Dress code

Profilova fotka
Ahojte, mala by som otazku ohladom dress codu. Vsetci sa ma zacinaju vypytovat ci mam urceny dress code, ale nad nicim takym som nerozmyslala. Ako to riesite? Sesternica mala napriklad urcene ze vsetky slobodne sme museli mat dlhe saty a potom kazdy zhanal saty ake doma nemal. Zda sa mi to blbost, asi len pripomeniem aby nikto nemal blede saty...myslite ze staci? Ako to mate vy? :)
Odpovedať
no my sme nad nejaky dresscode ani nerozmýšľali, keď to nie je niečo, na čom ti vyslovene záleží, že chceš napr. honosnejšiu svadbu, aby mali všetky ženy plesové šaty, tak by som sa na to vykašľala,povedza hosťom, že to nechávaš na ich uvážení, prípadne spomeň, aký máte štýl svadby.
Odpovedať
Profilova fotka
mna sa vela bab pytalo do akych farieb mam ladenu svadbu... :-) Ale mne tiež na tom vôbec nezáležalo...Akurat som všetkym babam vravela,že nech si vezmu aj nizke topanky,nech sa možu poriadne odviazať na parkete ;-) A biele šaty som prizvukovala...a aj tak tam jedna fuchtla došla v bielych...resp. v bielom tricku,lebo to bolo tak do pol rite...Ale ja som si nenechala pokazit den a povedala som jej,nech sa ide prezliect :-D :-D :-D :-D Tak cely cas bola v ciernom saku ako je*lina...A niektorí hostia boli pohorseni,ze je jej vidiet celu rit...ale to bola len jej hanba... Vacsina ludi co ma iq aspon 80 sa obelecie primerane ;-) :-)
Odpovedať
Ahoj, pokiaľ máte konkrétnu tému, tak to môže byť pekné na fotkách. Aj tak si väčšina ľudí kupuje nové šaty. Ale ak ti nejde vyslovene o to, aby ste mali presne presne všetko podľa farby a štýlu, tak by som to nechala na nich. Ak ti vadí biela farba, to by som povedala, prípadne nejaké iné pripomienky z tvojej strany, ale myslím si, že väčšina ľudí vie, aký odev zvoliť. Naozaj len v prípade, že ide o tématickú svadbu, prípadne o niečo ako neformálnu oslavu, aby ti baby neprišli v dlhých róbach, keď to bude, povedzme v stane.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?