Aké doplnky k červeným šatám?

Profilova fotka
Ahojte baby, prosím poradte, aké doplnky voliť k týmto šatám? :-) kabelku, náušnice? O mesiac idem k sesternici na svadbu a potrebujem k nim niečo doladiť :-D Ďakujem za vaše rady a prajem krásny víkendík ;-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Su strasne krasne tie saty ale povedala by som, ze ked su taketo cervene tak su same o sebe dost vyrazne..K cervenej sa mi by mi este celkom sla aj zlata ale neviem ci by to uz nebolo moc..Na krk by som uz asi nic nedavala, iba nejaku zlatu kabelku mozno a vysice nausinice ak budes mat vypnute vlasy hore..Proste to neprehnat aby to nevyzeralo tak moc precapkane alebo teda zvolit klasiku a jednoduchu ciernu kabelku, tou podla mna nic nepokazis :-)
Odpovedať
Mne tam tá zlatá nepasuje, skôr by som sa držala buď pri tej klasickej čiernej alebo nejaká tá béžová ale to tiež neviem, takáto červená je sama o sebe doplnok takže by som to nijako nepreháňala s nimi lebo fakt ani neviem čo by som k tomu dala okrem nejakej tej listovej kabelky a náušníc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem vám baby :-) veď práve to, že tie šaty sú sami o sebe výrazné a žiadne extra doplnky si k tomu neviem predstaviť,aby to moc nekričalo... na krk určite nechcem nič, jedine tie náušnice a kabelku, ale neviem či čierna, strieborná... do zlatej asi tiež nepôjdem, lebo to bude pravdepodobne veľmi kričať... makeup aj vlasy, chcem takéto ako na foto... tak možno k tomu kúpim aj také náušnice a do ruky len maličkú listovú kabelku :-) čo poviete?
Odpovedať
Krasne saty a poviem ti mas do nich postavu jak lusk. Vlmi pekne ti sedia. No na krk by som veru nedavala nic. Nehodi sa tam ziadny nahrdelnik. Ked tak , tak male nausnicky. Take tie perlickove, by sa k tomu podla mna celkom hodili. A asi by som zvolila bezove topanky a nejaku bezovu listovu kabelku. Cierna by podla mna posobila tazko a zlata tak no, to by uz bolo asi moc ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa čierna a červená je veľmi prikra kombinácia a zabila by tie šaty. Strieborná mi tam zas nepasuje, lebo je studená a šaty si pýtajú niečo teplé. Jednoduchá metalická zlatá (nie lakovaná) kabelka by k tomu sadla perfektne. http://zeenwoman.com/media/catalog/pr... Tiež by som sa vyhla štrasom a dala len také väčšie zlaté ďobky do uší. https://bnsec.bluenile.com/bluenile/i...
Odpovedať
hmmm a ja by som sa zas priklonila asi k tej béžovej. metalické farby, to neviem či by nepôsobilo skôr lacno ako štýlovo. skôr by som volila niečo jemnejšieho, aby vynikli samotné šaty a nie aby sa tá červená ešte aj s niečím bila. no mohlo by bolo fajn, ak by si si šaty so samotnými návrhmi najskôr vyskúšala a vyberieš si, čo sa ti bude páčiť najviac
Odpovedať
No tak zlatá by podľa mňa nebola zlá, len neviem ako by to v konečnom výsledku vyzeralo, bo dievčina je taký výraznejší typ, tak aby toho nebolo nakoniec až veľa a nepôsobilo to prehnane. Tá béžová kombinácia by mohla veru fungovať. Potom by boli tie šaty top celého outfitu a o to asi aj na koniec pôjde, či?
Odpovedať
účes aj make up sú super k tým šatám to ti schvaľujem :) a aj tie náušnice by podľa mňa mohli fungovať keď potom len tú kabelku vezmeš a už nič iné tak to bude podľa mňa tak akurát. čiernu ani zlatú by som moc nedávala, neviem si to nejako predstaviť možno fakt len tie náušnice ale tak mi to tak nepasuje no neviem, je to ťažko k takýmto výrazným šatočkám. ale inak sú úžasné fakt
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem baby za rady, ste fakt zlaté :) no ja viem, že najideálnejšie by bolo poskúšať priamo k šatám, len problém je ten, že šaty sú na SK a ja nie... prídem domov až noc pred svadbou, takže tam už moc na vymýšlanie čas nebude :) okrem kabelky a naušníc nechcem vôbec nič, takže pobehám tu obchody a niečo kupim snáď :D ale do zlatej určite nepôjdem :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Podla ma by ti mohli nejake vysiace nausnice stacit. Saty su krasne same o sebe a nepotrebuju podla mna nic len nausnice a cerveny ruz :) Celkom by sa mi pacili taketo nejake
Odpovedať
Článok sa načítava...
jasné náušnice by pokojne stačili ale podľa mňa treba v neutální farbe treba biela
Odpovedať
Profilova fotka
Nakoniec to dopadlo takto, len visiace nausnice strieborne a malicka strieborna kabelka do ruky :-) dakujem, za rady baby ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?