Svadobná spodnička. Kde sa dá zohnať?

Profilova fotka
Ahojte holky, chcela by som sa spýtať, kde sa dá zohnať pekná tylová spodnička,nemusí byť moc bohatá, stačí naspodu mierne rozšírená. Alebo nebudete si teraz niektorá objednávať spodničku z ebay? Majú tam krásne spodničky,no ja sa v tomto nákupe moc nevyznám a preto by som uvítala,keby som sa mohla s niektorou z Vás ohladom toho poradiť :) Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky,já měla všitou takovou spodničku v šatech z ebaye a doporučuju,ikdyž mě zrazovali,že se mi to poplete mezi nohy,nic se nepletlo a hlavně se nerýsovaly kruhy:-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ved prave o to ide,tie kruhy sa mi pod satami absolutne nepacia...a hladam len nejaku jednoduchu,len aby sa spodok siat trochu rozsiril,tak hadam sa nic nebude pliest pod nohy :)
Odpovedať
ja som dnes skusala saty a mala som kruhovu spodnicku a vobec to nebolo vidiet...ale sediet v tom...nie moc prijemne...
Odpovedať
V niektorych salonoch ti pozicaju aj samotnu spodnicky skus sa popytat,len taku tylovu bez kruhov
Odpovedať
Profilova fotka
Měla jsem taky kruhovou spodničku, přes ty kruhy bylo našito trochu tylu a kruhy se tak přes šaty vůbec nerýsovaly. A to jsem sukni měla jen jednu vrstva satenu a podšívku. A upřímně řečeno bylo to v létě pohodlnější, jednak ta kruhová byla lehčí než tylová, tu jsem taky měla k dispozici, fakt pěknou, ale přišla mi těžší a bylo mi v ní hrozný horko . Zlatá kruhová, kde to luftuje a je lehoučká :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte chcela by som sa poradit so skusenejsimi nevestami kupila som si svadobne saty bez spodnicky a chcela by som mat peknu nadychanu tylovu suknu len z toho velkeho mnozstva druhov si neviem vybrat ktora by bola najvhodnejsia... foto podobnych saticiek v albume Za pomoc Dakujeeem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby!!! chcela by som vás poprosiť o radu, ale asi skôr tie vydaté ;-) chcela by som si kúpiť spodničku pod šaty tylovú bez kruhov, lebo kruhy mi zavadzajú. Len sa bojím či taká spodnička udrží tvar sukne takú nadýchanú. Suknu budem mať ľahučkú viac menej len s organzy. Na obrázkoch tá spodnička vyzerá byť nadýchaná ale ktovie ako ukáže pod šatami. Ďakujem !!!!
Odpovedať
ajdije, pod take bohate satky sa nemusis bat mat spodnicku s kruhami.su bohate tak to nebude vidno a nebudu spod latky vytrcat.kupila by som asi s dvomi kruhmi... luna, v salonoch by si mala v pohode zohnat,tam maju take spodnice bez kruhov,len z tylu,kt.je vsak taky hruby ze stoji a drzi tvar.no odporucila by som ti vziat si aj tie saty na vyskusanie. a pozor, niektorych salonoch neradi poziciavaju ak od nich nemas saty,tak stav na referencie :D
Odpovedať
Profilova fotka
šaty si budem dávať šiť na mieru po novom roku a skúsim sa opýtať či mi ušijú takú spodničku tylovú, nech ako hovoríš nemusím chodiť po salónoch len kvôli spodničke. :-S Šaty s kruhmi som mala už dvakrát na sebe pri iných príležitositach a tie kruhy mi dosť vadili.
Odpovedať
viem o com hovoris,ani mne sa to nepaci.ja mam suknu z jednej vrstvy z tazkeho satenu tak tam su 2 kruhy a vrstva tylu.ale hned ako bude po foteni ide spodnica dolu :D
Odpovedať
Máte někdo zkušenost se spodničkou z tvrdého spodnicového tylu nebo s metáží z Torex Bohemia??? Jejich webovky jsou stuhy tečka cz. Ten tvrdý tyl se snad ani nemusí moc řasit a udělá bohatou sukni.
Odpovedať
konkretnu skusenost nemam, ale spodnicu takeho typu som uz mala na sebe, davaju tak 4-5vrstiev tvrdeho tylu a pekne to drzi
Odpovedať
Článok sa načítava...
Já právě nechci nic bohatého spíš něco jako mám v albu tak ani nevím kolik vrstev bude třeba, no v obchodech s látkama v Brně jsem nic takového zatím neviděla (že bych si to ošahala) :-) a z internetu mám strach si to koupit aby to pak stálo za to, raději to nejdřív vidím. 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
ja mam spodnicku, ma iba jeden kruh a to dole a je inak este na tom jedna vrstva tylu. ja by som najradsej mala iba tu jednu vrstvu bez toho tylu...ale asi moc spekulujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?