Jablonecka bizuteria - odkial objednat? skusenosti?

Profilova fotka
Ahojte nevesty...hladam nausnice k svadobnym, korzetovym satam. Nasla som na stranke www.svadbamoja.sk set z jabloneckej bizuterie, ktory ma zaujal. Nemam vsak s touto bizuteriou, ani webovou strankou skusenosti. Viete mi prosim poradit, ci ste si niekedy nieco odtial kupovali (najlepsie, ak prave to, co je na obrazku, ked si kliknete na link :)), alebo ste riesili svadobne doplnky niekde inde. A dalsi otazka: Mate skusenosti s jabloneckou bizuteriou? alebo mam uprednostnit nieco ine..dakujem. http://www.svadbamoja.sk/shop?page=sh...
Odpovedať
@mia213 ahoj,záleží od financií,od bižutérie čakaj bižutériu, ak chceš kvalitu a máš na ňu,tak kľudne aj swarovski,ale moja skúsenosť,tá bižutéria je aj tak kupovaná niekde cez ebay,alie,..a pod. Ja som mala vysnívané náušnice,ktoré tu na MS stáli 27 eur a našla som ich na ebay za 9..došli za 2 týždne a sú nadherné,nemožem sa vynadívať:)takže tak,snad som pomohla:)
Odpovedať
Profilova fotka
@mia213 ahoj, presne tieto nausnicky som si kupovala z tejto stranky, su nadherne, dodane boli rychlo, mali velky uspech na svadbe, len su dost tazke a maju zapinanie na klipsnu, cize ma boleli z nich usi po dlhsom case, ale pocas svadby som to ani nevnimala, skor az potom ked som ich davala dole.
Odpovedať
Profilova fotka
@mia213 tieto nausnice urcite nie su z ebay ani ali, jablonecka bizuteria je svetovo znama bizuteria vyrobena v Jablonci v Cechach! Konkretne tieto nausnice mame napr.na predaj aj my za 16.90 €, mame ich aj na puzetach, aj na klipsniach, taktiez k nim mame nahrdelnik, aj naramok.
Odpovedať
Profilova fotka
baykalac, dakujem velmi pekne za info, nakoniec som zistila, ze tieto nausnice mala moja dobra kamaratka na svojej svadbe, tiez z Vasho salonu (mala od Vas aj saty), takze budem sa musiet popozerat po nejakych inych. Taktiez by som vsak chcela nieco z jabloneckej bizuterie. Vitam moznost kupit si nausnice zo svadobneho salonu, len ja zijem v Presove, tak mi je blizsie to riesit tu. Uz som videla, ze aj svadobnom centre angelo maju toho vela na vyber. Dakujem este raz..aj ostatnym babam za komentare :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mia213 Urcite sa oplati pozriet do salonov, uz len preto, ze to vidite nazivo, aj vyskusat to viete. Navyse, salony si nemozu dovolit predavat nejake smejdy a vacsina predava pravu jablonecku bizuteriu vyrobenu v Cechach (iste su aj vynimky, ale ked sa bavime o znackovych salonoch...). Tak vela stastia vo vybere :-) U nas je to najpredavanejsia sada a kupuju si ju aj na neskorsie vyuzitie k spolocenskym satam :-)
Odpovedať
Ja som si Jabloneckú bižutériu objednala cez http://bizuteria-eshop.sk/ bola som veľmi spokojná. V nedeľu som si to objednala a v stredu mi tovar prišiel. Do 14 dní sa dá tovar bez akéhokoľvek dôvodu vrátiť. Objednávala som si náušnice a náramok a sú krásne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, to je vyhoda e-shopov, ze mozete vratit. Kazdopadne, o postovne pridete.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?