Svadobné nohavičky

Baby, ake spodne pradlo volite? Nechcem si cely vecer vytahovat gate zo zadku :) ani neviem najst tie vhodne, rada by som napr. cipkovane nie tanga, ale nieco medzi gatami a tangami .. neviete mi poradit, kde take zohnat?
Odpovedať
Profilova fotka
@kamienok3 Ja som kupila v H&M cipkovane sortky/ "boxerky", ci ako sa to vola, u nas v Ba je uz dost dlho akcia nejak 12€ 3ks nohaviciek, maju rozne druhy nielen cipkovanych, velmi pekne, pozri u vas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala ivory satenove normalne nohavicky? Boli velmi pohodlne, pekne a nemala som s nimi ziadny problem. Preco by si si mala cely vecer vytahovat gate zo zadku?
Odpovedať
@lenush278 No fakt, H&M, to ma vobec nenapadlo :) , dakujem za typ
Odpovedať
Profilova fotka
@kamienok3 "Brazílske nohavičky" sú niečo medzi... Ja som pozerala napríklad Sielei...
Odpovedať
@elzika :) napr. ja tanga moc nemusim, tak len uvazujem, co by pre mna bolo najlepsie, snazim sa najst aj nieco glamour, pekne, no nedari sa mi nejako :-S
Odpovedať
@caramellka toto vyzera zaujimavo, dakujem :)
Odpovedať
baby dakujem za typy, este ze sme tu :)
Odpovedať
@elzika mne sa to stava tiez... dam si normalne nohavicky a pri chodzi sa mi jedna strana prip. aj druha "schova" vies kam a potom mam pocit ze mam tangace z lodneho lana :-) a najhorsie je ked mam v lete volnu suknu, ta sa k tym nohavickam prida a vyzera to hrozne. priroda mi nadelila prilis gulatu zadnu cast tela... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lenosko Pekne si to opisala. Ale nie vsetky nohavicky to robia. Ja tiez nemam najmensi, ani najplochsi zadok, ale kopec nohaviciek mi drzi normalne. Ja by som to mozno riesila skusanim. Vsak nohaviciek nikdy nie je dost, tak kupim par peknych, vhodnych aj na den D a uvidim, ktore ostanu tam, kde maju :)
Odpovedať
@lenosko No a prave preto zistujem uz predcasne, co je pre mna lepsie na viac ako 4 hodiny v pohybe :D
Odpovedať
@kamienok3 mna to caka o 2 tyzdne... asi by som aj ja mala hladat :-o Nedavni som si kupila v C & A celkom fajn nohavicky, nieco medzi normalnymi a boxerkami. Tym ze su viac vykrojene, ovela menej zaliezaju. Ale radsej som si brala o cislo vacsie, nech su pohodlne. 3ks za 8e... len maju rozne farebne a vzorovane.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?