Biele silónky pod svadobné šaty

Profilova fotka
kočky, vedeli ste, že pod svadobné šaty v žiadnom prípade nepatria biele silonky? :-o to mi povedala kamoška, ktorej to povedala pani v salóne...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak mne si tymto napomohla v mojej dileme, uz som tiez riesila ci biele alebo telove hnede sklenky. Dakujem
Odpovedať
@lenkaaa000 no ja mam kupene aj biele aj telove... ale sopm myslela ze musim mat biele - aj ked sa ti to velmi nepaci... kazdy mi hovoril ze musim mat biele tak teraz neviem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petrusenocka @kamilka1111 no neviem kočky, lebo aj ja mám kupené biele...ale tá pani v salone jej povedala, že v žiadnom prípade NIE BIELE!!! takže pekne pôjdem do mesta a kúpim telové...a problém vyriešený.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak ani ja si nedám biele:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petrusenocka ja ťa nechcem strašiť, ja len,že aký je váš názor.... :-)
Odpovedať
@lenkaaa000 hmmm, tak to prvy krat pocujem, ze nie biele-a povedala ti dovod, preco nie? ved tolko neviest ma a malo biele silonky, ja tiez budem mat, lebo sa mi to paci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
biele silonky su fakt hrozneeee podla mna...ale nemali by ste sa riadit, podla toho, kto co povedal, ale co sa Vam paci...nic sa NEMUSI:)
Odpovedať
Profilova fotka
to zas tema "jedna pani povedala"... kto chce biele, da si biele, kto chce telove, da si telove... niekto si napriklad pancusky pod svadobne saty vobec nedava... ja som mala samodrzky vo farbe slonova kost a bolo to OK... ked mate dlhe saty, a nie dlzku "cakam velku vodu", tak vam pancusky aj tak nikto neuvidi ;-) (pokial sa nefotite so zdvihnutou suknou, vsakze...)
Odpovedať
ak su cisto biele saty tak je to jedno akej farby budu silonky. K slonovinovym odtienom uz ale biele silonky nemozu ist.
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa biele silonky vôbec nepáčia, keď tak na dievčatkách na 1.sv. prijímaní. ja som o bielych absolútne nerozmýšľala a ak by sa mi ich niekto pokúsil nanútiť tak ho kopnem niekam... je to vážne len o tom čo sa komu páčí, ostatných do toho nič... ;-) ta ne? :-)
Odpovedať
no super zas mam nad cim rozmyslat :-) a tie "samodrzky" urcite nespadnu? lebo mam obavy, to by bol trapas... 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte, ja silonky nebudem mat ziadne, teplo mi bude aj tak a mam topanocky s otvorenym spicom, takze som to vyriesila ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
suhlasim, lebo biele su podla mna nevkusne
Odpovedať
uz som to raz pisala a napisem to znova.. biele silonky na dospelej zene vyzeraju infantilne a nevkusne, hodia sa akurat tak pre male dievcatko ktore ide na 1.sv.prijimanie... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
a prečo ich potom každý má?
Odpovedať
Profilova fotka
apropo dievčatá kupovali ste si dvoje? alebo stačili jedny
Odpovedať
@aicha15 kazdy ich urcite nema..a mnohe si ich kupia len preto lebo "jedna pani povedala" ze MUSIA byt biele kedze je cela v bielom...
Odpovedať
Profilova fotka
nemám pozretých veľa albumov atď, ale väčšinu čo som videla mali všetky biele.. ale nejdem sa hádať, keď chce niekto telové tak si ich dá
Odpovedať
biele alebo telové, to jedno. ja by som si biele nikdy nedala, podľa mňa je to prežitok, ale absolútne mi nevadí, ak ich má iná nevesta :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem ci planujete tradicne prenesenie cez prah, alebo ci mas kratke svadobne saty, ale myslim, ze by nemalo byt vela momentov ked Ti bude silonky vidiet. Co sa tyka etikety mali by byt urcite telove, co mozno najprirodzenejsie. Ale ak sa Ti pacia biele why not :)
Odpovedať
ja nebudem mat ziadne..ani telove ani biele ani slonovinove ci kakavkovo-nebickove :D aj tak bude v auguste teplo a nie sa este v pancuchach potit a skriabat sa ...
Odpovedať
@bella2121 ale tie kakavkovo nebickove ak najdes tak daj vediet :-D :-D :-D
Odpovedať
inak ešte ma tie kakavkové silonky naviedli k jednej myšlienke - baby, telovými sa nemyslí ten univerzálny oranžovohnedý hnus, čo stále mnohé ženy nosia bez ohľadu na to, že zvyšok ich tela je tak o tri odtiene svetlejší :-D bavíme sa o telovej, ktorá absolútne pasuje k farbe pokožky (napr. ja som bledá ako stena, mala som púdrovotelové)
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte že sme mali svadbu v lete a to bolo + 40'C takze som tuto otázku ani len neriesila! Ale podľa mna záleží na tom ako sa každá z vás individuálne cíti a čo sa jej páči! Mne sa napríklad biele vôbec nepáčia a ani len nehodia, kedy sme mali svadbu v zime a musela by som mat puncosky tak by som zvolila telovu farbu 100%. :)
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa tiež určite telové..ja som mala biele ozaj na sebe naposledy ako dievčatko na prvom svätom prijímaní :) moja dilema je skôr tá, že či sa mi neskĺznu samodržky..ja neznášam silonky ako sa len dá, a keďže verím bude teplo, tak ja nevydržím v silonkách :)
Odpovedať
Profilova fotka
ste my baby velmi pomohli, bo som tiez rozmyslala, ze ci mam mat biele, ale mne sa biele vobec nepacia. takze mam jasne, ze to bude telova farba ;-)
Odpovedať
Ja som nabehla do obchodu a pytala som si najnizsie DEN, lebo bude teplo. Objavila som na svoje velke prekvapenie, ze Gatta ma 8DEN samodrzky vhodne na leto, dokonca aj v bielej a smotanovej farbe. Vzala som si telove a smotanove a este sa rozhodnem asi ad hoc v svadobny den, ze ktore si dam... ale ta smotanova vyzera na nohe celkom dobre, tusim ze aj prirodzenejsie nez ivory odtiene co su akoze "svadobne". Nemam biele saty, takze biele som ani neriesila.
Odpovedať
Ja som pred svadbou tiez myslela, ze budem mat biele, ale nohy v nich vyzerali hrozne mrtvolne a tak vyhrali napokon telove samodrzky. No po par hodinach som si ich aj tak dala dolu, kedze bolo celkom teplo.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?