Aké pančuchy?

;-) Ahojte nevestičky! Dnes ma moja mamča trochu zmiatla otázkou,či už mám kúpené pančušky :-D ja jej nato,že nie veď niekde kúpim a ona vraj že by mali byť biele -normálne som zostala v pomykove či ozaj ;-) Mám takú otázku: aké pančuchy by mala mať podla vás nevesta??? Mamča tvrdí,že biele buť samodržky alebo klasické,ja si myslím,že môžu byť aj telové,hm? Možno smiešna otázka ;-)
Odpovedať
hm....ja by som sla urcite do telovych....biele sa mi nepacia...a ked sme uz pri tejto teme, mozem ist aj bez pancuch, ked bude svadba v lete a ja budem mat dlhe saty?
Odpovedať
@erikad82 ake len xces, telove, biele, farebne ci samozdrzky.. cokolvek sa tebe paci ;-) ja som mala smotanove samodrzky..
Odpovedať
@zuzka38 tiež si myslím,že je to úplne jedno aké budú a či vôbec budú :-D Ja mám svadbu v novembri,tak asi nejaké dám len ešte neviem aké ;-)
Odpovedať
@erikad82 @zuzka38 Ja som mala pod šatami biele samodržky, ale asi to je úplne jedno, lebo aj tak mi ich nebolo vidno 8-) . Kúpila som si dokonca 2 páry, ale jedny úplne stačili...druhý pár mám v bazáriku :)
Odpovedať
ja som mala klasické telové pančušky, pod tými šatami to fakt nie je vidieť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@erikad82 ja som nemala žiadne, lebo bolo teplo :-D ale keby si dám nejaké, tak určite telové! ale záleží aj od toho aké máš topánky, ak celé, tak je to v podstate jedno, lebo ti ich nikto neuvidí, ale aj sandáliky tak by som určite volila telové, sú elegantnejšie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam kupene biele samodrzky, kludne ti ich predam :D :D nepotrebovala som ich, bola som "na holo" lebo sa tak citim najlepsie a nikto mi do toho nemal co hovorit osobne by som si nedala silonky ziadne, lebo obcas ti tie nozky bude vidno (fotenie, prensenie cez prah, davanie podvazku dole a pod) a tie pancusky su take neefektne a potom leskle na fotkach. Biele v ziadnom pripade, nevyzera to dobre cela biela a este aj biele nohy a uz vobec nie na fotkach, co som videla a aj apani zo salonu aj moj manzel povedali, ze telova je na nevestinych nohach najviac sexi :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
musim suhlasit ze je to asi jedno..ale tak ja som mala biele samodzky nakolko ked uz som bola cela v bielom tak cela v bielom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som nemala klasicku podprsenku, ale krasny cipkovany korzet a k tomu podvazkove pasy a biele samodrzky (pre istotu a vyzeralo to uzasne...jednoducho si neviem predstavit, ze ak mam bielu spodnu bielizen, krasnu cipkovanu, ze si k nej dam telove pancusky, akosi mi to neladi...viem, ze nik to nevidi - ale pre ten pocit, ze ma byt vsetko dokonale a zladene, to podla mna stoji :-) a ked sme sa boli prezliekat, manzel si na mne skoro oci nechal :-D
Odpovedať
Tato otazka sa tu vo fore objavuje v pravidelnych intervaloch :-) ja som tiez bola nabriefovana, ze ved svadba, treba biele. Tak som si kupila drahe biele samodrzky. No a na poslednu chvilu som zapochybovala a kupila telove samodrzky za par eur a tie napokon aj vyhrali. Vyzera v nich noha prirodzenejsie a lepsie su aj na fotkoch. V bielych nohy vyzerali tak mrtvolne...
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat oboje po ruke a uvidim ako sa nakoniec rozhodnem ale asi som viac za telové, len mam problem take samodrzky najst. vela bab si take kupilo v mark and spencer ale ja som obišla tri obchody M & S a nemali ich uz :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala biele samodržky z Beponu a vôbec nesúhlasím, že by to vyzeralo zle, či už na nôžke alebo na fotkách.....všetko záleží len od tvojho vkusu a v čom sa budeš cítiš ty dobre a ako hovorí blondiee83 tak ku krásnej bielej spodnej bielizni sú tie biele samodržky to pravé podľa mňa :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Nepocula som este, ze by mala mat nevesta biele pancusky. Ja som mala sietkovane samodrzky v smotanovej farbe - napisane na nich bolo ecru, v rovnakej farbe som mala aj bielizen a svadobne saty som mala champagne (myslim, neboli uplne biele, ale vyzerali ako biele). Kedze som mala klasicke dlhe saty, tie pancusky mi nebolo vobec vidno, a ked bolo vidno trochu nohy, tak len uplne clenok, a tam to sietkovanie vobec nekricalo, kedze na clenkoch nie su takmer vobec nasponovane :-) Tie pancusky som vsak kupila na dovolenke par mesiacov pred svadbou v Barcelone, netusim, ci tu take dostat. Myslim si inak, ze biele pancusky sa k vsetkemu ostatnemu bielemu hodia, v telovej farbe to skutocne akosi nezapada do seba. Mozno je to len predsudok, ze biele pancusky su zle. Asi je najlepsie si to vyskusat k satam, topankam, a pozriet sa na celok z odstupu, nech vas pofoti kamaratka z odstupu par metrov. Urcite to bude posobit inak, ako pohlad na vlastne biele nohy, co si viem predstavit, ze moze byt zvlastne ;-)
Odpovedať
baby teraz ste mi zamotali hlavu, ja automatika, že biele.. asi si to aj ja poskúšam a rozhodnem sa podľa efektu :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?