Aké silónky pod svadobné šaty?

Kočky aké silonky pod svadobné šaty? Biele sa mi nepáčia, príde mi to staromodne a gíčové, volila by som bežnú telovú farbu. Aké máte vy? Ja mám ale lodičky s otvorenou špičkou a neviem čo s tým :( bude tú silonku vidieť? mám ísť bez siloniek? alebo ??Poradte
Odpovedať
ziadne silonky...naco? svadbu mas v lete, opalis nohy a bude...a ak sa bojis otlakov, tak si kup nejake telove...je nieco ako letne silonky.... take tenke, jemne, co ich ani nevidno....
Odpovedať
Profilova fotka
@vojtekovad Kupis aj silonky ktore maju taky patent medzi prstekmi a tie sa pouzivaju do topanok s otvorenou spickou. Ja by som dnes urcite volila klasicke cele silonky, kedze nemam medzeru medzi stehnami, tak sa mi zaparila koza pod samodrzkami a vydralo sa mi to pri chodeni az do krvy, pri beznych silonkach sa mi to este nikdy nestalo. Ale zalezi od teba, ak je ti neprijemne nosit silonky, tak si nedaj ziadne.
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mať svadbu tiež v auguste, a mam problem z odratim nôh v topankach bez siloniek, budem mať preto Bepon sun light su v predu bez spevnenia,su tenunke. nosila som ich aj na skušky na vysokej škole keď bolo v júni teplo a ja som musela mať kostým a silonky :-)
Odpovedať
@dasenkaaaa @michala.s @amonet no silonky musím asi mať, lebo budeme v kostole, tam je kosa a ja v kuse chytám močové cesty, ja ani sandale v lete nemôžem ak nie je 30 stupnov a nepohybujem sa iba vonku na slnku. :/ Na tie silonky s volnými prstami som pozerala, len sa bojím že aj tak prechladnem :/ jooj mala som si zvážiť topánky ešte pred kúpou, ale tááááák velmi sa mi páčili :D nejako poriešim. Ale ide o farbu. Však nie bielu. Môžu byť aj telovej farby nie?
Odpovedať
@vojtekovad musia byt telovej farby...biele sa nenosia....iba ak 6- rocne druzicky...
Odpovedať
Profilova fotka
damy nemame 12 a 1 sv. prijimanie :-D :-D takže telove, a skus kuk tie Bepon, ja som s nimi nadmieru spokojna
Odpovedať
planujem telove a samodrzky, ak budem mat kruh este riesit vyzliekanie obliekanie siloniek tak sa rovno zjasim :)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim, ze vobec nie je nic zle na bielych samodrzkach...a nepovedala by som, ze to musi byt hned trapne kvoli tomu, ze na 1.sv. prijimanie sa nosia biele silonky :) biele lepsie ladia k podväzkom a ku korzetu :)
Odpovedať
jáááj tak som šťastná že nemusím biele, ani mne sa biele nepáčia, až ma mrazilo ked mi vačšina vravela že biele :D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiež zakladala takúto tému a najviac báb písalo, že si dá telové samodržky...:)
Odpovedať
aj ja som myslela ze biele musia byt,ale odlahlo mi ze nie som sama-mne sa viac pacia telove. Inak tusim v tom bepone maju take tie silonky jak sa tu spominalo ze cele a presne tam kde mas vyrez na topanke otvorenej,tam su ti vidiet len prsty.neivem si to predstavit,ale vraj to tak funguje :) pozri ich net. ja si dam telove ale cele... lebo v poslednej dobe som pribrala a nie su mi tie samodrzkyi pohodlne aj ked vyzeraju sexi :)
Odpovedať
@vojtekovad my sme mali svadbu v july a bola som bez :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@amonet a skusala si uz taky gel proti odratiu?
Odpovedať
Profilova fotka
@yukiki skušala a nič, ja mam vadne nohy :-D remienok mi z paty pada, otlacia ma aj tenisky čo bežne nosim, proste vadne :-D
Odpovedať
My máme v máji svadbu, a budem mať samodržky v telovej farbe ale vrch( ta čipka na nich) je vo farbe ivory, kúpila som si ich v MarksandSpencer, ale budem mať zatvorené lodičky.. ;-) asi by to vyzeralo čudne že otvorené špičky na lodičkách a kuk silonky x-) radšej si potom nedaj žiadne 8-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?