosím poraďte mi kde by som zohnala jasno žlté popolnočky za priateľnú cenu pre tehotnu? Na svadbe budem v 6. mesiaci. Ešte dovčera som bola presvedčená, že žiadne popolnočky mať nebudem...chcela som byť výnimočná po celý čas a svadobné šaty som si dala ušiť tehotenské a podolné nakoľko ma výdu oveľa lacnejšie ako za požočanie a budú presne podla mojich predstav a na moju postavu....no dozvedela som sa zevraj sa nevesta prezlieka popolnoci pretozeje to zvyk, pretoze uz sa stala zenou, jednoducho ze je to tradicia....popolnočky by ma však určite nevyšli lacnejšie keby si ich dám ušiť...je to netipicka farba preto ich je tazko dostat...v salonoch ich maju drahe a vobec nie pre tehotenske brusko... Neviem co mám robiť....prosím poraďte mi...
Odpovedať
Profilova fotka
@sonka011 Ahoj, no v prvom rade je to cisto na Tebe ci sa budes okolo polnoci prezliekat, ja som si chcela vychutnat saty, takze som neriesila etse aj popolnocky ;-) A co sa tyka siat, skus pozriet: http://www.asos.com/women/dresses/cat... Moje kocky-druzicky si z asosu objednavali saty a boli spokojne, dokonca nam prisli v rekordne rychlom case. Drzim place :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonka011 http://www.purpless.co.uk/dresses/32-... veľmi dobrá kvalita. špeciálne šité pre tehotné. dodanie do max. 2 týždňov
Odpovedať
Profilova fotka
@ruzoniatko presne pre to som nechcela popolnocky ani ja....chcem byt vynimocna po cely cas....ked vojde niekto neznamy do saly hned uvidi kto je nevesta...preto mam velku dilemu a neviem co mam spravit :/ na jednej strany zvyky a na druhej to co chcem ja....kazdopadne velka vdaka za radu :) @veronikabs dakujem krasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@eni1512 je to vas (v tomto pripade Tvoj den), tak preco si ho nespravit takym, aky chces, aby bol :-) a myslim si, ze Ti nikto nebude zazlievat ak popolnocky mat nebudes ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?