Čo poviete na tieto popolnočné šaty a účes?

Profilova fotka
pacim sa vam v tychto popolnocnych satach a ucese? hodi sa k zavoju? svadobne saty mam ine vybrate, lebo boli pozicane prave, vid v albume :)
Odpovedať
krásne šaty, velmi ti pristanu...a aj uces je super, aj ja som nad takym uvazovala...nechcela by si ho zahustit priceskami? Mne moj kadernik vravel ze tieto ucesy si to priam pytaju, ze vyzeraju tisic krat lepsie zahustene priceskami a myslim si že je to fakt, ze by to bolo super :) ale ak nie nevadi..aj takto je krasny
Odpovedať
Profilova fotka
@petka2011 dakujem :) ano chcela by som urcite zahustit priceskami nech je to krajsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monulka1982 ahoj, tie modre saty su krasne :-) vyzeras v nich super! ;-) a uces? mne sa najviac pacis na tej prvej fotke s rovnymi vlaskami..nejako mi tento uces k tebe nepasuje, i ked samozrejme neda sa povedat, ze by bol zly alebo skaredy..
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa zda prave uzasna v tom ucesiku...velmi sa mi k nej hodi, k jej tvari :) ale sto ludi, sto chuti :D
Odpovedať
Profilova fotka
@misdan, @petragergelyova dakujem za vas nazor kocky :) tie saty su inak fialove, len nejako tiahnu do modra na fotkach :-(
Odpovedať
Profilova fotka
a preco sa vobec chces prezliekat z tych krasnych svadobnych siat, ktore budes mat na sebe len raz v zivote, aj to iba par hodin? este v zivote som nevidela, nepocula, ze by sa zenich tiez prezliekal, neviem preco sa nevesta teda prezlieka... nechaj si svadobne, v tych si najkrajsia a najobdivovanejsia v ten den, kazdy ta hned najde v miestnosti, ked sa prezlecies, splynies s davom a TY mas tam byt vynimocna vtedy, nie len jedna z mnohych. moj nazor. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beruska141 dakujem za nazor, ale u nas je taky zvyk, ze sa stava zo mna mlada zena a zavoj sa pripina prvej druzicke a do roka a do dna by sa mala vydat, a mne sa to paci, ked sa prezlieka nevesta :) a ja budem rada, ked sa aj prezleciem lebo budem tym korzetom taka stiahnuta, ze nebudem poriadne jest ani dychat :-)
Odpovedať
Najlepšie to máš na tej prvej fotke s rovnými vlasmi....Ale je mi jasné, že na svadbu máva každý väčšinou spravený účes... Pekné to je, a baby majú pravdu, s príčeskami to bude ešte lepšie. Ja sama som mala také niečo podobné, a pritom neznášam prirobené nechty, vlasy, a bohviečo, ale s pár prirobenými vlasmi by bol ten účes na bok tip-top :)
Odpovedať
Profilova fotka
@saimaa ja tiez mam rada vyzehlene vlasy, ale to by asi nebol dobry vyber na svadbu :) pojdem este vyskusat iny uces, kedze by som mala najradsej iba natocene vlasy bez vela sponiek vo vlasoch, lebo ma z toho sialene vlasy boleli po skuske :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monulka1982 aj u nas su take zvyky. ja som sa ale neprezliekala 8-) bola to moja svadba, robila som co som chcela. ale druha vec je, ze tebe sa to paci, tak sa prezlec. su krasne tie modre saty :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?