Akú bižutériu k šatám?

Profilova fotka
ahojte baby, chcem sa spýtať, aká bižutéria sa hodí k týmto šatám? ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám podobný štýl...a dávam si k ním len dlhe nausnice a mám zavoj trosku pod plecia... ale v tomto pripade by sa mozno hodil aj velmi jednoduchy nahrdelnik, kedze mas srdieckovy vystrih a jemne nausnicky... moja nazor...ale zalezi to aj od teba aj tvojho vkusu...ja si neviem predstavit, ze by som mala nejaky masívny strasovy nahdelnik,asi by mi to aj vadilo, ked nie som zvyknuta nieco take nosiť :-) moj nazor :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janislava15 výrazné náušnice z perličiek ako máš na vrchu šiat a náramok :-) náhrdelník si nedávaj, keďže vrch máš veľmi zdobený, aby to nebolo preplácané ;-) niekedy je menej viac ;-) a osobne si myslím že obyčajné strieborné jemné retiazky sa nehodia k svadobným šatám, ale na bežné nosenie :-) a štras rozhodne nie, určite to zlaď s ozdobami, čo máš na šatách :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tiez volila vyrazne nausnice a mozno nejaky naramok....tym urcite nic nepokazis :)
Odpovedať
tak ja asi budem mat troska opacny nazor :) podla mna su tie saty tak jedinecne a velkolepe a dominantne, ze potlacat ich velkymi sperkami by ich bola naozaj skoda. male perlickydo usi, alebo jemny naramok na ruku podla mma nic nepokazi, samozrejme je to ale otazka vkusu a na co je nevesta zvyknuta. podla mna tieto saty same ziju vlastnym zivotom a mali by byt centrom pozornosti, nie vyrazne sperky, uz by mi to pripadalo ako preplacana nevesta z Katalanska :) korzet je bohato zdobeny, ak by sa dal vyrazny nahrdelnik, zbytocne by sa to podla mna bilo. Inac najkrajsie to mozno aj vyriesil stylista tejto fotografie - ziadne nausnice, ziadne vyrazne sperky na urovni siat, len jedna krasna spona do vlasov.
Odpovedať
ja by som zvolila len náušnice :) možno ani náramok netreba
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?