Nalepovacia podprsenka (tá tenučká ako lepiaca páska)

Ahojte, akú máte skúsenosť s takými nalepovacími podprsenkami? http://nalepovacia-podprsenka.sk/prod... http://www.extrapradlo.sk/produkty/po... Držia alebo sa odlepujú? Pomôžu trochu nadvihnúť prsia? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
na toto nas tu bude asi viac zvedavych :D
Odpovedať
ja mam skusenosti akurat s niecim takym, navrchu ale nie je silikon ale latka telovej farby : http://www.extrapradlo.sk/produkty/po... Drzi velmi dobre a vydrzi niekolko rokov, ja ju mam uz asi 4 roky a pouzivam ju najcastejsie v lete. Kludne sa da s nou tancovat, nosim ju na plesy a svadby...alebo aj bezne do mesta pod nejaky top. Nadvihne aj prsia, lebo je to spojene v strede, takze vyzera to pekne vo vystrihu. Tie linky co si poslala ty, neverim, ze prsia nadvihnu, kedze je to tenucky material a su to 2 oddelene kusky. Ked su nalepovacie podprsenky kvalitne, tak lepia dobre , ja som ju kupovala priamo z predajne spodneho pradla a stala okolo 15 €, po pouziti ju len oplachnem vo vlaznej vode, necham vyschnut, nalepim na lepiace casti spat povodny ochranny obal a odlzom do krabicky do skrine :-)
Odpovedať
a akú máš veľkosť košíčkov? Pozerám, že tie majú do Dečka, neviem či by stačil. Ono tie tenké by mali fungovať tak, že vlastne ti opäť trochu stiahnu kožu a tým dajú prsiam tvar aký mali za mlada :D Určite nie žiadny push up efekt, o to mi ani nejde, len ich trocha spevniť. No nič, asi vyskúšam a potom dám vedieť či je to blbosť alebo to aj niečo pomôže.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?