Mali ste rozlúčku v klube Ministry v Banskej Bystrici?

Ahojte baby, ma niektora z vas skusenosti s Ministry z Bb? Chcela by som tam usporiadavat rozlucku pre kamosku a nikdy som tam nebola a veru, ani neviem, co presne mam cakat. :) Vdaka za akukolvek info :)
Odpovedať
My sme tam boli tento rok. Veľmi sa nám páčilo. Boli sme ubytovaní v hoteli Dixon a tam sme si zakúpili pobytový balíček na ministry of fun. Diskotéka výborná, máme len dobré spomienky. :-)
Odpovedať
Vďaka za odpoveď. Ten pobytový balíček nájdem asi na stránke hotela, však? Mali ste v Ministry aj SkyBox? A boli v hoteli ústretový k neskorému check-outu? A tolerantní k hlučným a zabávajúcim sa babám? Nie že by sme divošky, ale predsa len :)
Odpovedať
Pobytový balíček je na stránke Hotela. Boli sme tam spokojní, mali sme večeru aj ranajky. Strašne ochotný personál....A asi sú zvyknutí, lebo aj do wellnesu nám nosili alkohol aj ked by sa nemalo a vo vírivke nás tiež bol dvojnásobný počet ako je povolený a nič nám nepovedali. Skybox nie je v cene pobytového balíčka ale tým pádom že nás bolo tak veľa tak sme si ho objednali a neoľutovali sme to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj :) v októbri som bola na rozlúčke v Ministry a bolo fantasticky :) zábava do bieleho rána !
Odpovedať
Mňa stále fascinuje ich spôsob komunikácie. Na mail nikto neodpovedá. Na telefónnom čísle ťa zvozia, že voláš. Na sms nikto nereaguje. Ako ste rezervovali Minisrtry?
Odpovedať
no my sme im tuším volali a oni potom odpísali sms a komunikovali smskami....tak hádam sa nejako skontaktujete
Odpovedať
Vďaka za skúsenosť. Snáď bude dobre ;)
Odpovedať
@majka_01 síce rozlúčku som ešte nemala lebo ešte len budem mať keďže mám až v októbri svadbu ale v ministry v BB som už bola zopár krát sa baviť a tam je to riadne super:-) Veľké, pekné a fakt keď vychytáte dobrú akciu tak sa tam super zabavíte:-)
Odpovedať
ak tam pôjdete dobrá partia je to fajn a ak môžem odporučiť hlavne oldiesky stoja za to. A nezabudnite si rezervovať aj box, nech máte priestor aj pre seba.
Odpovedať
@majka_01 co cakat? Dost drahu diskoteku, drahe pitie... nie je problem 50€ minut/osoba,ak chcete aj daco pokonzumovat..Mimo skyboxov si nepokecate,duni tam hudba. Aj sa tam fajci,cize smrad. Ludia tam chodia rozni, zazila som fajn Oldiesku,tam je taka uvolnenejsia atmoska, ale uz bolo aj take,ze sme sa nebavili -hlavne zavisi od ludi... najnovsie je take pravidlo,ze vas sbskari nepustia z podniku von a potom opat dnu (ludia chodili nasavat na parkovisko do aut)...
Odpovedať
@leila44 to suhlasim s tebou. Oldies party su tam uplne ze top alebo potom este narodeninova je super. Jeden rok sme tam boli partia bab a tak sme sa este aj najedli aj tortu sme mali. Mali to fakt na super urovni:-)
Odpovedať
presne :) uznávam, že je to tam dosť zafajčené, ale asi tak ako v každom takomto podniku. A tiež dosť často sú tam nielen mladí aj deti v nie najlepšom stave. Aj ten alkohol tam dosť stojí. To je všetko pravda. Všetko má dve stany mince. Ale rozlúčka je len raz za život a s najlepšími kamoškami sa dá zabaviť aj na najhoršom žúre na svete, je jedno kde budete hlavne, že spolu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Kočky pokojne vyskúšajte Avenue na hlavnom námestí
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?