Victoria´s secret

kočky,vidím, že sa tu pred časom riešilo objednávanie z Vicoriassecret.com ... ale bolo to dosť dávno, ešte stále to tak komplikovane a draho funguje?? rada by som si totiž niečo objednala... :-)
Odpovedať
@botega skus cez MMB, tam baby predavaju..
Odpovedať
@botega nie je to vobec zlozite. Objednas si z oficialnej stranky a o par dni sa uz z toho tesis doma.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@botega ak by si mala záujem, niečo mi teraz príde z VS, je to v mojom shope. Ak by si mala záujem, môžme sa dohodnúť niečo objednať, hlavne to poštovné je dosť drahé 28 USD pri objednávke do 75 USD.
Odpovedať
Profilova fotka
my to robime tak ze sa dame viacere baby dokopy a rozratame si to postovne, potom je to docela ok mna vysli napr plavky s clom postovnym a este nejakou danou 39 euro co si myslim ze je v poho... oblecenie nam chodi zvycajne do tych 2 tyzdnov od objednania, horsie to je ak by si chcela toaletky alebo parfemy, vtedy to je komplikovanejsie
Odpovedať
Profilova fotka
@pea87 @fajne_torty a ako je to s tým clom? Na VS je uvedené len to poštovné do 75USD, alebo som zle čítala?
Odpovedať
Profilova fotka
@edusik clo vyrubuje slovenska colnica, ak si objednaš tovar za 75 usd platis este postovne u Victorias secret 29 usd a naša colnica ti vyrubi DPH 20 % z celkovej ceny tzn. cena tovaru plus postovne. Ak by to bolo nad 145 eur tak platis aj clo.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne spodné prádlo od Victoria´s Secret doma nikdy až tak dobre nesadlo. Neviem prečo. Kvalitné kúsky to síce sú, ale niekedy krajšiu a rovnako kvalitnú vec kúpim aj na Slovensku a som spokojnejšia :) Už som si od Viktorky kúpia pár vecí a nakoniec aj tak všetky predávam :-D
Odpovedať
@edusik Mala by tam byt tabulka na vsetky cenove rozmedzia. Cim drahsi nakup, tym vyssie postovne. @fajne_torty Dovolim si trosku poopravit. dph sa plati pri cene balika aj s postovnym nad 22 eur a clo este k tomu vtedy, ak cena presiahne 150 eur.:-) @zdenka828 Aj ta kvalita je diskutabilna. Farby sa rychlo vyperu, podprsenky sa mi zozmolkovali, jedna akoby vyvratila a z inej vyloezla kostica (periem na rezime rucne pranie a take podprsky z intimissimi mi vydrzali viac) a na jednom type nohaviciek sa mi odlepila (! Nie odparala, bolo to tam nejako lepene!) ta latkova vlozka. Na vsetkych troch toho typu, co som mala. Teraz spekulujem, ze si tam aspon kosielku kupim, ale najprv pobeham nase obchody.
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie: Presne |-| Ja mám tiež veľmi rada Intimissimi. Moja obľúbená značka prádla... konečne niečo kvalitné :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenka828 ja zas naopak... z VS len spodne pradlo... u nas sa mi kazde do roka znici , vytaha...vsetky kusky z VS mi vydrzia aj 3 roky sustavneho nosenia a prania...vlastne som kupovala prve veci asi pred 4-5 rokmi a mam ich stale, ani jednu som este nevyhodila lebo by bola uz nenositelna...co sa mi o vyrobkoch z SK neda povedat :-)
Odpovedať
@zdenka828 Este mam rada La Senza, objednavam z UK, takze ziadne dalsie poplatky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@antamauru Aj ja mám také skúsenosti, nohavičky mám ešte stále z 2009 roku a nosím ich stále...Spodné prádlo je fakt super a podprsenky ani nehovorím, hlavne tie, ktoré majú tzv.maximum lift, zväčšia aj o dve čísla.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?