Aké pančušky pod biele šaty?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky. Ake pančušky si davate pod biele šaty? Dakujem za napady!
Odpovedať
1
2
Ja nedavam ziadne :)) Pod tymi satami musi byt teplo aj v decembri :))
Odpovedať
Profilova fotka
nooo to je dobra otazka...to zaujima aj mna lebo biele sa mi nepacia ale ani hnede pod biele saty ...to uz radsej bez.. :-(
Odpovedať
Ja som mala svadbu v oktobri. a tiež som sa rozhodovala medzi bielimi a telovými a jednoznačne zvíťazili biele, vypadalo to velmi pekne, krajšie ako s telovími. A svadba je vlastne jediná príležitosť dať si biele samodržky.
Odpovedať
ja som tiez riesila tuto otazku. napokon som si kupila biele samodrzky, vyzerali dobre v topankach. ale potom asi 2 dni pred svadbou som si kupila este telove a ti napokon v svadobny den vyhrali. noha v nich vyzerala prirodzenejsie a aj na fotke to dobre vyzera. takze ti urcite odporucam telove
Odpovedať
Ja tiez pojdem v telovych, doma mi zamietli ist bez, co bol povodny plan a taktiez mi nasa modna policia zamietla biele, ze to sa uz "nenosi" niekolko rokov. Telove vyzeraju prirodzenejsie, treba si vybrat tie bez svov a spevnenia na spicke. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja pôvodne chcela biele ale kedze si chvalite aj telove tak este porozmyslam :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám biele mriežkované samodržky - sú krásne a hlavne pôsobí to svadobne. :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola bez :-D a bolo to na nezaplatenie, aj tak to pod šatami nikto nevidí :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala telové samodržky. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa môjho názoru biele... Ak máte bielu cipkovanu bielizeň, ako si k tomu mozete dat hnedé ( aj ked telove) pancusky či samodrzky??? Však to vôbec dokopy nejde..
Odpovedať
telove pretoze, biele vyzeraju komicky
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznačne telové - na biele musí mať človek nohy, aby to pekne ukázalo a hlavne treba nájst dobrý odtien bielej, bo nie je nič skaredšie ako nevesta v sivých popolavých silónkach ... :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
a v bielych hlavne noha vyzera velmi mrtvolne
Odpovedať
telove, inac v podstate to je jedno lebo pokial nechces robit striptiz šooou s podvazkami tak ich ani nik nevidi
Odpovedať
mrtvolne.......... robit striptiz........... :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
no ako dobre, som rada, že viaceré zastávate telové, takže mám dilemu vyerišenú :-) alebo nakoniec pojdem bez a hotovo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zvolila som telove - nie hnede :) 15 DEN samodrzky s bielou cipkou a vyzeralo to velmi dobre - k bielej bielizni a na fotkach nemam biele nohy (prislo mi to vzdy ako velky kontrast - snede telo, chodila som trosku do solarka a biele nohy?)
Odpovedať
telové určite alebo žiadne. biele mi prídu ako ked som mala 8 rokov a odvtedy ich vlastne neznášam :-D a koniec koncov aj tak vám spod šiat trčia len topánočky pokiaľ nemáte krátke šaty.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som za ziadne :)
Odpovedať
no baby - ak ste stihle a mate medzi nozkami taku tu fugu na dva prsty, tak mate vyhrate a mozte ist bez... :-) baby co mame silnejsie stehna -ani to neskusajte - dobre vieme ze stehna sa o seba tru - a ono je to potom aj skarede aj to boli... a samodrzky nie su velka vyhra - to trenie je este horsie - ak to date nizko - trie sa koza o kozu - ak to date vyssie, nikdy netrafite rovnaku vysku na kazdej nohe a trenie tych hrubsich svikov na konci boli este viac :-) klasicke silonky su fajn, da sa to vydrzat aj v lete, a da sa s nimi aj vycikat, aj v korzetovych satach - a dokonca aj bez asistencie, tak sa neplaste farba? vec vkusu - ja som zohnala lacne obycajne biele v galanterke za par centov - a bolo to ok :-) ale okrem svadby by som to na seba nikdy nedala baby so silnejsimi stehnami - podvazok si nedavajte na nohu (zase to trenie) ale si ho prizicherkujte zvnutra o suknu a mate vybavene :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som nemala biele a ani telove. Kupila som si samodrzky v Bepone, kde Vam aj poradia farbu, ked im poviete akej farby mate saty. Ja som mala smotanovej farby, neboli biele ale ani kremove. A tie pancusky mali odtien s nazvom mam pocit ze: beige.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@vincp a kde si ich zohnala?dakujem za pomoc
Odpovedať
baby, čo ste bledule, takže všetky klasické silonky sú vám tmavé - v calzedonii som objavila telovky v krásnej svetlej púdrovej farbe, odtieň je tuším sabia.
Odpovedať
Profilova fotka
@lulu2209 V HaM mi ich kupila kolegyna v Ziline. Boli skvele, najlepsie samodrzky, ake som mala celkovo :D
Odpovedať
Profilova fotka
@nika0701 ja som mala telovej farby a boli super :)
Odpovedať
Profilova fotka
Kedze mame svadbu v lete, tak ziadne :-) Maximalne by som volila samodrzky...Ale zatial som rozhodnuta, ze ziadne 8-)
Odpovedať
presne take, ake sa ti pacia, trebars aj ruzove ;-) na dnesnej svadbe sa fantazii nekladu 8-)
Odpovedať
kde zozeniem telove samodzriace pancusky s bielou cipkou? Ked to hladam v predajnach tak na mna pozeraju................a vzdy je odpoved nie
Odpovedať
Trosku otazka mimo....tie, ktoré nebudete mat pancuchy, tak sa nebojite, ze vam topanky odru nohy? Mne otlaky urobia aj botasky.. teda neviem si predstavit byt bez pancuch z tohto dovodu
Odpovedať
Profilova fotka
ak mas topanky s otvorenou spickou, tak jednoznacne bez. ak mas topanky so zatvorenou spickou, je to na tebe. a ak si silonky das, tak take tie uplne neviditelne priehladne, jemne ako pavucinka.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?