Čo hovoríte na to, keby som nemala popolnočky?

Co hovorite na to keby nevesta nemala popolnocne? nebudeme mat ani cepcenie ani redovy, iked na 1. manzelsky by sa hodili kratsie satz ale zvazujem ci si neuzyit svadobne naplno a aj sa odbremenit od stresov zo zhanania popolnociek, topanok a doplnkov navyse...ci blbo rozmyslam? budete mat vsetky popolnocne?
Odpovedať
1
2
ja mám popolnocky, ale nie som si istá, či si ich budem obliekať, máme redovy a šaty na redovy sú tiež krásne, tak nevidim zmysel, obliect si ichh na hodinu a ist sa zas prezliekat. Ale myslim ze to necham az na pocit v tej chvíli... takze ak chces byt len v jedných, je to na tebe, nikde nie je písane, že poplnočky musia byť.:) len neviem ci ja by som vydržala celu noc v svadobých, hlavne kvoli tancu :)
Odpovedať
@granulka ja to tiež tak urobím..chcem si svadobné šaty poriadne užiť, veď už si ich nikdy nikde nedám..a ten deň ubehne zrejme tak rýchlo..a ako vravíš, aj sa ušetrí..poznám nevesty v okolí čo boli celý čas vo svadobných a aj také čo sa prezliekali..je len na tebe, ide aj o to, či budú šaty praktické alebo 20 kilové z 5 metrovou vlečkou čo by si isto nevydržala celú noc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiez neplanujem popolnocky a co som bola na poslednych 3-4 svadbach, ani tam sa nevesta neprezliekala... Pre istotu zabalim dake saty, ale to len ak by som sa doliala cervenym vinom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@granulka Ja tiez neplanujem popolnocky :) Mozno nie je zle mat v zalohe nejake ine satky, keby clovek v tych svadobnych uz fakt nevladal, ale ak nebude treba, tak sa neprezliekam :)
Odpovedať
Tiez sa neplánujem prezliekať, mám tie šaty vybraté už roky a už pomaly rok mi visia doma (boli v akcii, no nekup ich :D ) a chcem si ich užiť, čo možno najviac. A čo som bola na svadbách tak sa nevesta neprezliekala, do konca nechcela ist rano o 8 ani spať, lebo že sa bude musieť z nich vyzliecť :)) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@granulka Ja som si tiež pôvodne myslela, že sa prezliekať nebudem. Nemohla som zohnať žiadne pekné šaty na prezlečenie. Nakoniec som ale za dobrú cenu kúpila a povedala som si, že na svadbe sa rozhodnem či sa prezliekať budem alebo nie. Nakoniec som sa šla prezliecť. Bola to neuveriteľná úľava :-) a to som mala pohodlné svadobné šaty a ľahké - žiadna torta... Je to na tebe, ale možno pre prípad si nejaké šaty zaobstaraj a potom uvidíš či sa budeš prezliekať alebo nie. Mne bolo nesmierne ľúto, že sa idem prezliecť, tiež som si hovorila, že už nikdy na sebe svadobné šaty mať nebudem, ale som si povedala - no hold, už si vydatá žena, dole s nimi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@granulka u nas napr. nie je zvykom prezliekat sa do popolnociek (ani redovy nemavame) a uprimne, ja som rada. Svadobne saty si uzijem len raz a preto si ich chcem vychutnat naplno a pri ich vybere som zvazila to, ze v nich budem cely den aj noc... a navyse som neuveritelne rada, ze mi odpadla starost so zhananim inych siat, topanok, doplnkov a tiez kosele kravaty, pre draheho.... myslim, ze sme tym usetrili niekolko desiatok (stoviek) eur.... viem, ze niekde to symbolizuje, ze po polnoci je z nevesty uz zena... preto sa ma prezliect, u nas sa robi tak, ze pri odcepceni sa vzda zavoja .. a to ma tu istu symboliku... mne sa to takto paci a som spokojna :) kazdopadne, sprav si tak, ako vyhovuje tebe :)
Odpovedať
mne je fuk aj odcepcovanie aj redovy to fakt nemusim...a ani to ze "ma sa prezliect lebo uz je zena ci co" to tiez nic moc, ide mi len o to ze ci to nie je blbe a neprakticke..no tak este uvidim ale presne navyse prachy hmm :)
Odpovedať
@granulka som rada, ze nie som jedina co tak rozmysla - nevyzleciem sa z tych krasnych svadobnych ani za svet, haha :D
Odpovedať
ja vnich budem cely rok behat po tescu :D
Odpovedať
Profilova fotka
A rozmyslala si aj nad tym mat po polnoci popolnocky ktore su tiez ako svadobne? Tym myslim biele a mohli by byt kratke ale kazdy bude stale vediet ze si nevesta ale hlavne budu lahsie a uz ta odbremenia of tazkych siat nehovoriac o tom ze ja teda neviem kedy mas svadbu ale mozno ti uz bude aj riadne teplo. xx
Odpovedať
Profilova fotka
nevestičky, som rada, že nevypadávam z kruhu, ale ani ja sa neplánujem prezliekať do popolnočiek. Všetci mi vravia, že je to zvyk, tradícia, že by som mala, po druhé, že sa mi uľaví, keď sa prezlečiem. Ale ja sa jednoducho nechcem. Nemám čas zháňať šaty a chcem si naplno užiť krásne svadobné šatočky. :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ani ja som nemala popolnočné šaty, plne som si užívala svadobné, aj moje švagriné ked sa vydávali zostávali až do rána v svadobných. aspoň sme nemuseli zháňať nové šaty, topánky a doplnky.
Odpovedať
@chris131313 rozmyslala a aj som po nejakych pozerala ale zatial neuspesne tak som sa zatial na to vybodla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat take saty ze velka tylova sukna sa da osopnut su z toh saty nad kolena tak sa prezliekat teda nebudem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@granulka my tiez nemame ani tie tance, ani rozbijanie poharov, pytacky, nic, a ani popolnocky nebudem mat... som si povedala, ze ked uz budem nevesta, uzijem si tie saty co najviac. :-) no a ked sa nerobia tie cepcenia atd., tak prezlecenie asi nema ani vyznam.. lebo ak to dobre chapem, tak nevesta je po cepceni uz akoze zena :) a tym padom musi zhodit ciste biele saty a obliect si ine... alebo je to inak?:)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali redovy tanec, ja som ho urcite chcela, pretoze podla mna je to krasny zvyk, takze som sa po nom prezliekla do popolnociek. Ale ak by som bola na tvojom mieste, ze nemame ani redovy ani cepcenie, tak si urcite necham svadobky az do konca. Aj ked je pravda, ze pre mna to bola tiez celkom ulava prezliect sa do niecoho pohodlnejsieho, aj ked vo svadobnych som sa citila uzasne. Ale horucava spravila tiez svoje. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@granulka ani ja som nemala, uzivala som si svadobne az do rana, a nikomu to nevadilo, mne osobne na svadbach to "prezliekanie" prekaza, trva niekedy aj hodinu a z pohladu svadobcanov je to take,... nijake,...proste nevesta je nevesta a nech sa s nimi bavi a foti do rana v svadobnom :) za tie prachy ich budem mat na sebe aj cely vikend kludne :)
Odpovedať
@granulka vobec nemusis mat popolnocky
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa tiež neprezliekam po polnoci :)
Odpovedať
ja by som si tiez nerada prezliekala svadobne, ale bude aj redovy, chcem mat kroj, a prezliekat sa potom naspat do svadobnych sa mi nezda vhodne...neviem...co poradite?
Odpovedať
Profilova fotka
ved zostan v kroji :) alebo niektore ostavaju v satach co mali na redovom
Odpovedať
@tinusik20 ale zenich pravdepodobne nebude mat kroj
Odpovedať
ja sa prezliekam, budeme mat len nieco podobne redovemu, tu su take tradicie ale na redovy sa zvlast neprezliekam do nicoho, cize ja si popolnocky dam. Saty mam dost prakticke, ziadne torty a podobne ale aj tak to bude ulava vyzliect sa z korzetu v ktorom je dost teplo a aj stiahnuta nemusim byt celu noc....cize ja z praktickeho hladiska urcite ano...bola som uz na svadbe kde som mala spolocenske saty na snurovanie, nie kruhove, tiez prakticke ale mala som celkom dost mat ich od rana do rana na sebe
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja popolnočné mať nebude, hoci budeme mať čepčenie potom sa prezlečiem opat do svadobných. Nemam svadobné šaty oblečene kazdy den predsa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ani ja nebudem mat..u nas to ani nie je zvykom :) takze to je len tvoja vec ;-)
Odpovedať
ak budeš mať ťažké a veľké svadobné šaty, budeš sa tešiť na to, že ich dáš dol, tak pre istotu si zober aj popolnočky... ale ak budeš mať jednoduché a lahké svadobné tak to ani nerieš...
Odpovedať
Ani ja nemám v pláne prezliekať sa, hoci u nás je to zvykom. Chcem si svadobné šaty užiť...veď ich budem mať v živote oblečené iba raz. :) A držím Vám nevestičky prsty, nech Vám všetko vyjde ako si predstavujete...Mne už sloboda končí o mesiac :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ja som nemala, ostala som v satach z redoveho....:) nikoho to netrapilo....:-D
Odpovedať
Ahoj, ja síce mám šaty - popolnočky, ale nebudem mať ani odčepčenie, nič.. A ak vydržim v svadobných šatach aj do 4:00 ráno, tak sa prezliekať ani nebudem :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?