Mám malé prsia. Kde kúpim silikónové vypchávky?

Profilova fotka
Ahojte babenky. Mam taky problém...... mám veľmi malé prsia a utly chrbát. Podprsenka je mi dobrá tak 70A a zislo by sa aj 65A ale to velmi nevyrábajú. Stretla som sa s nimi len v GB. V salone ma presvedcili na korzetove saticky, lebo ze tie sa daju dobre zuzit a stiahnut snurovackou. No na prsiach su mi aj tak povacsine velke. Tak mi radili kupit si silikonove vypchavky. Neviete kde by som nieco take splasila ????? :-(
Odpovedať
1
2
5
skoro v kazdej predajni spodnej bielizne... ;-)
Odpovedať
maju ich v niektorych obchodoch so spodnym pradlom....skus sa popytat
Odpovedať
Profilova fotka
Vauuuu, dakujem za expresnu odpoved :-) A nemate s tym nejaku skusenost, nevadi to v podprsenke.... Totiz doteraz ak som potrebovala nejako zlepsit vystrich, tak mi postacila pushupka, takze s niecim takym nemam skusenost a trosku sa bojim ci mi to nejako nebude vadit a znervoznovat. ved bude dost inych veci, ktore mi budu robit nervy....... :-)
Odpovedať
aj ja som si to kupila a nepouzila. troska mi to vadilo,ale ja som si ho nedavala preto,lebo tie saty mi robili celkom dobre prsia a vobec by mi to v tychto satach nepomohlo. nemas za co :-)
Odpovedať
neboj sa, vyrabaju sa tak, aby ti nevadili...A nestaci ti obycajna vystuzena podprsenka, pushupka?Ja tiez nemam bohvieco, ale mne to staci.Mam tiez tak 70A, ale ked si kupim vystuzenu, tak je to ok.
Odpovedať
Profilova fotka
No uvidim, ked ten korzetik zuzia ako bude vyzerat, lebo ked som bola skusat saty mala som vystuzenu podpsenku, ale aj tak bolo vidno, ze je tam dost prazdno. Asi kupim riadne vystuzenu podprsenku, necham zuzit korzet a potom sa uvidi. ;-)
Odpovedať
Ja som mala ten istý problém, dokonca som si nevedela vybrat saty, lebo vo vsetkych som sa citila taka nesexi :-| . Gelove vankusiky som si kupila, ale problem je, ze prsia len zdvihnu, ale vobec nestlacia trosku k sebe, ako push - upka, takze to vobec nevyzera tak dobre :-( . Riesenie je mat saty, pod ktore sa da push upka schovat aj s ramienkami (t. j. nie hole plecia), ale ja som mala predstavu o satach bez ramienok... tak som hladala a hladala, kym som nenasla satky, ktore maju cely vrch vystuzeny takym push - up materialom. Samy su tvarovane tak, ze absolutne nepotrebujem ziadnu podprsenku a vobec nevidno, ze tie prsia nie su tak celkom moje, ale su tam vypchavky :-D . Som uuuuuuuuuuuplne vytesena :-D .
Odpovedať
Profilova fotka
Juj musim uznat Lucienne, ze si si vybrala nadherne saticky. Parada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja som akurat dala na net tie za ktore som zaplatila zalohu a teda tie ktore potrebujem vypchat. Ale uz mi vobec nepripadaju take superisne ako vteda, ked som ich zajednavala. ale to bude tym bliziacim sa terminom. ;-) Skoda, ze som tuto stranku neobjavila skor, mozno by to dopadlo inak
Odpovedať
Kuracik pekne saticky,len ta niejako este viac zostihluju hlavne ten korzet. A nevedia ti v salone zuzit korzet? Vacsinou to tak robia.
Odpovedať
Ahojky Lucienne, uz som sa so svojim snom o takychto satkach( a k tomu dlhe rozpustene vlasy s korunkou) pomaly lucila ked som si precitala tvoj prispevok.... Stale som si myslela ze take saty si dovolit nemozem lebo by mi nemali "na com drzat".... Prosim ta, nevies nazov firmy ktora tie saticky v zahranici sije, resp. kde by sa dali este najst? Do Ziaru to mam totiz dost daleko :-(
Odpovedať
Ja mam satky zo salonu v BB. Odkial si, elle? Satky mi objednavaju zo salonu z Francuzska.Hladaj Sincerity collection, alebo kontaktuj salon Vallery - www.salonvalery.szm.sk /kym nevymazu/ ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lucienne, pozri do mojeho pripravneho albumu...ja nie som tiez zaidna prsata herecka tak som tomu trochu pomohla :-) nalepovacie gelove prska:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
kuracik, ja som si kupila podprsenku bez ramienok o nieco vacsiu.. a v galanterke som si kupila vypchavky, kt. som do nich nasila.. ja som tiez mala korzet + suknu..
Odpovedať
Dakujem ti veeeeelmi pekne :-) ja som z vychodu zo Spisskej ale zijem v Prahe. Svadbu by som ale rada mala doma v nasom kostoliku :) No proste chcem taku svadbu aku som si vysnivala a aj vdaka tebe viem ze vsetko je mozne :-) este raz diky. A mozem otazocku? Kolko stoji ked si ich nechas usit vo Francuzsku?
Odpovedať
Elle, ja si beriem saty cez salon. Mala som 2 moznosti - bud si tie satky pozicat za 8500 Sk v salone (kremove), alebo si ich dat usit vo Francuzsku cisto biele za 10 000 Sk, presne na moje miery, mat ich na svadbe cisto nove, ale potom zostanu v salone. Zdala sa mi to super cena, lebo mam v nej uz zaratane aj vsetky doplnky (zavoj, korunka, rukavicky, bizu) + popolnocne saty podla mojho vyberu. Co citam tieto fora, nevesticky maju omnoho horsie ceny za pozicanie len samotnych siat. Ja som zatial velmi spokojna a kedze som mala moznost vyskusat si tie iste saty v inom odtieni, nebojim sa, ze by mi nesadli :-D . Mozno by stal za to vyjazd do BB. ci nie? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kuracik a skusala si aj ine typy siat? Zda sa mi, ze ked je korzet vytvarovany na prsia, tak to tam automaticky chyba.... Ten tvoj mi pripada nejak silne tvarovany cez prsia, neviem, ci su tam kostice, alebo co... A zda sa mi nejaky dlhy, alebo co... mas nadhernu postavu si vysoka, krasna baba, tak preco to nevyuzit, ved prsia sa naozaj daju "dorobit". Ja som mala saty v celku a tiez tam bola snurovacka a dali by sa stiahnut. Je pravda, ze som inej konstrukcie ale vypchata 80B tiez nie je ziadna slava a to 80 len preto, ze mam chrbat ako slizovu dosku :-D teda s makcenom na z. Mohla by si si v tom salone este nieco vyskusat, ked si uz zaplatila zalohu. Ta suknicka je super velmi Ti pristane.... Ako hovoris sama nemas pocit, ze su uzasne, tak skusaj, skusaj a uzivaj si to. Popripade skus aj ine salony len tak pre zaujimavost, co ti sadne.... aby si vedela, co vlastne chces... a potom sa to bude dat urcite nejako zariadit.... Prajem vela stasticka.... urcite budes prekrasna nevesta na to ber jed...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky. Tak veru skusala som aj ine typy siat asi to pridam do albumu, aj ked su to riadne smiesne obrazky. A Mala som pocit, ze ten korzetovy typ je asi najlepsi. V salone mi slubili, ze mi ten korzet zuzia a dokonca nasiju ramienka a z nich spustia take malicke volaniky, ktore by mi zakryli tu hornu cast ruk, lebo to je to najchudsie na mojom tele. A kubko mas pravdu, je to tam tvarovane cez prsia s kosticami.Preto to potrebujem vyplnit s tymi silikonovymi vypchavkami a vacsiou podprsenkou. Mimochodom vcera vami vsetkymi posmelena som sa vybrala kupit si ich, ale akosi u nas v PP to v obchodoch so spodnym pradlom nemaju. Ale odporucili ma na galanterky, tak sa dnes uvidi. :-) Juj a este som zabudla v salone mi slubili, ze keby im za tie dva mesiace prisli nejake nové saticky, alebo by oni usili nejake, ktore by sa mi viac pacili, mam moznost si ich aj tyzden pred svadbou zamenit. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jeej. Kubko divala som sa na tvoje svadobne fotecky - tie saticky ti super sadli a tvarovali postavu. x-) Vraj slizova doska .... To urcite nie!
Odpovedať
Profilova fotka
kuracik, nechcem ťa desiť, ale podľa fotky ti "tam toho" relatívne veľa chýba... a Ak si dáš veľkú podprsenku a silikónové vypchávky, nebudeš sa cítiť trochu nesvoja? Aby ťa to nerušilo... :-x a tiež či sú v tom salóne naozaj schopné tito zúžiť tak, aby boli šatočky ako riť na šerbel... na to si daj pozor, aby si nebola potom sklamaná a pokazí ti to náladu a radosť... =-) Ja tiež nepatrím k obdareným a šaty s vyslovene tvarovaným korzetom, ani voľné šaty mi skrátka nesedeli... :-|
Odpovedať
kuracik, tiez patrim k tym chudym a menej obdarenym, ale suhlasim s made. Kedze sa trocha vyznam v siti, neviem si predstavit ze by ti ten korzet upravili presne na teba. Ono by chcelo skor ten korzet vystuzit, resp zvolit trocha iny strih. Nerozmyslala si nad usitim siat?
Odpovedať
kuracik, aj ja a aj moja sesternica mame takisto rovnaku velkost "prednosti" ako ty.... sesternica riesila tento problem pri poziciavani svadobnych siat a nakoniec jej v salone poradili sice korzetove, len nie s rovnym hornym okrajom, ale tvarovanym, nakoniec padol vyber na tieto saty... a nestacili sme sa cudovat ake mala zrazu prsia.. ukazalo to velmi pekne.. a podprsenku (vystuzenu), ktoru bude pod satami mat si musela dat usit... http://www.salonel.sk/katalog_td.php?...
Odpovedať
Profilova fotka
kuracik, tie druhé sa mi zdajú byť lepšie, čo sa úpravy na teba týka, ale zase si zvolila také tvarované cez prsia... :-D ale tieto by podľa mňa mohlibyť skôr zvládnuteľné ako tie prvé... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kuracik....a hlavne by si mala aj papat!!! ;-) ;-) ;-) :-D :-D :-D zopar chlebikov z maslom kazdy vecer, hmm? ....saticky najdes neboj nic, mozno Ta to bude stat trosku viac usilia... ale ako maju saticky pre baculky maju aj saticky pre utle nevesticky....vela stastia
Odpovedať
kuracik, co sa upravy tyka, tak urcite aj mne sa zdaju byt tieto druhe saty lepsie. Neviem, ale skusala si si svadobne saty aj v inych salonoch? Na nete som nasla nejaky salon sissi v Poprade. Tam sa mi zda, ze maju lepsie strihy siat na teba. Ked aj chces bez ramienok saty, akus hladat take, ktore su bud nariasene (hovori sa tomu voda - taka nazberkana latka cez prsia) alebo ako spominala grettka, tak nie rovno strihany vrch.
Odpovedať
cestovatelka, nemusi to byt len papanim ked je clovek chudy. Ja som taka ista a papam za desiatich.:-(
Odpovedať
Ahojky kocky, kuracik, pozerala som sa na tie druhe saticky. Neviem ako ostatni, ale pride mi ze tie s tym korzetom ta robia este chudsou nez si. Tie druhe ak by sa dali upravit by ti mozna sedeli lepsie (moj nazor). Ten korzet je asi naozaj trosku dlhsi nez by mal byt ... aj ja som toho nazoru ze by si mala pobehat este par salonov. Ved ide o tvoj velky den. Tak sa nenechaj ukecat v salone a hladaj saty v ktorych sa budes citit ty sama ako princezna. Ved o to ide, no nie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja vime josephine...a my Vam vsetky ticho zavidime...ze Vam tak dobre travi :-D ...budem drzat pasticky!
Odpovedať
cestovatelka, a my zas zavidime Vam ;-)
Odpovedať
ahoj,nechcem ta odradit ani urazit....ale tie korzetove saty urcite nie!!!!!!vobec to nie je dobry strih...nesedia ti len na teba visia...mas krasnu postavu,si ako babika...tak to vyuzi!tiez mam podobny problem....som nizka a nie bohvieako obdarena.....dala som si saty usit!!!!krajcirka je super,povedala mi aku podprsenku si mam kupit,vytvarovala ich pekne a presne,vystuzila a zvolila strih ,co mi trosku prida...pozri sa v albume,mam tam saty co boli ako predloha....ak sa ti pacia tak by som ti ich aj mohla potom predat ak by sme sa mierami zhodovali...a pacili by sa ti..porozmyslaj,napis do ip
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj cestovatelka. Veru, trosicku vam zavidime. Vcera som totiz az pistala nad tvojim albumom. Bola si totiz nadherna. A josephine ma veru pravdu, o papani to nie je. Priberat sa snazim uz 24 rockov a ..... A taktiez mam bezlepkovu dietu, takze ziaden chlebik ..... teda ano ale len taky specialny doma peceny. Pekny dnik ti prajem :-)
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?