Podväzkový pás a samodržky

Profilova fotka
kocky poradte mi prosim vas... kupila som si pod svadobky samodrzky a podväzkovy pas... neviem ci mi to tak nedopina alebo som to nedomyslela :D dnes mi prisiel podväzkovy pas a ked som videla to zapinanie tak rozmyslam ze ako to idem uchytit na samodrzky aby som ich neposkodila...ci to necham len tak visiet ? :d ja taketo veci nenosim tak s tym nemam skusenosti :)
Odpovedať
Ved samodrzky drzia same. Nepotrebujes podvazkovy pas....
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to chcela len tak ako taky doplnok... len treaz neviem co s tym :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ikissedagirl strasne sa mi to pacilo.. tak som si chcela urobit radost :D
Odpovedať
@fleskoval k podvazkovemu pasu su trocha ine pancuchy, samodrzky su o tom, ze drzia same aj bez podvazkov....napr tu pozri... http://www.stonozkovo.sk/ponuka/damsk... ale urcite kupis hocikde ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata prepacte ze sa vam sem zamotam ale nechcem robit podobnu novu temu... taka indiskretna otazka :-D to tieto vecicky speciale svadobnej noci musim mat cely den pod satami ? alebo ako sa to zvykne robit ? lebo vacsinou su to vsetko take umeliny , a budem stresovat ze sa mi uvolni podvazkovy pas a pancucha zosuchne ...alebo ja neviem , proste pohodlnejsie by som sa citila urcite v prijemnom bavlnenom spodnom pradle co by ma nikde nerezalo a neskrabalo ... ako to budete mat vy ? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
to je dobra otazka : ) Ja mam uz nieco pekne kupene (pradlo), ale rozmyslam, ci si to nedam az pod tie popolnocne saty..ako byt v tom od rana ...a podvazky si ani nedavam...nepaci sa mi to a tiez kto vie ako by to drzalo : )
Odpovedať
Ja neplanujem nic na svadobnu noc. Myslim, ze vo chvili ked ostanem so zenichom sama, budeme obaja taki zniceni, ze umreme rovno do postele a nieze budeme chcet nieco riesit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
koľko ste si kupovali samodržiek? dvoje, alebo vám stačili jedny?
Odpovedať
@antamauru ja som na sebe mala normálne pohodlné nohavičky z intimissimi a k nim pasujúcu podprsenku. keď sme o pol piatej ráno konečne prišli do apartmánu, po celom dni a pretancovanej noci sme sa najprv osprchovali, takže potom som si mohla obliecť, čo som chcela a mala pripravené :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie vidiš ... to je fakt , po sprche sa to pekne da :-) tušim to tak urobim , dakujeeem :-*
Odpovedať
@antamauru nemáš za čo :-) a vieš čo? svadobná noc nie je mýtus! ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie u nas určite tiez nebude :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?