Hladam tieto saty...

prosim poradte kde by som mohla najst..dakujem..
Odpovedať
@pirula42 Sherri Hill ma salon Maggie v Kosiciach a Poprade. Saty, ktore nemaju, vedia aj objednat, ale tam su dlhsie dodacie lehoty.
Odpovedať
@pirula42 Krásny šaty! To budú svadobné a potom popolnočné? Čo tak dať si ich ušiť? Na kedy ich potrebuješ?
Odpovedať
ja viem o podobných :)
Odpovedať
@fokuska dakujem za radu, ale asi tak daleko nepojdem kvoli satam. pozriem nejaky salon v BA. @mauritka dakujem, chcela by som mat jedny z nich ako popolnocne, ak sa mi ich podarí najst a samozrejme ked mi budu sediet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna bude stacit ked ukazes fotku v jednom salone a uz ti budu vediet povedat kde ich maju. Sice to bude podporovanie konkurencie ale co ine mozu robit ked oni take mat nebudu. Ale ak ti budem poradit tak nebud upnuta na jedny konkretne saty, bud otvorena aj inym moznostiam :) Bude to pre teba len dobre a ak si aj tak vyberies tie, ktore si chcela na zaciatku tak budes v pohode, ze si si vyskusala aj ine ale tieto ti sadli najviac.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivvett665 Viem, že musia mať prehľad o tom čo majú v iných salónoch v meste ale neviem či to budú vedieť až takto konkrétne, že tu a tu ich majú. To by už bolo podľa mňa moc a plus si myslím, že keby aj vedeli tak jej nepovedia a radšej sa ju budú snažiť nahovoriť aby si vyskúšala nejaké ich šaty ale máš pravdu v tom, že sa netreba upnúť na jedny, treba vyskúšať viacero a ak žiadne nebudú sedieť tak sa vrátiť k tým pôvodným :-)
Odpovedať
Zdravím, chcela by som sa spýtať, či viete o niekom kto predáva, alebo skôr vie zafarbiť šaty (viď obrázok). Vopred ďakujem za odpoveď 😊.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, vedeli by ste mi poradit kde zozeniem taketo saty ? Budeme mat svadbu na plazi a tieto by som strasne chcela😍😍😍 ... dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna si staci sadnut nad ebay alebo ali a isto tam vsetky saty nejdete :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?