Podprsenka pod dvojdielne svadobné šaty

Profilova fotka
Ahojte, riešim, kde zohnať podprsenku pod svadobné šaty, ktoré budú šité na mieru a dvojdielne. Vrch je ako čipkované tričko, takže tenké, nedrží tvar, nie sú to korzetové šaty. Musím mať podprsenku, ale mám veľkosť tak 80G a tu je problém, že ak nechcem podprsenku ako pre starú mamu, nemám veľmi na výber. Viete mi poradiť kde by som takú zohnala? Trnava, Bratislava? Ďakujem
Odpovedať
Madam Podprsenka v BA - aj velke velkosti maju v modernych peknych strihoch :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si zvyknem objednávať aj z internetu ale to asi v tvojom prípade nie je veľmi reálne keďže chápem, že si musíš podprsenku vyskúšať. napadlo mi ale, že existujú také tie stránky kde si môžeš objednať viac podprseniek a ktorá ti sadne tú si necháš a ostatné môžeš vrátiť :)
Odpovedať
A ten čipkovaný vrch je na tenké ramienka, či ako? Nemôžeš sem dať fotku? Možno by sme ti podľa nej vedeli lepšie poradiť, lebo by sme videli, či sa do nej hodí alebo nie, chápeš nie? Ty asi nemôžeš mať takú bez ramienok, čo?
Odpovedať
Profilova fotka
Ma napadla hned ta nalepovacie podprsenka, no ked som si precitala tvoju velkost tak trocha pochybujem, ci by bola pre teba vhodna. Neviem no potom klasicku nejaku len cipkovanu.. hmm no nic budes si musiet zajst do zanckovej predajne a tam isto nejaku zozenies.
Odpovedať
Profilova fotka
@rosiena Myslim, ze aj keby ma mensiu velkost tak by to pod takymto cipkovanym body nevyzeralo dobre. To vhodne skor pod take veci ako ked je holy chrbat alebo tricko bez ramienok a tak, pod svadobne saty by som ju nedavala. Mne nepadlo, ze by bolo dobre mozno zajst do beponu. Tam vedia upravit plavky na mieru tak mozno by ti vedeli aj takto s podrsenkou pomoct.
Odpovedať
Profilova fotka
Z internetu si nechceš objednať nejaké? Pri takejto veľkosti to môže byť riziko ale zase niektoré obchody majú tak, že si vyskúšaš a keď ti nebude sedieť tak ju môžeš poslať nazad a oni ti vrátia peniaze. Alebo potom zájsť do nejakého kvalitného obchodu s bielizňou a v niektorom možno šijú aj na mieru podprsenky alebo možno by to vedela aj nejaká šikovná krajčírka vyriešiť
Odpovedať
Profilova fotka
@martuliana Objednávala som si, krásnu, správnu veľkosť a príšla úplne iná veľkosť ako som objednala. A už tri týždne čakám na riešenie.. Takže si radšej obehnem nejaký kamenný obchod.. :/
Odpovedať
Profilova fotka
@klariena a tie stránky konkrétne? Mne sa teda nepodarilo nič nájsť s takými veľkosťami.. @rosiena a konkrétne poznáš nejaké v mestách, ktoré spomínam?
Odpovedať
Profilova fotka
Vzadu je chrbát rovnaký ako v predu, čipka až hore, v rovnakej výške ako v predu a podšité je to tam kde končí podprsenka. Na foto mi presvitá tá, ktorú mám oblečenú..
Odpovedať
Profilova fotka
@ewerin No to mas asi pravdu, vobec mi to takto nedoslo. Ja som len rozmyslala nad tym co by bolo najmenej vidno. A ako pozeram na tie saty tak by to asi nebolo uplne najvhodnejsie pod ne kedze to cele presvita, to radsej takuto normalnu. @marypaul Napadlo mi, ze z toho astretexu posielaju podprsenky na vyskusanie a tie co ti nesedia mozes potom vratit ale neviem do akej velkosti tam tie podprsenky maju, skus sa tam pozriet.
Odpovedať
Profilova fotka
@rosiena Noja som si to hned takto predstavila, ze vlastne ten vrsok je priesvitny a tie nalenpovacie podprsenky su skor pod take saty co maju napriklad hlboky vystrih na chrbte alebo tak.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?