Čo poviete na popolnočné šaty cez ebay?

Ahojte, chcela by som presne taketo popolnocky, myslite, ze budu ako na obrazku? Nenajde sa tu nikto kto si ich objednal? Cena sa mi zda dost vysoka, tak mozno nie su z Ciny. http://www.ebay.co.uk/itm/Lager-Ein-S...
Odpovedať
Profilova fotka
@tharabaska sú z Číny :-) item location: Suzhou, China..
Odpovedať
@veronikabs aha, som si nevšimla... ale vsetko sa vyraba v Cine aj znackove veci, tak nemusia byt ako tie z Mileticky :) je to risk.
Odpovedať
Profilova fotka
@tharabaska mas tam aj dost vysoke postovne...uz som videla na ebay aj ovela lacnejsie podobne saty...ale naozaj su pekne.
Odpovedať
ja mam z Ciny podobny typ siat, site na mieru za 80 eur...a som veeelmi spokojna, su kvalitne urobene co mi potvrdila aj svokra krajcirka.... to zalezi od predavajuceho...
Odpovedať
Profilova fotka
@dasenkaaaa ahoj, prosim ta a mas link na toho, kto ti usil tie saty? Dakujem :)
Odpovedať
@al1son http://www.ebay.co.uk/usr/love.dress sil mi aj svadobne a aj popolnocne...uz ho mozem nazvat ze moj dvorny krajcir :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si cez ebay objednavam saty a vzdy mi pridu uplne ine materialovo ako vyzeraju na obrazku :-D ALE vzdy sa daju nosit a su pekne ked si dam este doplnky :-)
Odpovedať
@dasenkaaaa posles foto svadobnych a aj foto, podla coho ich sil? :), aj do IP
Odpovedať
@tharabaska cena šiat 49+ poštovné 12+ DPH= cca 73 eur dokopy... že by to bolo nejak výhodné...
Odpovedať
@dasenkaaaa aj mne poprosím poslať foto :-) už som o ňom počula a rozmýšľam nad ním.. Ďakujem!
Odpovedať
@sslavulka @marienkakf poslite mi do IP vase mailove adresy...
Odpovedať
@ketrinka17 aj ja mam z ciny od inych predajcov saty za asi 9 €, material iny, ale pekne..nositelne... ale za spolocenske kratke saty od tohto predajcu som dala 80 €, za spolocenske dlhe 87 € a za svadobne 207 €...a tie uz boli poriadne...kvalitne...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@tharabaska ahojky, ja mám tiež dlhé popolnočky cez e-bay z Číny a som celkom spokojná - také ako som kúpila cez net za cca 65 € /vrátane pošty a cla/ by som na Slovensku kúpila min. 2 x drahšie. Mám ich aj v albume odfotené.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam popolnočky z činy, prave sa z nich vytešujem, a su fajnej kvality, a stali 25aj s poštovnym :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dasenkaaaa ak mas dobreho predajcu mozes mat naozaj kvalitne usite saty ale je aj kopec predajcov ktory sa prezentuju original fotkami a realne saty sa ani zdaleka nepodobaju..pri takych beznych satach mi je to jedno ale pri svadobnych by som si dala zalezat ale ak mas super predajcu tak mu len dobru reklamu urobis a nevesty usetria :-)
Odpovedať
@ketrinka17 ja viem, zial je to tak... ja som to raz riskla, pozerala som si aby mal predajca dobre preferencie...a nedavala som si zatial sit nic z ich ponuky, vzdy mu ja posielam foto siat ktore by som chcela a on mi potom napise cenu....a priplacam si aj za to ze mi ich sije na mieru.. mam od neho dvoje saty, tretie su na ceste a zatial som spokojna :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?