Biele šaty na prezlečenie po polnoci

Profilova fotka
Kočky, mám dilemu :-) :-) :-) čo si myslíte o tom keby som si po polnoci obliekla biele koktailové šaty? Mám totižto doma fialové a biele a chcela by som si obliecť po polnoci biele, nebude to divné? ;-) Ked aj svadobné šaty mám biele? :-)
Odpovedať
Ja chcem tiez biele popolnocne. Biela sa mi strasne paci a budem jedina,co bude mat biele saty(dufam!) a okrem toho,nie je vela prilezitosti dat si biele spolocenske saty- aspon pre mna! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak aspon nie som jediná :-) nevedela som sa rozhodnut ze aké a hovorím že ked už budem v bielom tak nech si tu bielu užijem:-)
Odpovedať
@angie007 ahoj aj ja budem mat biele popolnocky take lahucke ale biele takze nevahaj ved je to jediny den D kedy mozeme byt v bielom tak preco tak nebyt cely den.. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tie moje su také minišatky biele , niečo ako satén :-) :-) Tak teda už som sa rozhodla napevno , biele zvýťazili:-D
Odpovedať
@angie007 tak v krátkych budes sik..a isto bude teplo ved toho roku bol cez jun hic tak tu kratkost len ocenis:)
Odpovedať
Profilova fotka
však práve :-) po to čo budem mat celý den na sebe v tom teple svadobné tak to bude len ulava :-)len dúfam že tento rok až tak teplo nebude, teda spon nie nejaké tropické horučavy:-)
Odpovedať
@angie007 ja som tiez mala biele, uplna pohodka. hlavne, ze sa ty dobre citis :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dadulienka8 ved práve :-D len aku kravatu drahemu k tomu? bielu? :-)
Odpovedať
@angie007 ja si myslim, ze ziadnu, kravata nie je podla mna nic prijemne a o polnoci uz aj tak vsetci v plnom prude a nekontroluju taketo detaily. Moj mal tu istu ako cely del lebo som mala ivory saty svadobne,tak aj on bol cely ivory a pri tej bielej o polnoci pri polotme to nebolo aj tak vidno
Odpovedať
@angie007 alebo podla farby vyzdoby?
Odpovedať
Profilova fotka
@dadulienka8 výzdoba bude červeno biela, takže červenú kravatu by si nedal určite :-D :-D :-D ja sa este celkom zabavim ked budeme oblek kupovať :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala biele :) a všetci výber chválili, hlavne preto že sa nezabudlo kto je nevesta :) takže doporučujem ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@angie007 fakt by si nedal? ved to je uplne normalna farba, teraz je navyber uz tisice druhov, nemusi byt komunisticka cervena :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@dadulienka8 ee nedal :-) :-) :-) cervenu vec ani nemá, ak nerátam trenky :-D :-D :-D uvažujem nad bielou ked budem mat vecer biele saty, povodne som chcela fialové ale s fialovou kravatou by som tiež nepochodila :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?