Nalepovacia podprsenka. Stretli ste sa už s ňou?

Profilova fotka
Bola som v USA a zohnala som tam nalepovaciu podprsenku. Su to vlastne kosiky iba. Z vnutornej strany lepiace a z vonkajsej strany latkove. Nemaju ziadne ramienka ani vzadu na chrbte, ani na ramenach. Kosiky sa len nalepia na prsia a vpredu po nalepeni sa zopnu. Takze konecny efekt je push up - teda ze zdvihne prsia. Kosiky sa daju nalepit 100 krat. Udrzba je jednoducha, vnutorna strana sa umyva cistou vodou. Farba je telova, takze aj ked mate biele saty skoro priesvitne, tak ju nie je vidiet. Mozete mat hociaky vystrih, a kosiky sa daju nalepit ako len chcete a potrebujete. Ci to tvaru U, V ... Holy chrbat mozete mat uz kludne, kedze tam nie su ziadne ramienka, co pri priesvitnych ramienkach z blizska aj tak vidiet. Stretli ste sa uz s touto podprsenkou?
Odpovedať
1
2
6
Profilova fotka
duhovi, uz som tuto nalepovaciu podprsenku skusala ... je to fakt super ... ;-) ... ale myslim, ze lepidlo nevydrzi az na 100 pouziti ... mozno takych 50 ;-) ... taktiez nepouzivaj krem pred tym ako si podprsenku nalepis lebo potom to nebude drzat ...
Odpovedať
mna by zaujimalo, ci je to pouzitelne (rozumej ci to drzi) aj pre vacsie velkosti (C-D kosik)
Odpovedať
Ja ju mam prichystanu pod svad. saty... ale este som ju neskusala :) Tam kde som bola kupovat mali myslim A-D, ja som kupila B a su mi akurat... aj to suhlasi s velkostou podprsenky, takze emjee mali by mat...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som ju mala z Top Shopu a pouzila som ju na svadbe. Bola uplne super, aj prsia mi vycarovala :-D A pekne drzala, lebo korzet ju spevnoval. Odporucam vsak ju predtym aspon raz pod nieco korzetove vyskusat, aby si mala prax v tom nalepovani a zapinani. Okrem toho si na to clovek trochu musi zvyknut, ale potom je to super. Ale nemyslim si, aby tato vydrzala az 50 pouziti (mozno tak 15) 8-)
Odpovedať
Hej, z topshopu. No vsak za tu cenu som si aj myslela, ze to nebude drzat navzdy :) lebo som videla aj za 2000,- :) tak tie maju asi ine lepidlo... takze hovoris min. raz vyskusat... ja som sa bala, ze ked je taka lacnejsia, ze ci nebude dobre drzat len raz... ze aby mi na svadbe nepadla... dam si ju teda aj na promocie... ziskam prax.
Odpovedať
Profilova fotka
Hej hej, ja som ju mala asi 2x predtym a v pohode na svadbe drzala, ale urcite by som si ju nedavala na cely vecer pod nejake volne tricko, az taka pevna sa mi zasa nezdala. Ale do korzetiku je super... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam moju podrsenku z top shopu a tiez som ju mala pod svadobnymi satami. je super, ale pred polnocou uz to nebolo to, co by malo byt, nakolko som tancovala skoro cely vecer, tak som sa spotila a podprsenka sa zacala klzat. tak som ju potom dala dole a bola som bez. ale nakolko som mala riadne vystuzeny korzet, tak to ani nebolo vidiet. a k tomu pouzitiu. neviem, kolko vydrzi, ale ten lep by sa mal pri umyti cistou vodou obnovit. tak neviem. ja ju tak dlho nemam.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja ju mám tiež ;-) kupila som ju v predajni spodnej bielizne, lepšie povedané, predavačka mi ju odporúčila pod svadobné šaty... naozaj je praktická z toho titulu, že nemá ramienka ani pás na chrbte, ale pod voľné tričko by som si ju nedala, korzet ju drží lepsie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
babule, co ste za tie podprdy dali?
Odpovedať
Profilova fotka
ja tusim 350 SKK
Odpovedať
Profilova fotka
nic pod podprdu :-D co by si tam chcela bodka? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Inac emjee, myslim, ze maju aj C a D kosiky a v korzete by s tym nemusel byt problem... ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@fifitko25 ja sa len tak informativne pytam ;-)
Odpovedať
ja ešte nemám skúsenosť s touto podprdou, ale počula som o nej. Neviete, kde by sa dala zohnať v okolí NR, NZ? V salóne som sa zabudla spýtať, mali by mať aj tam, nie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
existuju aj c a d. ja mam normalne 75b, tak som si objednala nalepovaciu b a ked som si ju vyskusala, nevyzeralo to nejako dobre. objednala som si c a to sadlo super. tak ja neviem, ja sa v tych velkostiach nevyznam. inak ja ju nosim pod tricko, zo zaciatku to bolo take blbe, cakala som, kedy mi jedna polovicka vystreli a obe sa zosmyknu dole, ale nic sa nestalo. drzi. uz som si zvykla.
Odpovedať
Profilova fotka
heh bodka7, už som načisto oslepla :-D ty si sa pýtala, čo sme za podprdu dali, ja že čo pod podprdu 8-) 8-) skladám okuliare a opravujem sa :-D moja stala 750,- Sk
Odpovedať
Profilova fotka
@fifitko to nic, pod podprdou nemam ani ja toho vela :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Emjee tie podprsenky sa predavaju podla velkosti kosikov A,B,C,D,E Snehulka aj u nas su uz? Este som tu o nich nepocula. Ja som to v New Yorku objavila. Co u nas viem, tak su nalepovacie pasiky. Tu co mam ja, tak to vydrzi 100 pouziti, kamoska to uz vyskusane. Tak jej uz 3 podprsenky vydrzali. Ja som dala za nu 60 USD, ale vobec mi nepada, nemam s nou problem, velmi dobre drzi. Mama ide do New Yorku, tak mi tam aj pre kamaratky ide kupit tieto podprsenky
Odpovedať
Profilova fotka
duhovi, mne ju normalne ponukli aj na Slovensku :-) sama predavačka vravela, že buduce nevesty ich kupuju vo velkom :-D pre bodku7 : :-D :-D :-D nebude to také zlé nie? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@fifitko zle to nie je, praveze naopak. inak, ja ked som si ju kupila, som si ju nalepila najprv naopak. to sa vam uz stalo? drahy len chodi a omacava mi ju, ze konecne tam volaco mas :-D sa stale bojim, ze mi ju odlepi a bude po parade.
Odpovedať
Profilova fotka
áááno ja som ju tiež nevedela prvý krat nalepiť :-D v obchode sa skúsiť nedala, to len tak priložiť, že či sedí veľkosť a doma som ich nalepila opačne :-D však som sa aj čudovala, že čo to jeeee :-D a moj drahý mal z toho ohromnú zábavu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ciao baby. myslíte tento model?? mne to nedodáva ten potrebný efekt! mám velkost A75 ale nechce to tak dobre stát pod trickami, ako si to predtavujem ja. http://cgi.ebay.de/Skin-Bra-Brustpols...
Odpovedať
Profilova fotka
do bikín to odporúcam, ale tenké saty ci trická s XL výstrihom a bez podprsenky, ved to vöbec nesedí/ nestojí na tele!!
Odpovedať
Profilova fotka
tú Skin Bru mám aj ja, len vyuzitie som nenasla ziadne! ale mozno myslíte iný model??
Odpovedať
Profilova fotka
teraz taku podprsenku maju v tchibe.de :-D
Odpovedať
Profilova fotka
neviem, ja som ju kupovala cez e-bay od firmy z A
Odpovedať
Profilova fotka
aha! duhovi, az teraz pozornejsie cítam: moje kosíky sú tazké- silikón a nie z látky! tak takéto ja potrebujem, lahké, pevné a z látky- tie moje silikónky mi síce zväcsujú objem podprsenky, ale to som nikdy nechcela! dakujem vám za adresu, idem a kúpim. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP... ja som tuto skusala a je celkom oki :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bodka7: moja stála 21€ inklus. postovné.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, rada by som sa pridala k tejto téme, keďže je to super praktická vec. Mám ich z TOP Shopu. A ak som správne čítala návod tak v podstate to nie je podprsenka ale len pokrývka pŕs. Pretože ak si to lepíte pod prsník vaše prsia to nezdvihne. Má to za úlohu iba kryť bradavky poprípade vyplniť korzet pri malých prsiach. Ak má niekto väčšie prsia ale nie pevné tak to môže nosiť len na prekrytie bradaviek. Je dobré si to lepiť čo najvyššie a nie najnižšie aby ten efekt nebol na bruchu. Čiže spodk pŕs vôbec nemusí byť prekrytý. To je môj názor a moja skúsenosť. Určite je to super vec.
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?