Podprsenka pod svadobné šat - áno alebo nie?

Baby poraďte, dávate ti si podprsenku pod svadobné šaty? Svadbu mám v lete a plánujem ísť v korzetových šatách bez :-D :-D :-D ako ste na tom vy?
Odpovedať
Profilova fotka
@fiorela1988 To záleží na tebe, ako sa budeš cítiť pohodlne. Ja napríklad nemám skoro žiadne prsia, takže bez dobrej pushupky ani na krok :-D. Aj v deň svadby ju budem určite mať, necítila by som sa inak dobre. Ale to musíš sama vedieť, či sa budeš cítiť dobre bez nej, alebo s ňou :). Ak máš možnosť, skús si svoje šaty s ňou i bez nej a sama si porovnaj, čo vyzerá lepšie. Niektoré šaty môžu potom sedieť inak (neviem presne aké máš šaty, takže to neviem posúdiť) :).
Odpovedať
Profilova fotka
Ani ja nebudem mať podprsenku, lebo moje šaty majú už všitú a v poslednom čase sa mi hrudný kôš zväčšil.
Odpovedať
@fiorela1988 to záleží najviac od toho ako ti sedia tie šaty. Ak nie je vidno že nemáš podprsenku tak kľudne choď aj bez nej
Odpovedať
Profilova fotka
@fiorela1988 Ja som nemala a korzet na šatách pekne držal ;-) a to bolo prvý krát čo som si trufla nedať si do spoločnosti podprsenku (na vlastnej svadbe :-D)
Odpovedať
tiez som mala korzetove vystuzene saty a neviem si predstavit, ze by som mala podprsenku a striehla, kde a kedy mi vylezie... bez podprsenky som sa citila uplne super a korzet krasne drzal :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja zrejme plánujem ist bez podprdy ,aj ked som po porode schudla aj z prs ,ale risknem to ;-)
Odpovedať
no tak nad tymto som dlho rozmyslala vyskusala som najprv saty bez podprdy potom s podprdou ked ze mam male prsia idem s podprdou :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?