Stačia neveste ako doplnky len náušnice?

Ahojte nevestičky, prosím Vás, stačí, keď má nevesta na sebe ako ozdobu len náušnice? Alebo je nutnosť mať k tomu aj náhrdelník, alebo nejaký náramok? :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Pokojne len nausky. Ak mas saty nejak pekne zdobene. Stacia ozaj nausky. V jedoduchosti je krasa :-)
Odpovedať
@catrina_so mám len jednoduché šaty, korzet a veľká sukňa a v strede strieborný opasok...dlhý závoj... nenosím veľmi bižutku preto mi je to neprirodzené a náušnice by som taktiež chcela len nejaké zapichovačky a nie visiace. myslíš že je to OK?
Odpovedať
Ahoj, tiež mám jednoduché šaty, korzet a veľká sukňa a budem mať len náušnice. Žiaden náramok ani náhrdelník. Rozmýšľam ešte nad opaskom ale viac nič :)
Odpovedať
@xmircax a náušky by si vedela pridať obrázok aké máš? visiace alebo len obyčajné zapichovačky? a kde si kupovala? ja rozmýšľam len nad aliexpressom, že by som niečo na jednu príležitosť odtiaľ objednala :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám tiež len hladký korzet, veľkú sukňu a kamienkový opasok štrasový, ale chystám sa dať si iba veľké štrasové náušky... riadim sa tým, že menej je viac - navyše, ak máš aj závoj, tak si myslím, že to bude stačiť :)
Odpovedať
@zuzu108 ďakujem za reakciu, osobne mi je tiež blízke menej je niekedy viac...viem, že tá nevesta by mala byť vyčačkaná aspoň v jeden deň v živote, ale zasa keď mi je to cudzie tak na čo...a zasa nechcem byť ako z výkladu na šperky ...:D len neviem aký štýl náušníc zvoliť nakoľko si myslím, že dlhé sa mi moc nehodia.
Odpovedať
@domcicipatcici mám visiace, môžem ti pridať foto večer, keď prídem domov. Kupovala som ich v Pinky club u nás v Poprade v nákupnom centre. Nie som veľký fanúšik bižutérie, takže ich okrem svadby veľmi nevynosím, preto neboli ani drahé :)
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici tak potom rozhoduj podľa účesu - to ti aj kaderníčka bude vedieť povedať - mne sa napríklad nepáčia výrazné náušky k rozpusteným vlasom - v tom aj tak zaniknú a ešte sa aj zachytávajú pri tancovaní... ja viem, že budem mať určite vlasy do drdolu a tým, že nič na krku, tak si to veľké náušnice žiada... náhodou viem, že v tom dobre vyzerám, aj sa v tom dobre cítim, lebo to mám odskúšané na milión plesoch :) ale ak ešte nemáš ani účes vybratý, tak to dolaďuj isto podľa toho :)
Odpovedať
@xmircax budem rada, ak mi hodíš foto - kľudne aj do správy, nemusíš do fóra :) budem vďačná...ja tiež nenosím veľmi bižu...mojím stálym dôverníkom sú len strieborné veľké hodinky a drobné náušnice :) aj to si občas zabudnem ráno dať :)))) preto tiež nechcem extra drahé a výrazné naušky, nakoľko to neznosím na inú príležitosť.
Odpovedať
@zuzu108 Ďakujem :)
Odpovedať
http://www.aliexpress.com/item/New-Br... napr. tieto sú celkom pekné čo poviete? http://www.aliexpress.com/item/Fashio...
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici vsetko je len na tebe, ako sa to tebe paci :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@domcicipatcici stačia náušnice, v jednoduchosti je krása :) ja budem mať náušnice a hrebienok vo vlasoch
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici uplne to staci, ako baby napisali v jednoduchosti je krasa a toho sa treba drzat :-)
Odpovedať
ja som tiež mala len náušnice a maliný hrebienok vo vlasoch nič iné okrem zásnubného prsteňa a obrúčky :)
Odpovedať
@fiancee19 ale saty si mala dominantne, nie?
Odpovedať
@betusaaa tak vždy sú šaty dominantné si myslím :) a tiež si myslím ako baby, že s tými šperkami to veru preháňať netreba a v jednoduchosti je krása.
Odpovedať
Profilova fotka
ono to ani netreba nejako s tymi doplnkami zbytocne prehanat. Treba sa riadit tym ze niekedy je menej viac ;)
Odpovedať
@betusaaa v podstate áno ale ani oni sami o sebe neboli nejaké prezdobene len hladká satenova sukňa a cipkovany vrch s rukávmi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
ja som mala výrazné náušnice a hrebeň vo vlasoch, bolo to akurát :)
Odpovedať
Profilova fotka
zalezi od siat ak su vyrazne prezdobene tak vtedy menej je vzdy viac :-) ja som mala len nausnice a naramok, saty som mala s rukavmi a nahrdelnik sa k nim nehodil lebo nemali hlboky vystrih
Odpovedať
@domcicipatcici podľa šiat aké budeš mať, niekedy stačia len nášníce
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala len nausnice svarovski srdcia. Foto mam v bazari saty boli tylove s cipkou cez rameno... aj zavoj s cipkou. Cize naco prehanat. V jednoduchosti je krasa.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiež mala iba náušnice, šaty boli zdobené krajkou, takže to stačilo :-)
Odpovedať
prosím také veci sa ani už viac nepýtaj :) to čo si dáš je iba tvoje rozhodnutie a nikto nikde nenapísal ani na to zakon nie je čo musíš :D ja mám iba náušnice a prsteň- toť vsio. Neries také blbosti lebo ti z príprav bude šibať a to myslím fakt :) rovnako ako si niekto na seba dá od korunky po brošňu na kytičku ty si nemusíš dať ani tie náušnice ak nechces ;)
Odpovedať
@petrana01 so šatami to nema nič spoločné :D to je skôr otázka toho či sa to hodí ale ona sa pýtala či je to nutnosť-teda dobrovoľné
Odpovedať
@kicilanka so šatami to má veľa spoločné
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala šaty s čipkou, nie "odhalené" korzetové, takže nebolo o čom. Mala som iba náušnice a hrebienok vo vlasoch. :)
Odpovedať
@petrana01 to ani tak nezávisí od šiat, ako skôr od účesu.. niekto môže mať šaty, úplne jednoduché, kde by sa hodili aj výrazné náušnice, ale pokiaľ sa to vyváži väčším a zdobeným účesom, náušnice už budú ako päsť na oko... takže nie podľa šiat, ale podľa účesu primárne... a podľa toho, ktorá sme na čo zvyknuté, ja by som si napr. dlhé visiace náušnice nikdy nedala, najlepšie je poradiť sa s kaderníčkou, ktorá bude česať, alebo s maminou, či náušnice áno alebo nie a ak áno, či jednoduché zapichovacie, alebo visiace
Odpovedať
Baby, kocka, ktora otvorila tuto temu, uz je vydata, ale snad pomoze aj inym buducim nevestam :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?