Aky typ nohaviciek pod svadobné saty alebo body?

Prosim poraďte. Neviem sa rozhodnúť či podprsenku a nohavičky alebo body.
Odpovedať
Profilova fotka
@dzana6666 daj si take aby si sa v tom hlavne citila pohodlne a nemusela sa v jednom kuse napravat a vrtiet :-) Ja som mala obycajne bavlnene bombardaky aby mi nic nekazilo prijemny den. A az potom v noci ked som chccela by sexi som si vymenila ine hihi.
Odpovedať
Tak ja sa cítim dobre aj v tango aj brazílskych.. A vyhovuje mi aj body celkom. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dzana6666 tak potom nemas co riesit, daj si tie v ktorých ti je najlepsie.
Odpovedať
No ok. Len som chcela počuť názor a radu ktorá ste mali ake. Či daktora aj body.
Odpovedať
@dzana6666 zalezi od siat, ak mas jednoduche a priliehave, tak take, aby ti ich nebolo vidno. Ak zlozite, siroke, ci princeznovske, zvaz hlavne jednoduche chodenie na wc - z tohto dovodu som ocenila samodrzky pred klasickymi silonkami. V pripade, ze by ti vysli akurat tvoje dni, tak pribal aj nejake nahradne, pre kazdy pripad. Kazdopadne vecer budes uplne unavena a dopotena a vysokopravdepodobne pojdete najskor do sprchy a potom sa mas prilezitost i nahodit pre manzela a potom kazdy dalsi den i noc, takze stav hlavne na pohodlie. Ja som mala klasicke biele.
Odpovedať
Zvažujem brazílske.. :)
Odpovedať
@dzana6666 ako ti uz baby napisali nepredstavuj si svoju svadbu ako nejake eroticke predstavenie, pojdes ako pila: svadobcania, sobas, sala, privitanie, pripitok, prihovory, kolecko, obehnut rodinu kolecko, daco zjest....... no a bude po svadbe, budes rada ze si drepnes, ze sa vyzlecies a das dole prepotene spodare... tak neries co pod svadobne saty ale co na svadobnu "noc" 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?