Kedy sa oblieka podväzok počas svadobného dňa?

baby, viete mi povedat, kedy sa oblieka podvazok? mam ho mat uz od zaciatku alebo az ked budem vediet ze sa bude davat dole? a kedy sa dava dole?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som ho mala od zaciatku (to je vlastne to nieco nove, stare, pozicane a modre), stahovat som ho nestahovala, bol to darcek pre mojho manzela, ktory si ho stiahol sam ;-) uz som ale videla aj taky "folklor", ze ho manzel na verejnosti zubami (bez pouzitia ruk) musel stiahnut a potom ho hadzal medzi slobodnych chlapov, tak ako nevesta hadze kyticu.
Odpovedať
myslite ze si ho mozem aj nedat? fakt ma nelaka :-|
Odpovedať
ja si tiez myslim, ze sa vydam aj bez podvazku ;-)
Odpovedať
aktak zorg aj ja :-D
Odpovedať
zakladam bezpodvezkovych neviest, zatial je clenske zdarma :-D
Odpovedať
akoze klub to ma byt :-D som vygumovana 8-)
Odpovedať
:-D
Odpovedať
Ahojte ja som sa dohodla s mojou buducou svagrinkou ze podvazocek a vsetko okolo toho (modre,stare,pozicane....) bude mat ona na starosti. Takze aspon o nieco mam starost menej.A dufam,ze o rok ja budem zhanat tieto veci :-) takze sme si slubili ze ked sa bude vydavat ona,ja jej to pozhanam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa hlasim do klubu.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som ho sice mala /prisity pre istotu aspon 2-ma stehmi o samodrzky/, ale akosi sme nan "zabudli". Teraz ho ma nasa plysova tava okolo krku :-D :-D :-D... ako pamiatku.
Odpovedať
fali, stastna tava :-) :-D . Ja si ho dam asi az tesne predtym, ako sa bude stahovat, inac si myslim, ze by sa mi zosmykol.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ho mat nebudem, tymto sa hlasim do klubu :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
caute, ja som si ho predtym skusila dat a som zistila, ze je to dost otravne, tak som ho len mala so sebou. na nohu som si ho natiahla az o 2330. po polnoci nasa draha znama zorganizovala stahovanie podvazku zubami, bez toho, ze by mi predtym nieco povedala, takze keby som si ho predtym nenatiahla, tak by nastala pomerne dost zvlastna situacia :-D takze moja rada - majte ho kupeny a na tu chvilu si ho pred polnocou dajte, keby bol aj na vasej svadbe niekto prilis iniciativny ;-) lenka - co sa tyka zosmyknutia - nemyslim si, ze by sa zosmykol. ta gumicka je pomerne dost pevna, takze zosmyknutie nehrozi. teda aspon na tom mojom bola pevna ;-) alebo Ti je taky volny?
Odpovedať
a co odvazkvovy pas, budete mat? Hodi sa to k samodrzkam? Poradte.
Odpovedať
Profilova fotka
to by som sa trochu bala, ze mi ho drahy stiahne aj s tymi pacuchami :-D asi by si si ho nemala dat uplne hore. ja neviem...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som ten nestastny podvazok mala, ale odhadla som vacsie cislo a asi tri krat som ho stratila. Potom som ho dala mame do tasky a nasadila si ho na jednu veselu fotku. Bolo dost zabavne, ked som pred uradom mala pocit, ze nieco taham po zemi... :-) :-D A to bol ten nestastnik. Nastastie si to skoro nik nevsimol, nechala som ho na zemi a decentne zdvihla...
Odpovedať
:) no vidim, ze s tym bude kopec zabavy. Neviem ci mi je volny, este som ho ani nemala na nohe, vyskusam
Odpovedať
Profilova fotka
sranda bude urcite :-D kattum ja si myslim ze sa podvazkovy pas hodi aj na samodrzky...je to sexy a aspon nebudes mat strach ze Ti tie pancuchy spadnu ked budu drzat aj same... ;-)
Odpovedať
to som rada, i mne sa to zda sexi, ale netlaci to? Neskrabe? V zivote som podvazkovy pas nemala. A mozno si ho dam az na noc (mimochodom ta bude u nasich v obyvacke, fakt romanticke...)
Odpovedať
Hlasim sa do klubu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kattum, vyskusaj si ho. mna osobne to trchu skrabalo a nebolo mi to ani trochu prijemne, tak som si ho dala az na poslednu chvilu. a len tak mimochodom, aka noc? skor, ako o piatej podla mna spat nepojdete, takze neboj, lahnete a budete spat ;-) a slnko uz bude vysokoooo :-)
Odpovedať
kattum ako pise azalka vyskusaj. Vyzera to super. Ja sa v podvazkovom necitim zle, ale moze sa Ti stat, ze sa Ti nebude hodit pod saty. Navyse ak si k nemu das samodzky, vzdy ho vies dat dole.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Kocky, neviete poradit, kde sa da taky podväzok kúpiť? Ďakujem všetkým
Odpovedať
lejla77, podväzok kúpiš takmer v každom svadobnom salóne. ;-)
Odpovedať
aha, ty si myslela iný podväzok, tak ten kúpiš v predajni so spodným prádlom.
Odpovedať
Profilova fotka
Babulky vobec mi to nevadilo, kupila som to v obchode so spodnym pradlom, lebo som sa bala, ze pri mojom extremnom poteni mi budu padat samodrzky. Ak si ich budete davat pod saty, tak zaklad je najprv si obliect podvazkovy pas a potom na to nohavicky. To je rada jendej zlatej pani z predajne aby ste nemuseli davat dolu pancuchy, ked pojdete na WC. Samozrejme, ze vo svadobny den som si to v rychlosti obliekla naopak a potom som si ich na zachode prezliekala bola to zabava pri tych sukniach. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mne pri prvom kroku k drahému u nás doma spadol... vie, kto tu bude šéfovať... :-D mala som ho od začiatku a teraz pekne leží v skrinke... dokonca sa drahý zháčil, že ho chcem darovať sestre... 8-)
Odpovedať
baby a kde mozem kupit podvazok pre baculatejsiu nevestu???
Odpovedať
mam taky pocit, ze niektore hovorite o podvazkovom pase a niektore o svadobnom podvazku/venceku. lejla77, ktory si myslela Ty? Moj vencek mali v predajni s bizuteriou a sponkami Claire v Anglicku. kacenqa, v niektorej teme som citala, ze si ho dievcata siju aj same.
Odpovedať
Ja som myslela vencek :-) Asi si ho usijem, nechce sa mi behat po salonoch a v tom, odkial mam saty, ani neviem, ci nieco take maju - nepytala som sa :-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?