Biely top k farebnej sukni ako hosť - áno či nie?

Profilova fotka
Milé nevestičky, vadil by Vám biely top k farebnej (smaragdovo-tyrkysovej) sukni? Podotýkam, nikto si ma s nevestou nepomýli, keď budem mať tri deti okolo seba a najmladšieho na rukách :-) Samozrejme, rešpektujem, biele šaty iba pre nevestu, ale pre istotu sa pýtam, aby som sa nedotkla nevesty, nechcem si hneď na začiatku pohnevať švagrinku :-) Vďaka za názor :-)
Odpovedať
1
2
@zeytin Podla mna uplne v pohode a kedze sa jedna o svagrinu, tak to je podla mna dost blizka osoba, predpokladam, ze ste v kontakte, tak sa jej na to pokojne opytaj ;)
Odpovedať
Myslím, že je to OK, ale opýtaj sa ešte pre istotu švagrinej
Odpovedať
Profilova fotka
nevidela by som v tom ziadny problem, predsa aj tak vacsia je sukna a ta bude farebna. top je len doplnok. neviem, preco sa baby takto mylia, pokial je bielej menej ako farebnej, tak je to v pohode
Odpovedať
Profilova fotka
@mon1li Áno, aj ja si myslím, ale viem, že niektoré nevesty sú na bielu prehnane citlivé, tak sa preistotu pýtam o názor :-) Podľa mňa tiež kúsok bielej neuškodí, veď biela je letná farba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kathhii @fokuska Práveže sa jej nechcem pýtať a zbytočne ju na to upozorňovať... aby nemala chúďa pred svadbou ešte stresy, že budem mať niečo biele a ani ju otravovať s takou "blbosťou"... Tak snáď to bude ok, neviem si predstaviť skombinovať s tou sukňou top inej farby...
Odpovedať
Profilova fotka
@zeytin toto by nevesta vobec nemala riesit. Bola som na viacerich svadbach, kde host mal biele tricko v kombinacii s tutu suknou. Horsie by bolo, keby si cela v bielom, to by sa nevesta mohla nahnevat ale takto nie :-) :-)
Odpovedať
blbe je ak ma nieco podobne nevesta ako popolnocny outfit, dnes uz sa to nosi bezne ze top a sukna a nie kazda chce byt komplet v bielom, alebo moze mat druzicky take, takze ja by som sa radsej opytala :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 Nevesta tají to, čo bude mať oblečené po polnoci... takže fakt neviem...
Odpovedať
@zeytin a ty si jej vravela co chces? ak ano a nic ti na to nepovedala, tak asi nic podobne mat nebude a mozes si to v pohode dat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 Nie, nerozprávali sme sa o tom... nebývame často spolu, iba pár krát do roka... Snáď jej to nebude vadiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kľudne by som si dala biely top, teraz sa to tak úplne normálne nosí, ja si tiež nemyslím, že by si ťa niekto mohol pomýliť s nevestou :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinashe Ďakujem :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja si myslim, ze jej to vadit nebude. predsa nebudes cela v bielom.. to by bolo o niecom inom. no teraz je to bezna vec biely top a farebna sukna, podla mna to vezme uplne v pohode
Odpovedať
Profilova fotka
Vela zien biely top kombinuje s farebnou suknickou, takze nemusis si robit starosti, ze by to nevesticko vadilo.Je to normalne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kľudne, vlastne ani neviem akú inú farbu by som dala k takej sukni aby to vyzeralo pekne :)
Odpovedať
Úplne v pohode, veď nebudeš mať celé biele šaty, len toho sa to týka, že by nemala mať iná žena, ako nevesta. Buely top, ci biele šaty s farebným vzorom sú celkom v poriadku
Odpovedať
@zeytin neboj, za toto ta nevesta nebude hresit. a uvidis, ze na to ani cas nebude mat riesit niekoho, kto ma co oblecene a ci ma kusok bieleho na sebe
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si tiez myslim, ze to ziadne faux pas nebude. Predsa len budes viac farebna ako biela a to by malo byt gro nie. Osobne si myslim, ze si to nevesta ani nevsimne :)
Odpovedať
Profilova fotka
uz si sa na pevno rozhodla? nemas fotku? no myswlim si, ze to ziadna chyba nebude a ver, ze si to nikto ani nevsimne
Odpovedať
@zeytin ahoj, ja som mala nedávno na svadbe smaragdovú sukňu a krémový top, nebol to vôbec problém. :-) Veľa žien si na svadby dáva takúto kombináciu, že pekná farebná sukňa a k tomu biely/bledý top. :-) Nemáš sa čoho báť, pretože vynikne najmä sukňa, inou farbou topu by si tú sukňu pravdepodobne aj tak "zabila" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nemáš sa čoho báť. ja som mala tiež zelenkastú sukňu a bledo smotanový top a ver tomu alebo nie, ani si ma nikto nejak nevšimol, že by som mohla bnyť nejak nevhodne oblečená. ak je biela len v pozadí, tak sa proste nič nedeje
Odpovedať
fotku, fotku, fotku :D
Odpovedať
Profilova fotka
@mimikei @mollianka @domcara @erlenka @lorenta @mat_ka33 @jaskolecka @pevra @1petra5000 @fokuska @kathhii @mon1li @kajka_majka @janelicious03 Dievčatá, chcem vám veľmi pekne poďakovať za radu. Takže svadba bola krásna, posielam fotky topu, ako som sa nakoniec rozhodla k sukni... čipkované body - off-shoulders. Bolo to veľmi pekné a aj pohodlné, keďže väčšinu času mi robil môj syn módny doplnok :-) Nemám fotku, kde ju mám odfotenú celú... tak aspoň takto. Bola dlhá po členky. Ďakujem ešte raz a pekný deň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zeytin Vyzeráš perfektne :) Odkiaľ máš prosím tú sukňu? A čo si mala pod ňou, že ti tak dobre stojí?
Odpovedať
Profilova fotka
@juliana_89 Dakujem velmi pekne, potesila si ma. Tu suknu mam situ od jednej sikovnej pani zo Sashe (evart). Ta sukna je z takej pevnejsej latky, ona paradne stoji aj sama o sebe, ale na fotke mam taku tenku spodnicu, ktora ma na spodu taky makky ohybny kruh. Vrch sukne, ktory vidis na fotke, ten tak stoji vdaka strihu sukne, ten nemam nicim upraveny. Inak ma ju tam aj v cervenej a modrej farbe, ale tato sa mi zdala najkrajsia.
Odpovedať
@zeytin bola si krasna ;-) velmi pekne si to skombinovala tu suknu s tym topom. pri takej vzorovanej sukni by som sa bala dat nejaky cipkovany top ale opak je pravdou. takto ked to vidim je to velmi pekne. ani by som nepovedala ze je to tvoj syncek, na fotkach podla mojho nazoru vyzeras tak na 17 :-D chichi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@darienha Ďakujeeeeeeem :-) Si úžasná, ani nevieš, ako si ma potešila.... ale ja mám okrem synčeka ešte dve dcérky, 8 a 7 ročnú... A pošepkám ti tajomstvo, mám krásnych 36 a nehanbím sa za to :-)
Odpovedať
@zeytin vau, tak potom klobuk dole, na tri deti vyzeras skvele! mat hentaku postavu po troch detoch, tak si piskam :-D :-D ani nevies kolko zien ti teraz bude zavidiet :-D :-D samozrejme v dobrom zavidiet :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@darienha Ďakujeeeeeeeeem, od radosti by som ťa vystískala :-) .... hneď ráno si mi urobila urobila krajší deň :-) Moc ďakujem :-) Aj tebe prajem krásny deň....
Odpovedať
Vyzerala si super a najviac sa mi páčil živý módny doplnok :D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?