Hodi sa tento sperk s mojim satam?

Profilova fotka
Mam princeznovsky strih siat, dole je tyl a tiez zavoj je tylovy. Na korzete z predu mam troska vyrazne ozdoby ale jemne riedko. Hodi sa tento sperk k mojim satam? Prosim poradte, podla mne je to krasne a sa to hodi ale mama ma zneistila. Dakujem vopred. Moj email keby nieco> makoska.makoska@gmail.com
Odpovedať
Ja by som už na krk nedávala nič, dala by som si len výraznejšie náušnice a to myslím stačí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ooooou ...nie... Urcite nie, na krk si uz nic nevesaj, bude to strasne preplacane. Tie nausnice su krasne, tie aj s naramkom si pokojne daj :)
Odpovedať
poslúchni maminu.. aj baby vyššie. Ten náhrdelník sa asi nehodí k ničomu :-( len násušničky a maximálne náramok - ale ten sa ti bude zachytávať o šaty.. Menej je v tomto prípade ozaj viac :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlas s babami. Stacia nausnice a naramok. Na krk uz nic. Mas zdobeny korzet, takze by toho bolo uz vela, hlavne ked je taky masivny.
Odpovedať
Asi pojdem proti vsetkym, ale mne by sa tam nieco okolo krku pytalo. Nic velke a vyrazne. Neviem si predstavit, aky velky je ten nahrdelnik v pomere k satam, ale podla mna, ak nie je velmi velky a napadny, hodil by sa ti. Takto je tam velmi velka "diera" medzi vyraznymi satami a zavojom a nieco na krk by to tak dako prirodzene preklenulo. Ine by bolo, ak by si mala uces z dlhych vlasov, ktore by ti sli cez plecia, tie by asi splnili tu istu fuknciu. Ale kedze mas na foto uces scesany dozadu, asi taky planujes aj na svadbe. Takze ja by som sa prihovarala za daky nenapadny nahrdelnik. Aj ked teda vlastnej mame sa zvacsa odporovat neoplati. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Taktiez mozeme len suhlasit s @korinna a nesuhlasit s @marienkakf, tento set je najpredavanejsi v nasich salonoch a hodi sa takmer ku kazdym satam, aj spolocenskym. Mozeme len odporucat :-) Naramok bol dokonca v Cechach vyrobeny na nase zelanie 8-) Pripajame aj dve fotky nasich neviest.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Mne sa tam tiež už nehodí žiaden náhrdelník :-| Máš dosť ozdobený korzet, tak načo mu ešte pridávať? Radšej pozeraj pekné náušnice :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala presne ten isty naramok. Je nadherny, ale je pravda, ze sa mi stale zachytaval o tylovu suknu
Odpovedať
Dobrý den baby potrebujem pomočt termín svadby sa nam blíži úz len dva týždne no ja som zúfalá neviem co si dat k týmto šatám tieto saty su zo salónu kde som ich kupovala len na nich nie je nasite čipkovaných široké ramienka vlasy budem mat zopnute poraďte nieco
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Dobry den, chcela by som sa vas opytat co sa mi viac hodi ku satam? Nieco jednoduché alebo vyrazne+naramok..dakujem za kazdu radu
Odpovedať
Profilova fotka
nieco jednoduchsie by som zvolila
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som si dala z toho len naranok a nausnicky :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Mne by k tomu celkom šiel nejaký pekný jemný jednoduchý náhrdelník s kamienkom napr. a podobné náušnice. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@misurienka ja by som zvolila ten set č.2 ten sa tam hodí ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ten druhy je pekny a jednoduchsi len sa tam aj mne hodi
Odpovedať
poradte mi k tymto satam niejaky nahrdelnik aky sa hodi dakujeeeeeeeeeem
Odpovedať
@janulik3111 Do V-čka by sme odporúčali niečo jemne ligotavé a pri podobnom účese použiť radšej výraznejšie náušnice a náramok :-) Milujeme perly akékoľvek pravé, sklenené, keramické - vyhotoviť možno aj s úpravou na želanie...Krásne svadobné prípravy prajeme...Popelka team
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?