Svadobné topánky s otvorenou špičkou a pančušky

Dobrý večer nevestičky :) Chcem sa spýtať, či by bola hotová katastrofa, keby som si pod svadobné šaty nevzala pančušky, nakoľko mám topánky s otvorenou špičkou.Svaba bude v októbri...Prípadne, viete mi poradiť, kde sa dajú zohnať samodržiace pančušky s otvorenou špičkou? Vopred ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
samodržiace pančušky zohnať je problém :-) aspoň teda pre mňa bol, ale možno keby si sa opýtala v bepone alebo v nejakom takom obchode tak zoženieš ;-)
Odpovedať
@michalka0_0 Vďaka za tip :)
Odpovedať
Bepon, Gata alebo Marks and Spencers. A inak nie...nebola by to katastrofa, nie je to diplomaticke stretnutie, kde plati striktny protokol. Ja budem bez pancuch a absolutne mi to neprislo nevhodne
Odpovedať
@soave Ďakujem za tipy aj za radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pod satami ti bude tak horuco, ze ti pancusky vobec netreba;) samodrzky otvorene skus v marks&spencer.
Odpovedať
@kava333 tiež som si myslela, ale nevedela som, či to nebude vadiť :) ale myslím, že ich využijem pri redovom a po polnoci, kedy už budem mať krátke šaty...či?
Odpovedať
@lepidielko podľa mňa by si kľudne mohla mať aj bez pančušiek. Pozri aké je počasie ešte teraz teplo a dosť možné že ani v októbri ešte nebude taká zima a aspoň sa nebudeš aj pariť v silonkách
Odpovedať
Profilova fotka
byť tebou by som zvolila aj tú variantu a ísť bez pančušiek, vieš ako ti bude teplo v tých svadobných šatách ak teda máš také riadne princeznovské, v tých býva strašné teplo
Odpovedať
Profilova fotka
vôbec by nebola katastrofa keby si nemala pančušky, aj keď väčšinou sa to nosí, ibaže si myslím že na jednej strane by ti aj teplo bolo. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, samodržky s otvorenou špicou, pokiaľ viem nie sú na Slovensku zohnateľné. ja som si kúpila klasické pančuchy s otvorenou špicou v Bepone za 12.99€ ale radšej si ich objednajte - na e-shop - och stoja okolo 5€. Ja mám totiž šaty vpredu krátke, takže je mi vidieť nohy a som dosť zimomravá tak som to na Liptove nechcela riskovať ( a tuším som dobre spravila, lebo v noci nám hlásia 7stupňov).
Odpovedať
Šaty mám jednoduché, ľahká padavá sukňa....Keď mi teda takto radíte, tak ja tie pančušky asi vynechám :) aj keď potom mám krátke šaty, ale myslím, že už potom na pančuchách nezáleží, pokiaľ budem mať obuté balerínky...Ďakujem za rady, aspoň sa nemusím stresovať a zháňať niečo špeciálne :)
Odpovedať
@wiwi28 maju aj na slovensku samodrzky s otvor. spickou, ja som ich kupila na tejto stranke - https://sk.unilady.eu/bielizen-10/pan...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lepidielko a pokiaľ máš aj pekné nohy tak určite silonky vôbec nepotrebuješ:-)
Odpovedať
@lepidielko potom ked tak si ich mozes obliect ked sa budes prezliekat do polnocnych siat
Odpovedať
@montrojruza a si s nimi spokojná? lebo ja som našla na ich stránku, ale bojím sa, že nebudú dobré...
Odpovedať
@lepidielko ano, v pohode su
Odpovedať
@montrojruza tak ďakujem za tip :)
Odpovedať
@lepidielko nemas za co, dufam, ze aj tebe budu dobre :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?