Aký šperk k týmto šatám?

Profilova fotka
Prosím o radu, aké šperky sa hodia k týmto šatám? Neviem, mám si dať aj nahrdelník, alebo len dlhé naušnice? prosím poradte... ďakujem
Odpovedať
Budes mat aj bolerko al rukavicky? A ake doplnky do vlasov? Podla mna sa ti hodi uplne cokvek,co ti padne do oka. A dala by som aj nahrdelnik.
Odpovedať
buď si daj výrazné dlhé náušnice, alebo len nejaké drobné + náhrdelník, ak si dáš veľké náušnice a k tomu aj niečo na krk bude toho veľa, šaty same o sebe sú krásne, takže s doplnkami treba opatrne, navyše záleží aj podľa účesu, či ho chceš nechať vyniknúť :)
Odpovedať
Podla mna masivne nausnice, nieco pekne, elegantne, vysiace, dlhe...na krk vobec netreba, ak ano, len velmi jemnulinke, prip. v kombinacii s nauskami. ;-) K tomu len vyslovene dlhy zavoj, alebo ziadny radsej nieco do vlaskov a pekna kyticka napr. z ruzi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
záleží od účesu...ak budeš mať vlasy vypnuté, určite by som volila výrazné náušnice...ak rozpustené, tak asi radšej náhrdelník, oboje určite nie....ale tak celkovo som skôr zástancom krásnych, veľkých, výrazných náušníc :) a potom len jemný náramok a hotovo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeej, dakujem za radu, asi zvolim nausnice, dufam ze mi nejake padnu do oka
Odpovedať
Ako písali v predchádzajúcich príspevkoch-záleží na účese a aký máte typ tváre.Môžete zvoliť menšie náušnice s perlou vo farbe šiat a potom by sa hodil náhrdelník s jednou perlou alebo len dlhšie visiace náušnice.Pekné sú aj opály alebo zirkóny pre svoj lesk a tým,že sa hodia k bielym šatám.Alebo u nás málo známy šperkársky email ktorý sa dá farebne zladiť so šatami,kyticou a celkovou farebnosťou výzdoby.
Odpovedať
@lulla123 ja som mala k podobnym satam biele vysiace nausnice so swarowskeho krystalikmi a na krku iba jednuduchu sw. krystalovu "gulicku" ;-)
Odpovedať
@lulla123 ja myslim ze perlami nikdy nic nepokazis jednoduchy nahrdelnik da vyniknut satam a nausnice by som dala visiace o nieco napadnejsie, mozno zlozene z viacerych periel ,ale len ak budes mat vypnute vlasy :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
jednoznacen vyraznejsi sperk, nahrdelnik a ku tomu riadne nausnice uvids bude to bomba
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Tieto šaty si jednoznačne pýtajú náhrdelník. Pripravili sme pre vás dve inšpirácie, ktoré by sa mohli páčiť:) Ak je kytica farebná, je možné zladiť s ňou šperky. Jemné fialové náušnice a rovnaký náhrdelník. Prípadne výraznejšie náušnice, ak je to váš štýl:) Druhá kombinácia je klasická biela, kamienková, krásne žiarivá. (Môžete zvoliť výraznejší make-up, prípadne kvet vo vlasoch ladiaci s kyticou)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?