Sťahovacie nohavičky s vysokým pásom. Kde ich kúpiť?

ahojte, mate s nimi skusenosti a kde ste ich kupili? budem mat uzke popolnocne, tak ich chcem pouzit :-N ;-)
Odpovedať
aj ja by som rada pocula nazor na tieto nohavicky :-) , len sa bojim, ci nebudu presvitat cez uzke saty, tiez take mam a potrebujem trosku stiahnut brucho :-N Vraj su to take krataskoveho strihu alebo take bombardaky :-D tak ci ich nebude vidno.
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja som si take kupila teraz v zime a to aj z praktickeho hladiska aby som mala krize v teple lebo su dost vysoke ja osobne ich vytiahnem az pod prsia a su tak do polky stehien. Cez priliehave oblecenie ich nevidno a mne aj pekne stiahli faldiky na bokoch :-) Ja som ich kupovala v simbe v senici
Odpovedať
no, asi s nimi bude mensi problem :-D budem mat holy chrbat a ak si ich boleciem, asi by mi ich bolo na chrbte vidno :-D :-D
Odpovedať
a nie je nahodou viac strihov? Ze vyzeraju ako "normalne nohavicky" len su vysoke na bruchu?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam aj take s vysokym pasom az pod prsia a potom take, co su asi do pol brucha. Musim povedat, ze je to super vec, akurat, ze tie nizsie zuzia postavu, ale ukazu aj tak, ze ta gumicka v pase predeli faldy na dve polovice :-D ak su tie faldiky vacsie, tak to aj potom vidno cez oblecenie. Tie s vyssim pasom su paradne, vsetko sa spravne rozlozi. lenze ja ich bohuzial nevyuzivam - mala som ich iba raz na sebe - inak su mi velke, tak neviem posudit dlhodobejsie nosenie. Akurat ak bude na satach vzadu vystrih, potom ich urcite vidno a preto su lepsie tie s nizsim pasom. A este ak mozem odporucit, ak budu obtiahnute saty, tak skuste potom pohladat tieto stahovacky bez svikov, pretoze to vidno. Ako napriklad, ked mate pod satami silonky a vidno ten pasik vpredu aj vzadu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
juuuuj, divcata...vyborna vec..... :-) ja som si najprv kupila tie co vytiahnem az pod prsia, maju strih ako normalne nohavicky...kedze mam postavu ako odmerny valcek, vytvaruju mi krasny pas, takze na tie nohavicky nedam dopustit....kupila som ich za babku....v jednom obchode, co sa tvari, ako "normal", ale maju tam turecky tovar, asi za 60 SK....a potom som si kupila este jedny, inde....tie uz sa nedaju vytiahnut tak vysoko, ale aj tie su dobre..a stali iez asi okolo 60Sk...a to som kupila u "orignal"Cinana :-) ...akurat manzel ich povazuje za maximalne asexualne, ale co tam potom, hlavne, ze som sexy v satach ;-)
Odpovedať
Daj tip, kde si kúpila za 60 Sk. Dík. ;-)
Odpovedať
zuzka...tak to nevím, jak by tě to potom stáhlo, kdy by si to měla jen na břichu a ne dokola :-D
Odpovedať
Profilova fotka
za 60 Sk super gatky v PO :-D
Odpovedať
ja som teraz našla sťahujúce string nohavičky.. normálne tangá, ale až pod prsia :-D nie sú sexi, ale prvotný účel splnia podľa mňa! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
splnia, ale ja potrebujem stiahnut aj zadok, takze to riesia len poriadne bombardaky :-D vyzeraju sice hrozne, ale vysledok je dobryy x-)
Odpovedať
čiže v takých bombárďakoch asi fotky podväzku nehrozia :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Zatím mám doma obyč stahovačky s nohavičkou. Zadek, boky a břicho stáhnou suprově, ale ty nohavičky se hrnou nahoru.. Plánuju si na svatbu pořídit bílý bomby až pod prsa. Stejně nepočítám se svatební nocí, na to asi oba budem unavený.
Odpovedať
Holky, potřebuju poradit. Plánovala jsem si pořídit stahovačky pod prsa (viz má teakce nad touhle) a napadlo mě, když budu mít korzetový šaty, jak budu chodit čůrat? To bych se asi musela vyšněrovat...?
Odpovedať
Profilova fotka
preshibana v ktorom obchode v PO ?:)
Odpovedať
Profilova fotka
lucinocka, v tom nad KVL a Batom a dalsie som kupila v tom oproti vubke, pri sporitelni....ale minule som ich tam uz nevidela...ale skus sa opytat....cinankovia su podnikavci, oni urcite zozenu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:)) kujem ;-))
Odpovedať
Profilova fotka
lucinocka, nie je zac...daj vediet,ci si zohnala...ak este budu,zajdem si aj ja este jedny kupit.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bejruska - já myslím, že Tě pěkně stáhnou i samotné šaty - bývají obvykle i vyztužené a je fakt, že v těch vysokých kalhotkách by ses asi uvěznil - i když třeba dělají takové ty s tím zapínáním jako na body, ale neviděla jsem to.
Odpovedať
Profilova fotka
jj saty pekne stiahnu aj same, ja chcem tie vysoke skor preto lebo mi ten kruh, co sa dava pod saty robi na pase strasnu alergiu..ked je na latke tak mi nevadi :)
Odpovedať
Profilova fotka
Jako ta spodnička, ta guma? A co kdyby Ti to obšili nějakou bavlnou v salonu? Třeba by to šlo domluvit.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?