Zvyknú sa k šatám dávať farebné doplnky?

Profilova fotka
Ahojte, je mozne/vhodne dopasovat ku svadobnym satam aj doplnky indej farby nez bielej? Mam na mysli hlavne sperky. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
je to na tebe...kočky si dávajú bižu väčšinou (či štras) resp. zlato (žlté či biele) alebo aj striebro....ale možno aj také farebné osvieženie v podobe farebných topánok či bižu by nebolo zlé :-) hlavne nech sa to páči tebe a cítiš sa v tom dobre ty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne, mam skusenost ze nevesty si zelaju rozne farby doplnkov, napr. tmavo zlta :)
Odpovedať
Záleží len na Vás.Treba vybrať čo sa Vám páči a hodí k šatám.Ak chcete farebné šperky pozrite si v našej galérii šperky zdobené šperkárskym emailom.Môžete si vybrať z cca 200 farieb ,šperky sa dajú vyrobiť zo striebra,medi,bronzu alebo zlata.Taktiež sa dajú použiť farebné kamene(zirkóny,polodrahokamy) ak sa bojíte,že je to drahé Vaše obavy sú zbytočné:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Je to váš svadobný deň, a v dnešnej dobe sú farby veľmi moderné aj na svadobných šatách. Rovnako si nevesta môže vybrať aj farebné šperky. Rozhodne by sme odporúčali jemnejšie farby, pastelové, či svetlejšie odtiene. Nebudú tak na vás "svietiť" a odpútavať pozornosť. Môžu byť zladené so svadobnou kyticou :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?